Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak fnatic izi można stawiać wysokie bet'y to nawet coś tam się uszczknie bo nie wierze że by przegrali z Vega a olof ma bardzo dobrą formę :) też mi się wydaje że G2 ma szanse wygrać z Orbit i oczywiście Penta z Property stawiał bym na Property i chyba jakieś 10 euro na nich postawie 

Legenda
Opublikowano

Dziś wstrzymam się z opublikowaniem, ponieważ coś mi mówi by dziś odpuścić dzień mimo, że % są dobre. Jak już to potem wam na szybko dam.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Pytanie, postanawiam postawić coś na poważnie pierwszy mecz i chciałbym postawić na walkę Orbit vs G2. Grają 3 mapy? Jak myślicie, kto wygra ten mecz zważając na poprzednie sukcesy drużyn? Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Wydaje mi się że Orbit lepiej zagra, postawiłem 1 euro sobie na nich.

A mecz property vs Penta ?

Prop vs Penta poszło na Pente ale meczu nie będzie, przełożony czyli skiny wracają o ile admini CSGL się o tym dowiedzą.

Legenda
Opublikowano

Niestety, ale ryzykuje. Dlaczego? Bo wszyscy są chorzy Orbit jak i G2..... Jednak spory u polaków to plus dla mnie i j*b*ć polski syf.

fc1tVxG.png?1

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Proszę nie brać przykładu z pana wyżej i skipować ten mecz. Odsy ładne, ale z powodu samopoczucia zawodników obu drużyn nie wiadomo, jak będą grać.

Pyth (Orbit) pisał, że nie wie, czy zagrają w pełnym składzie, ponieważ także czują się źle. 

­

Opublikowano

Proszę nie brać przykładu z pana wyżej i skipować ten mecz. Odsy ładne, ale z powodu samopoczucia zawodników obu drużyn nie wiadomo, jak będą grać.

Pyth (Orbit) pisał, że nie wie, czy zagrają w pełnym składzie, ponieważ także czują się źle. 

Moim zdaniem Orbit nawet ze standinem ma większe szanse na wygraną, w G2 nie dość że zawodnicy są chorzy to jeszcze wynikają jakieś syfy w całej ogarnizacji.

Zresztą można to zweryfikować po wczorajszych meczach Orbit wygrało chociaż jedną mapę i grali naprawde dobrze mimo ddosów i standinów, G2 nie ugrało żadnej mapy grali dobrze ale to nie to samo.

Online:

Orbit>G2

LAN:

Orbit<G2

BO3:

Orbit>G2

BO1:

Orbit<G2

Opublikowano

Moim zdaniem Orbit nawet ze standinem ma większe szanse na wygraną, w G2 nie dość że zawodnicy są chorzy to jeszcze wynikają jakieś syfy w całej ogarnizacji.

Zresztą można to zweryfikować po wczorajszych meczach Orbit wygrało chociaż jedną mapę i grali naprawde dobrze mimo ddosów i standinów, G2 nie ugrało żadnej mapy grali dobrze ale to nie to samo.

Online:

Orbit>G2

LAN:

Orbit<G2

BO3:

Orbit>G2

BO1:

Orbit<G2

Może i masz rację, ale jakby nie patrzeć - mecz jest ryzykowny.

Najlepiej postawić low'a na Orbit.

http://prntscr.com/6rmhuk

Michu oficjalnie w G2 :)

http://prntscr.com/6rmjyb

­

Opublikowano

Ale patologia na tej polskiej scenie poza VP. MICHU odchodzi z Inshock, żeby dojść do G2, a pewnie minise wyląduje w Inshock. Co do betów to gram na Orbit, bo w G2 jest toksyczna atmosfera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...