Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem nosa ale przyznam że oglądałem mecz i przy 15-14 dla NiP wyłączyłem wkur*** że znowu wtopa.

6.77€ x 2.56 = 17.33€ na plus!

win.png

Bardzo ciekawe mecze z dobrymi % do obstawiania dzisiaj :) 

Będzie czym :D

Fnatic - NaVi : daje mida na Fnatic

NaVi - NiP : daje mida na NaVi

LGB - TA : strzał low/mid na LGB

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Fnatic ostatnio nie prezentuje najlepszej formy, przegrali mirage z TSMem. JW na moje oko jest kompletnie bez formy. Ostatni raz grał w CSa 21 maja, do tego jest po chorobie. Flusha na okrągło streamuje, a olofmeister ostatnio grał solówki z paszą i get_rightem. Ponadto, prowadzą w grupie, więc może im bardzo nie zależeć na tym meczu, tym bardziej, że fnatic słynie z tego, że swoje prawdziwe oblicze pokazują, gdy dzieli ich mecz od odpadnięcia :) Patrząc na godziny na steamie:

Flusha 59

Krimz 40,2

JW 50,7

Olofmeister profil prywatny

Pronax profil prywatny

Devilwalk (ewentualny stand-in) 85,3

Guardian profil prywatny

Zeus 92,1

Flamie 133,3

Seized profil prywatny

Profilu Edwarda nie mogłem znaleźć.

NaVi z kolei ostatnio wygrało z envy, guardian jest w naprawdę świetnej formie (IMO najlepszy snajper świata) i cała drużyna gra naprawdę ok :)  Mapa to mirage - jedna z lepszych map NaVi. Ponadto, NaVi bardzo dobrze radzi sobie online w przeciwieństwie do fnatic, które najlepiej gra na LANach. Moim zdaniem meczyk dla NaVi.

Moje szanse 55-45 NaVi

Mój bet low-mid

BKamI4j.png

Opublikowano

Fnatic ostatnio nie prezentuje najlepszej formy, przegrali mirage z TSMem. JW na moje oko jest kompletnie bez formy. Ostatni raz grał w CSa 21 maja, do tego jest po chorobie. Flusha na okrągło streamuje, a olofmeister ostatnio grał solówki z paszą i get_rightem. Ponadto, prowadzą w grupie, więc może im bardzo nie zależeć na tym meczu, tym bardziej, że fnatic słynie z tego, że swoje prawdziwe oblicze pokazują, gdy dzieli ich mecz od odpadnięcia :) Patrząc na godziny na steamie:

Flusha 59

Krimz 40,2

JW 50,7

Olofmeister profil prywatny

Pronax profil prywatny

Devilwalk (ewentualny stand-in) 85,3

Guardian profil prywatny

Zeus 92,1

Flamie 133,3

Seized profil prywatny

Profilu Edwarda nie mogłem znaleźć.

NaVi z kolei ostatnio wygrało z envy, guardian jest w naprawdę świetnej formie (IMO najlepszy snajper świata) i cała drużyna gra naprawdę ok :)  Mapa to mirage - jedna z lepszych map NaVi. Ponadto, NaVi bardzo dobrze radzi sobie online w przeciwieństwie do fnatic, które najlepiej gra na LANach. Moim zdaniem meczyk dla NaVi.

Moje szanse 55-45 NaVi

Mój bet low-mid

BKamI4j.png

Envy to ostatnio wszyscy katują ;)

A JW ostatnio ma jakieś problemy zdrowotne. Chyba też polecę coś na NaVi.

Opublikowano

Moje dzisiejsze bety:

NIP.Staff vs SLTV.Staf - Mid na SLTV.staff      -   No i ładnie weszło :D   6 Euro +

Fnatic.Staff vs HR.Staff - Low na HR.staff

Fnatic vs Na'Vi - Mid na Na'Vi

TA vs LGB - Mid na LGB

Jak proponujecie mecz   NIP vs Na'Vi     mam 8 ojro do rozdysponowania :)   1 item 5 ojro i 2x po 1,5 ojro.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że wejdzie ^^

w3gien.jpg

Obie drużyny dobrze grają Mirage'a , wszystko zależy od Guardiana i JW :)))

o2x6Nx.jpg

SZUKASZ GRAFIKI/SYGNATURY? PISZ NA PW , LUB NA GG: 5466211

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że jak NaVi wygra z Fnatic to Nip potem wygra z navi lekko.

Jeśli 1 mecz wygra Fnatic to drugi Navi.

W ogóle dlaczego sądzicie że 1wszy mecz Fnatic przegra ? NaVi aż tak w formie ?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że jak NaVi wygra z Fnatic to Nip potem wygra z navi lekko.

Jeśli 1 mecz wygra Fnatic to drugi Navi.

W ogóle dlaczego sądzicie że 1wszy mecz Fnatic przegra ? NaVi aż tak w formie ?

fnatic nie w formie do tego jw po chorobie 

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano
NaVi - NiP - Mirage

NaVi - 123 gry na Mirage

81 W

5 D

37 L

NiP - 75 gier na Mirage

50 W

1 D

24 L

Mecze na Mirage pomiędzy sobą:

NaVi 16:10 NiP

NaVi 16:13 NiP

Statystyki przemawiają za ukraińską drużyną, aczkolwiek warto zobaczyć jak zaczną spotkanie z Fnatic i później zastanowić się nad betem. Czy pójść full na NaVi czy zaryzykować na NiP.

Nie jestem zwolennikiem statystyk i myślę, że dzisiaj wygra NiP(16:10-14).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...