Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

envy - fnatic

osobiscie polecialbym med na fnatic :) envy ostatnio gra cieniutko, juz samo to, ze dostali od lgb na ich najlepszej mapie (cache) 16-6 cos o tym swiadczy. fnatic ostatnio bez szalu, ale cos tam graja :) Zwazajac na to, ze fnatic to pogromca envy, powinni bez problemu ugrac :)

mozna tez poleciec med-low na clg. liquid ostatnio gra slabo i w tym meczu bedzie miec suba.

penta -gplay raczej bym odpuscil, nie przy tych oddsach. oba teamy graja niestabilnie. penta ostatnio miala zmiany i tak naprawde nie wiadomo co od nich oczekiwac, dlatego jesli cos stawiac, to jakies low na gplay :)

jesli chodzi o jakies wieksze upsety to moze vp-x6tence albo vp-g2, znajac virtusow przewala ktorys z tych meczy :D

Opublikowano

envy - fnatic

osobiscie polecialbym med na fnatic :) envy ostatnio gra cieniutko, juz samo to, ze dostali od lgb na ich najlepszej mapie (cache) 16-6 cos o tym swiadczy. fnatic ostatnio bez szalu, ale cos tam graja :) Zwazajac na to, ze fnatic to pogromca envy, powinni bez problemu ugrac :)

mozna tez poleciec med-low na clg. liquid ostatnio gra slabo i w tym meczu bedzie miec suba.

penta -gplay raczej bym odpuscil, nie przy tych oddsach. oba teamy graja niestabilnie. penta ostatnio miala zmiany i tak naprawde nie wiadomo co od nich oczekiwac, dlatego jesli cos stawiac, to jakies low na gplay :)

jesli chodzi o jakies wieksze upsety to moze vp-x6tence albo vp-g2, znajac virtusow przewala ktorys z tych meczy :D

Co do meczu Fnatic i Envy, to zastanawiam się. Tylko low na Fnatic wchodzi w grę. Cache to najlepsza mapa Envy, a oba teamy są z t1, więc te oddsy nie są rzeczywiste. 

­

Opublikowano

Na spaces chyba tak, nie liczyłbym że hr wygra z na'vi. Na'vi powinno poradzić sobie z HR

Dokładnie, do tego BO2, a wątpię, aby HR wygrało dwie mapy z Navi.

hmm co o tym sądzicie?

Vm7IpeL.png

wiem, że duze procenty ale 3 euro to też kasa :D

Żadnego z tych teamów nie znam, ale widzę, że to ryzykowny bet. 

­

Opublikowano

Dokładnie, do tego BO2, a wątpię, aby HR wygrało dwie mapy z Navi.

Żadnego z tych teamów nie znam, ale widzę, że to ryzykowny bet. 

polecalo 16 centow na igg ;D

mecz hr z titanami będzie zalezal jak hr zagra z navi :D

sygnatura.png

Opublikowano

polecalo 16 centow na igg ;D

mecz hr z titanami będzie zalezal jak hr zagra z navi :D

Dlaczego? Navi jest głównym faworytem. Bez problemu wygrają jedną mapę, a w drugiej najprawdopodobniej będzie wyrównany mecz, 2:0 lub 1:1, Navi jest o wiele lepsze od HR.

Do tego - mecz meczowi nierówny. 

http://prntscr.com/7268hi

Med na Fnatic

­

Opublikowano

Dlaczego? Navi jest głównym faworytem. Bez problemu wygrają jedną mapę, a w drugiej najprawdopodobniej będzie wyrównany mecz, 2:0 lub 1:1, Navi jest o wiele lepsze od HR.

http://prntscr.com/7268hi

Med na Fnatic

a wiesz jak forma tytanów>? 

sygnatura.png

Opublikowano

a wiesz jak forma tytanów>? 

Titan nigdy nie jest w formie. W 90% ich wizyt na lanach tylko 2/3 zawodników trafia z formą.

Titan wróciło z wakacji i swój pierwszy mecz przegrali z dignitas (16:6, cache - jedna z najlepszych map Titan).

HR jest na bootcampie. 

Dzisiejsze bety: http://prntscr.com/726dfz

­

Opublikowano

Można w jakiś sposób ominąć blokadę na wymianę ? Bo wczoraj ccleaner wyczyścił mi ciasteczka i teraz nie mogę się wymieniać przez 7 dni ;( A tu takie pewne bety dziś...

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Można w jakiś sposób ominąć blokadę na wymianę ? Bo wczoraj ccleaner wyczyścił mi ciasteczka i teraz nie mogę się wymieniać przez 7 dni ;( A tu takie pewne bety dziś...