Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] AutoIn 2.0 - wykrywanie i automatycznie logowanie premium i znacznie więcej! zaawansowane API + Skript

Karolina_666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UPDATE 1.0

Dodałam ponowne wsparcie dla ProtocolLib - ale nie obowiązkowe, jak masz to fajnie, jak nie to też dobrze :P

Do tego dodałam opcje która chciał @devwebtel opisana w konfiguracji pod "autoProtect"

Oraz troszkę optymalizacji :D by mieć większa pewność że nic się nie wysypie :>

Myślę że już wszystko co trzeba jest, więc teraz już chyba w końcu aktualizacje dopiero jak będzie czeba :D

Proszę o komentarze! :D sensowne najlepiej!

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki.

Wkrótce to przetestuję.

Jak coś jeszcze wymyślę to napiszę.

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Plugin świetny, myślę że dodasz jeszcze jakieś pluginy na mpc ;) bardzo fajne też ma api pod skript ;) myślę że go wykorzystam. Może dodasz wiadomości po wejściu na serwer?

936131400425106482086.png
Opublikowano

Dzięki.

Wkrótce to przetestuję.

Jak coś jeszcze wymyślę to napiszę.

ok :P

Nie wiem tylko co za debil dał ci warna... no ale niestety... MPCforum

Plugin świetny, myślę że dodasz jeszcze jakieś pluginy na mpc ;) bardzo fajne też ma api pod skript ;) myślę że go wykorzystam. Może dodasz wiadomości po wejściu na serwer?

Nie dodam żadnych wiadomości itp :P

Od tego macie API lub skrypta, a plugin chce zachować czysty, i dodawać tylko to czego nie da się zrobić z poziomu API

BukkitSmerf

Opublikowano

Szkoda, że nie ma tego wsparcia dla BungeeCord. Akurat przydałoby mi się, ale cóż... będę sobie musiał jakoś poradzić. :D

Pisanie pod BC nie jest takie trudne jakby się mogło wydawać, mam nawet pod 1.6.4 logowanie premium i można to dość łatwo zrobić: jeśli gracz ma premium przerzuca go od razu na dany serwer, a jeśli nie, to na weryfikacyjny serwer i tam się musi logować itd. ;)

Zastanów się co do dodania tego. :)

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

Szkoda, że nie ma tego wsparcia dla BungeeCord. Akurat przydałoby mi się, ale cóż... będę sobie musiał jakoś poradzić. :D

Pisanie pod BC nie jest takie trudne jakby się mogło wydawać, mam nawet pod 1.6.4 logowanie premium i można to dość łatwo zrobić: jeśli gracz ma premium przerzuca go od razu na dany serwer, a jeśli nie, to na weryfikacyjny serwer i tam się musi logować itd. ;)

Zastanów się co do dodania tego. :)

No ale sam widzisz że BunngeCord to całkowicie inna sprawa :P i inne działanie, połowa kodu musiała by sie chyba odbywać na bunnge a połowa na serverze.

I dalej jest w miarę prosto - ale na innej zasadzie, której ja jakoś nie ufam :P (zabawa z online-mode)

BukkitSmerf

Opublikowano

Mam taki mały błąd związany z pluginem LogIt. Jeżeli ktoś jest premium, to informacja o tym, że ktoś wszedł na serwer wyświetla się 2 razy.

b6770862acb8c12d8791a1b6fc39d301.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czytam i czytam i dalej nie rozumiem :)

To jest na takiej zasadzie iż może wejść i gracz premium jak i non premium?

I dobrze rozumiem że gracz premium nie musi pisac /register /login itp. a gracz nonpremium musi się rejestrować i logować ?:>

Czy pod online mode : true gracze non będą mogli wg wbić? :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czym się różni exceptions on enabledLogin?

Może w programie to ma znaczenie, ale nie zależnie do której listy doda się nick efekt będzie ten sam, dlatego sugeruję skasować enabledLogin.

I sugeruję też dodać przy logowaniu gracza premium napis na zielono: Zostałeś automatycznie zalogowany, gdyż posiadasz konto premium.

Warto by było, gdyby napis można było zmeinić w pliku config (i zdezkatywować).

I wiem, że prosiłeś, żeby nie prosić, ale dodaj wsparcie BungeeCord.

Posiadam sieć serwerów (kilku), ten plugin jest u mnie jednym z najważniejszych i muszę z niego zrezygnować, gdyż nie obsłuje BungeeCord.

Proszę.

Dodaj obsługę BungeeCord.

Czytam i czytam i dalej nie rozumiem :)

To jest na takiej zasadzie iż może wejść i gracz premium jak i non premium?

I dobrze rozumiem że gracz premium nie musi pisac /register /login itp. a gracz nonpremium musi się rejestrować i logować ?:>

Czy pod online mode : true gracze non będą mogli wg wbić? :>

Baroszek - tak, będą mogli

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Łał ! Jeden z lepszych pluginów na autoryzacje jakie widziałem , 

Testowałem go przez 3 dni i miód malina , nie widać żadnych błędów ,

zero bugów jak dla mnie świetny :)

Czekam na następne updaty !

i2p13w.jpg

"Never lose hope"

Opublikowano

Znalazłem NPE

StackTrace:

[16:44:59 ERROR]: Could not pass event PlayerQuitEvent to KillPoints v1.2
org.bukkit.event.EventException
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.ja
va:294) ~[spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.jav
a:62) ~[spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at org.bukkit.plugin.TimedRegisteredListener.callEvent(TimedRegisteredLi
stener.java:30) ~[spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.fireEvent(SimplePluginManager.j
ava:502) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.j
ava:487) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at net.minecraft.server.v1_7_R3.PlayerList.disconnect(PlayerList.java:32
1) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at net.minecraft.server.v1_7_R3.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java
:718) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at net.minecraft.server.v1_7_R3.ServerConnection.c(ServerConnection.java
:77) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:7
20) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at net.minecraft.server.v1_7_R3.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:2
83) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:5
83) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at net.minecraft.server.v1_7_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java
:489) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        at net.minecraft.server.v1_7_R3.ThreadServerApplication.run(SourceFile:6
28) [spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
Caused by: java.lang.NullPointerException
        at com.gmail.bukkitSmerf.killPoints.Db.savePlayer(Db.java:102) ~[?:?]
        at com.gmail.bukkitSmerf.killPoints.PlayersHandler.unloadPlayer(PlayersH
andler.java:57) ~[?:?]
        at com.gmail.bukkitSmerf.killPoints.listeners.OnLogin.onQuit(OnLogin.jav
a:27) ~[?:?]
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.7.0
_60]
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.
java:57) ~[?:1.7.0_60]
        at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAcces
sorImpl.java:43) ~[?:1.7.0_60]
        at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606) ~[?:1.7.0_60]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.ja
va:292) ~[spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar:git-Spigot-1485]
        ... 12 more

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

I to jest prawdziwa programistka. Reszta gimbusów typu Pepcio, Risen (AvaterysPL) czy MarcinPSP może się schować.

Plugin 10/10

Pozdrawia cię MarcinPSP, "gimbus" ;)

Ps. zdefiniuj mi zdanie "prawdziwy programista" :P

Opublikowano

I to jest prawdziwa programistka. Reszta gimbusów typu Pepcio, Risen (AvaterysPL) czy MarcinPSP może się schować.

Plugin 10/10

kurwa, jebłem. :D taki fejmuch ze mnie, że mnie aż wymieniają w grupie 'pseudo programistów'.

#słeg #lans #avaterys #pseudo #programista #beka #w #chuj

p.s w dupie byles gowno widziales, idz spac lepiej, gimbaza jutro czeka. :*

#topic: sypie bledami z API AuthMe bodajże, jakieś nulle z tego co pamiętam, a tak wszystko dobrze smiga. ;)

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

@Risen :#

Wiadomo Co nowego będzie na nowej Edycji MCWG :D

Avaterys taki przejrzysty :D

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Nie polecam nie działa!!!

To napisz co nie działa i gdzie używasz...

Znalazłem NPE

StackTrace:

nie ten plugin...

Czym się różni exceptions on enabledLogin?

Może w programie to ma znaczenie, ale nie zależnie do której listy doda się nick efekt będzie ten sam, dlatego sugeruję skasować enabledLogin.

I sugeruję też dodać przy logowaniu gracza premium napis na zielono: Zostałeś automatycznie zalogowany, gdyż posiadasz konto premium.

Warto by było, gdyby napis można było zmeinić w pliku config (i zdezkatywować).

I wiem, że prosiłeś, żeby nie prosić, ale dodaj wsparcie BungeeCord.

Posiadam sieć serwerów (kilku), ten plugin jest u mnie jednym z najważniejszych i muszę z niego zrezygnować, gdyż nie obsłuje BungeeCord.

Proszę.

Dodaj obsługę BungeeCord.

Baroszek - tak, będą mogli

To są 2 inne opcje :P

Exceptions zmusza server do zalogowania gracza jako no-premium, moge tam dodać "notch" i wbić na Notcha z launchera crackowanego.

EnableLogin zmusza tylko do logowania, ale jak dodam tam Notcha, to i tak na niego nie wbije :P

Napisu nie dodam, od tego macie API i skrypta.

A tak to nie chce tam nic dodawać co by wymagało dodatkowych niepotrzebnych opcji

Plugin czeka spora aktualizacja, ale to dopiero po 20 czerwca zaczne coś pisać :)

W tym bunnge, ale głównie napisanie systemu od nowa, tak by działal lepiej i dawał więcej możliwości :P

BukkitSmerf

Opublikowano

Polecam plugin bardzo! Używam na własnym serwerze i spisuje się doskonale. Śmieszne, że nie znajdzie się takiego pluginu na zagranicznych stronach xD

A i fajnie by było jak osoba wchodzą z No-Premium na konto Premium dostawała komunikat a tym, że musi zmienić nick. Bo aktualnie wyskauje nie zrozumiały dla nikogo komunikat :D

Opublikowano

Polecam plugin bardzo! Używam na własnym serwerze i spisuje się doskonale. Śmieszne, że nie znajdzie się takiego pluginu na zagranicznych stronach xD

A i fajnie by było jak osoba wchodzą z No-Premium na konto Premium dostawała komunikat a tym, że musi zmienić nick. Bo aktualnie wyskauje nie zrozumiały dla nikogo komunikat :D

Aktualnie dodanie tego jest nie możliwe

BukkitSmerf

Opublikowano

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...