Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NiP z VP to mecz 50:50. Obie druzyna graja nieźle traina przedewszytkim NiP po Ct, a VP po TT. Low NiP.

Skąd wiesz jak NiP gra po ct jak ostatnio grali tą mape jeszcze przed zmianami ;o 

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile było dzisiaj (wczoraj) w meczu Virtusów z NIPem ?

Chciałem obstawić na mecz broń, ale po wybraniu z ekwipunku na stronie, wybrałem drużynę na którą chcę obstawić, zabrało mi broń, ale zapomniałem przejść do steama i zrobić trade'a. Już po meczu (drużyna na którą obstawiłem wygrała), i nie mam itemu i żadnej wygranej... Jak odzyskać tą broń? Przepadła?

Opublikowano

Ile było dzisiaj (wczoraj) w meczu Virtusów z NIPem ?

Chciałem obstawić na mecz broń, ale po wybraniu z ekwipunku na stronie, wybrałem drużynę na którą chcę obstawić, zabrało mi broń, ale zapomniałem przejść do steama i zrobić trade'a. Już po meczu (drużyna na którą obstawiłem wygrała), i nie mam itemu i żadnej wygranej... Jak odzyskać tą broń? Przepadła?

Nie zrobiles trade to nie obstaeiles wiec noe masz wygranej Przy ekwipunku na lounge jest taki przycisk force refresh jak klikniesz skin powinien sie pojawic

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

TSM vs Fnatic

Mecz 55-45, obie drużyny mają spory win strike. Fnatic są świetną drużyną na overpassie, mają te swoje boosty, które na overpassie dają sporą przewagę i łatwego killa. TSM, zaś bardzo dobrze grają w ct i potrafią ugrać każdą pistoletówkę. Jeśli tsm nie popełni głupich błędów, przez które mogą przegrać 3, a nawet 4/5 rund, ugrają to spokojnie.

Navi vs NiP

Mecz 50/50, NiP ugrało ostatnio z Navi bo2, lecz całkowicie na to nie zasługiwało bynajmniej wg mnie, nie pokazali jakiejś klasy, rzucali tylko smoke'i i czekali na przeciwników. NaVi grało lepiej, chyba nikt mi nie zaprzeczy, co prawda to prawda popełnili trochę błędów przez które przegrali grę.  Navi pokonało lgb x2 16-3. Mapa de_inferno.  Wg mnie są na niej znakomici, Guardian będzie miał pole do popisu, mapa ta jest świetna do wyciągania fragów. NiP nie są w jakiejś dobrej formie, ale kiedyś grali dobrze na inferno. Mają 53.8 % Pistolround win ratio. get_right, allu mogą tutaj zaszaleć jeśli ćwiczyli inferno. Przewidywalny wynik 16;14 NaVi

Są to moje pierwsze próby analizowania ;v

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

TSM vs Fnatic

Mecz 55-45, obie drużyny mają spory win strike. Fnatic są świetną drużyną na overpassie, mają te swoje boosty, które na overpassie dają sporą przewagę i łatwego killa. TSM, zaś bardzo dobrze grają w ct i potrafią ugrać każdą pistoletówkę. Jeśli tsm nie popełni głupich błędów, przez które mogą przegrać 3, a nawet 4/5 rund, ugrają to spokojnie.

Navi vs NiP

Mecz 50/50, NiP ugrało ostatnio z Navi bo2, lecz całkowicie na to nie zasługiwało bynajmniej wg mnie, nie pokazali jakiejś klasy, rzucali tylko smoke'i i czekali na przeciwników. NaVi grało lepiej, chyba nikt mi nie zaprzeczy, co prawda to prawda popełnili trochę błędów przez które przegrali grę.  Navi pokonało lgb x2 16-3. Mapa de_inferno.  Wg mnie są na niej znakomici, Guardian będzie miał pole do popisu, mapa ta jest świetna do wyciągania fragów. NiP nie są w jakiejś dobrej formie, ale kiedyś grali dobrze na inferno. Mają 53.8 % Pistolround win ratio. get_right, allu mogą tutaj zaszaleć jeśli ćwiczyli inferno. Przewidywalny wynik 16;14 NaVi

Są to moje pierwsze próby analizowania ;v

Chyba chodziło ci o "przynajmniej". ;)

http://pl.wiktionary.org/wiki/bynajmniej

Opublikowano

TSM vs Fnatic Jak tsm sb radzi na overpassie? Jak jakis 1-2 tygodnie temu grali to postaeilem na fnatic i przegralem xD

Warto w ogóle dziś stawiać na coś full?

Mozesz postawic 240 $ na navi z penta ;P

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Fnatic ugra z tsm, tsm ugra z vp, można spróbować też lowa na property, trust me guys :D

CW gra z dwoma standinami, rzuciłem prawie 2€ na propety, gl.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...