Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest z tą rejestracją? Wszystko wpisuje jak należy, klikam "Rejestruj" i nic się nie dzieje.

Hasło ma miec max 16 liter, moze powtarza się login.

sygna.jpg

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znieście wymaganą liczbę osób na dungeony bo to na serio nie ma sensu, 0 korzyści z takiego dungeona, tylko czas stracony.

Opublikowano

Znieście wymaganą liczbę osób na dungeony bo to na serio nie ma sensu, 0 korzyści z takiego dungeona, tylko czas stracony.

Dobra opcja, za nim wejde na jakiś dungeon, to musze znaleźć 2/3 ziomków, z czego trace tylko czas, czas w którym mógłbym zrobić 2 razy taki dungeon.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Przez to, że 6/7 jest w is  a nie jest w ogóle dodany do dropu to server nie wyróżnia sie praktycznie niczym i wieje nudą  exp, exp i jeszcze raz exp.....

Opublikowano

Przez to, że 6/7 jest w is  a nie jest w ogóle dodany do dropu to server nie wyróżnia sie praktycznie niczym i wieje nudą  exp, exp i jeszcze raz exp.....

Dobrze ujęte to jest, 2rzecz pety itp all w is to już nawet na Globalu dali dodania zmianki na 20 i 70lv a tu jest bardziej is niz na globalu i nie wiadomo ile to postoi , niech bedzie ze rok bedzie stal i tak kazdy kto nie wydaje w is odejdzie , waluty tez nie ma i na serwerach typu easy medium raczej nie bedzie ;d juz lepiej 6-7bon na hardzie by wygladal bo tam przynajmniej jakąś walutę się ma , jak nie yang to zwoje sm za ulepy itp. Eq rozdałem pozdrawiam nabywcę i życzę powodzenia zda Ci się :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Aktualizacja 5 Maj:

- Zmniejszona cena zaczarowań przedmiotu

- Poprawione dialogi i warunki pt przy dungeonach

- Poprawienie wyświetlania npc przy ślubie

- Zmniejszenie błędów wyrzucanych przez sysser w cliencie

- Dodane łączenie autopotów (polecamy rozdzielać przed użyciem by nie znikały wszystkie)

- Zwiększenie czasu do wylogowania po ubiciu baronowej

- Zmiana podpisu itemów

- Lekko poprawione HP mobów

By wszystkie bugi były naprawione, zalecamy aktualizacje clienta by posiadać jego najnowsze pliki!

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry! :)

sygna.jpg

Opublikowano

6/7 nie moze byc tylko w is bo to jest gwozdz do trumny. kto sobie pozwoli na robienie eq klasowego  zasilajac sie zmiankami z is? czy wy nie widzicie ze to jest glupota?

JurexGCW

Opublikowano

Dobra, widze w nocy byla jakas przerwa to teraz ode mnie pare propozycji!

• Zwiększyć spoty lub troche, dosłownie troszke exp na mapie od 100. Bez pd z IS leci tak marnie, ze szkoda słów.
  • Dodać więcej misji, na 105lvlu już nie mam co robić, więcej biologa czy jakieś inne szmery bajery.
  • Dodać dungeon, na którym do zdobycia będą dzbanki z +, lub zwiększyć resp tego bossa bo 1 boss na 4 channele to za mało, w szczególności ze kampi na niego dziesiątki osób.
  • Usunac czekanie 1 dnia na gildie
  • Zmniejszyć spoty na mapie od 60
  • Dodać swiecenie się trwogi od +10
  • Wiecej alternatyw na zdobycie 6/7, jedynie mam 2 itemy wybonowane
Opublikowano

Bardzo przepraszamy za problemy z TS'em zaczęły się od rana...

Komuś się strasznie nudzi i próbuje położyć całkowicie serwer TS.

Postaramy się ogarnąć wszystko żeby nie wywalało już nikogo.

Problemy mogą trwać do ok. 15

@Topic

Serwer bardzo dopracowany i wszystko fajnie :)

Opublikowano

Serwer zajebiscie przypadl mi do gustu, ale !
6/7 nie moze byc jedynie w IS z tego co pisza ludzie wnioskuje ze nie jest on do zdobycia w grze to radze to poprawic, poniewaz to nie wyjdzie na dluzsza mete.

Opublikowano

6/7 nie moze byc jedynie w IS z tego co pisza ludzie wnioskuje ze nie jest on do zdobycia w grze to radze to poprawic, poniewaz to nie wyjdzie na dluzsza mete.

6/7 jest do zdobycia w grze.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Rób misje to bedziesz miał 6/7 bonusy

Opublikowano

no co do 6-7   to juz tego nikt nie robi a bynajmniej klasowego     rozumiem jakieś hp , potwory itp ale nie klasowe jesli dacie rade zmiencie to puki się da

Opublikowano

wie ktoś może z jakiego powodu wywala mi takie coś ,jak chce odpalić grę?

o3ui.png

Są 3 launchery w kilencie, próbowałeś z innych?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

wie ktoś może z jakiego powodu wywala mi takie coś ,jak chce odpalić grę?

o3ui.png

Odpal ze zgodnoscią.

Opublikowano

Odpal ze zgodnoscią.

robiłem to nie raz.

Reinstal tez nie pomaga.

Edit:

Nie mam zamiaru użerać się z tym serverem ;] . Myślałem ze wbije bez problemowo ,.. a tu prosze ;] 

Życze powodzenia.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

robiłem to nie raz.

Reinstal tez nie pomaga.

Edit:

Nie mam zamiaru użerać się z tym serverem ;] . Myślałem ze wbije bez problemowo ,.. a tu prosze ;] 

Życze powodzenia.

Tylko Ty masz takie problemy, nikt inny nie miał czegoś takiego także wina raczej leży po Twojej stronie.

Może antyvir Ci blokuje jakieś pliki/launchera.

Opublikowano

Tylko Ty masz takie problemy, nikt inny nie miał czegoś takiego także wina raczej leży po Twojej stronie.

Może antyvir Ci blokuje jakieś pliki/launchera.

Jezeli tylko ja mam takie problemy to wejdz na forum i przyjżyj się dokładnie ;] dwie inne osoby maja to samo

Powodzenia.

/skad bronie 75

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jezeli tylko ja mam takie problemy to wejdz na forum i przyjżyj się dokładnie ;] dwie inne osoby maja to samo

Powodzenia.

/skad bronie 75

Z dungeona, od 80 lvl jest.

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...