Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem. Rywalizacja który serwer lepszy ?. Daruj sobie, niech robi co chcę. Sam musisz przyznać że Negoria to dobry serwer, tak czy siak graczy jest dużo i atmosfera też jest fajna :)

Powodzenia SurMistrz i cała ekipa. PS SurMistrz przepraszam za forum ale to na prawdę nie była moja wina :(

Może w jakimś tam stopniu zawiniłem.

ja > on rly Rywalizacja pomiędzy serwerem hard na gotowcach balanti a serwerem medium/easy.Nie polecam x2. Rozumiem robiłeś im forum czy coś ale ja nie lecę na gotowcach przez całe życie prawda jest taka,że to są pliki balanti z dokupionymi achievementami i bodajrze pasami od teodora.

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam! Mam drobne pytanie. Być może jestem ślepy, ale nie zauważyłem opisu "ile KU do G1". Jest 10 KU do G1? 

Już nie ważne. Dowiedziałem się w grze. :)

Opublikowano

Forum jest już dostępne :)!

ja > on rly Rywalizacja pomiędzy serwerem hard na gotowcach balanti a serwerem medium/easy.Nie polecam x2. Rozumiem robiłeś im forum czy coś ale ja nie lecę na gotowcach przez całe życie prawda jest taka,że to są pliki balanti z dokupionymi achievementami i bodajrze pasami od teodora.

Do czego doszedłeś w życiu Sam tak naprawdę? 
Zacznijmy od tego gimbo, Ciebie gimbusku nawet na IPB nie stać :( a o licke do Ts'a to już nie wspomne.
Założe się że ważysz 40kg i nosisz okularki :( (0 życia , 0 prywatności) :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego gimbo, Ciebie gimbusku nawet na IPB nie stać :( a o licke do Ts'a to już nie wspomne.

To teraz pojadę twoim poziomem...albo nie nie będę się aż tak zniżać.Po co IPB skoro ładnie wykonane MyBB jest też w porządku ale widzę umiesz się wywyższać z tego powodu.Rly nie stać mnie?Przecież tutaj true gra główną rolę jeśli chodzi o sponsoring.Chcesz to się zakładaj chuj Ci do tego twoje serwery to gówna na gotowcach aline i balanti chuj Ci w dupę i pozdrawiam środkowym palcem.Nie polecam cze.Ostatni post bo nie mam siły do randoma xD

Opublikowano

Wybacz że spytam,ale co ma życie prywatne,oraz wygląd zewnętrzny do stawiania serwerów?

Opublikowano

Jezeli chodzi o te eventy na weekend na oxie bedzie max 30 osob moze 40 :) mylilem sie co do administracji do konca tygodnia nie bedzie tam zywej duszy :)

Opublikowano

Jezeli chodzi o te eventy na weekend na oxie bedzie max 30 osob moze 40 :) mylilem sie co do administracji do konca tygodnia nie bedzie tam zywej duszy :)

I bardzo dobrze niech padnie to wreszcie bo to jeden wielki syf. Serwer na początku był mega ale potem okazało się kim jest Administracja..

Mam nadzieję że jak najszybciej bedzie Off. Nie polecam , licznik od zawsze był podkręcony 3x , pozdro nara ;)

ps. 

W ile wbije max level?

Skąd kamyki duchowe?

Opublikowano

Nie polecam. Początek już był niewypałem a potem niby wyszli na prostą a tu nagle osoby z kilkudziesięcioma tysiącami SM i kręcili eq na bs'ie zadowoleni - nie nie zostali wszyscy zbanowani...

ps.

W ile wbije 75lv i uzbieram 1k zmianek

Opublikowano

Dziwie się os. które tu grają, żenada, tak samo jak """ADMINISTRACJA""" tego serwera, gówno i nic więcej, i nie mów mi kotek że mnie na licke nie stać, bo chuj mi po twojej licencji jak ten serwer sam w sobie jest gównem, pzdr.

Opublikowano

Aktualnie na serwerze okolo 100 online ahhaaha

Na serwerze zostały same osoby które wydały na IS i im szkoda po prostu konta i łudza sie że serwer wróci na nogi lecz tu was uświadomie.. Serwer nigdy nie wstanie na nogi , jest co raz gorzej i lepiej nie bedzie. Ten syf padnie za jakiś tydzień-dwa ;) Administracja totalny nie ogar , nie polecam!

Ps; Gdziee dropią perły ? Od którego av2?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...