Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co z tymi magicznymi metalami ... ? Miało być ponoć zwiększony % dropu metali czy już zwiększyliście ?

ddz8gi.png

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie co z metalami?

I kiedy dacie normalne forum, bo te jest to kitu .

Metali jest sporo, na 130 lvlu mam ich około 20 i nie mam na co wykorzystywać.

Rozumiałbym jakby do +6 mogło spalić i były jakieś drogie ulepy, ale tak nie jest, wystarczy ich używac z głową (na przeróbkę jak nie jest 100% i na +8/+9, zależy od ilości ulepów).

Opublikowano

Polecacie serwer?

Bo niezbyt nie chce grać gdzie serwer jest postawiony pod is...

Serwer jest super, bez IS da się grać nie jak na innych "easy" serwerach.

Isowce nie mają zbyt dużej przewagi + itemy typu pety/kostiumy są drogie czyli mało osób je ma.

Opublikowano

Zzagram jak przemyslicie 6/7 (chodzi o klasę /HP/Sila/itp może zostać ale wyjebac t klasówki to będziecie mieli więcej typa niż invoria)

Opublikowano

Aktualizacja:

- Dodany trzeci boss na mapie od 80lvl
- Zwiększony resp bossów na mapie 80lvl z 25 do 20 min
- Zwiększony drop z bossa 80 lvl
- Poprawiona Komnata Pająka, dungeon

Pozdrawiam :)

sygna.jpg

Opublikowano

Aktualizacja:

- Dodany trzeci boss na mapie od 80lvl

- Zwiększony resp bossów na mapie 80lvl z 25 do 20 min

- Zwiększony drop z bossa 80 lvl

- Poprawiona Komnata Pająka, dungeon

Pozdrawiam :)

Mam pytanie , dodalibyście rosy u handlarki na MAX ? bo szlak mnie trafia jak wydaje 10 kk na rosy i sam syf ... 

Opublikowano

A może wezmiecie pod uwagę graczy co grają sami dajcie jakies gungeony na jakie można wchodzić samemu !!!!!!!       i może zwiększyć drop pereł bo zrobienie itemków tu graniczy z cudem jesli sie nie ma metali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     minimum po 5 jak by dropiło .........................  a jak chcecie się przekonać to niech właścicel sam podropi i ulepszy nawet 1 itemek sprawdzimy ile mu to zajmie czasu !!!!!

Opublikowano

Mam pytanie , dodalibyście rosy u handlarki na MAX ? bo szlak mnie trafia jak wydaje 10 kk na rosy i sam syf ... 

Dokładnie, jestem za.

A może wezmiecie pod uwagę graczy co grają sami dajcie jakies gungeony na jakie można wchodzić samemu !!!!!!!       i może zwiększyć drop pereł bo zrobienie itemków tu graniczy z cudem jesli sie nie ma metali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     minimum po 5 jak by dropiło .........................  a jak chcecie się przekonać to niech właścicel sam podropi i ulepszy nawet 1 itemek sprawdzimy ile mu to zajmie czasu !!!!!

Na dungeony można wchodzić w 2 osoby, np. Ty + Buff

Z bossa na mapie od 100lv dropi po 5 pereł + metiny + szkaty blasku + misje, więc jest dobrze.

Opublikowano

Dokładnie, jestem za.

Na dungeony można wchodzić w 2 osoby, np. Ty + Buff

Z bossa na mapie od 100lv dropi po 5 pereł + metiny + szkaty blasku + misje, więc jest dobrze.

po pierwsze po co mam robic bufa skoro daje rade ?                   a po drugie jak sie nie ma za wiele czasu na gre to nie uzbierasz tych perel  i majac 118 lvl z metkow juz tez nie nadropisz perel

Opublikowano

po pierwsze po co mam robic bufa skoro daje rade ?                   a po drugie jak sie nie ma za wiele czasu na gre to nie uzbierasz tych perel  i majac 118 lvl z metkow juz tez nie nadropisz perel

Zawsze możesz zrobić dropa prawda?

Czy jest to takie trudne ? :D

Perełki lecą dobrze jak na mediuma. 

Problemu nie ma z nimi. 

Jedynie metale słabo dropią :/

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Perełki lecą dobrze jak na mediuma. 

Problemu nie ma z nimi. 

Jedynie metale słabo dropią :/

no ale jesli masz na ulepszenie 5 perel a bedzie ci palic to bedziesz mial problem policz sobie wszytko x4 bo tu niestety eq klasowe

Opublikowano

Też bym chętnie zagrał bo widać, że serwer naprawdę jest zajebisty, lecz te 6-7 bony mnie i jak widać wielu innych zniechęcają. 

Logo.JPG

Opublikowano

No po to żebyś mógł wejść.. jak nie chcesz wchodzić z kimś to robisz sobie drugą postać i z nią wchodzisz.

Jak się nie ma czasu na grę to albo się nie gra albo osiąga się mniej.

Opublikowano

Drop ze 1400 szkat blasku :)

http://scr.hu/14xp/7nqsy

Już nie gadaj że z 1.4k bo lepszy drop miałem z 400 szkat :)

@Topic

Serwer na prawdę warty uwagi. Co do 6/7b to i tak jest dobrze.

Mogli dać 15% silny 10% odp i to by była przesada.

Ci z 6/7 nie mają takiej przewagi, poza tym 6/7 dostajemy z misji.

Exp jest moim zdaniem przyjemny, aktualnie mam 118 lvl wbijam 119 i zaraz po nim 120.

Myślałem że może być gorzej, ale nie jest.

Drop również jest dobry na dungeony można sobie chodzić w 2 osoby i wszystko ogarniać.

Harion ciągle coś poprawia jeśli gracze składają propozycje.

Teraz jest konkurs opisany na FanPage'u Shivy oraz na ich forum.

Konkurs polega na narysowaniu rysunku na KARTCE związanego z Shivą.

Drugi konkurs na fejsie jest losowany, udostępniamy post lajkujemy i czekamy aż wyłonią zwycięzce.

To chyba na tyle.

Zapraszam na serwer oraz ts. ShivaMT2.com

Opublikowano

Zzagram jak przemyslicie 6/7 (chodzi o klasę /HP/Sila/itp może zostać ale wyjebac t klasówki to będziecie mieli więcej typa niż invoria)

Jeśli by tu nie było 6,7 bonu na klasy to licznik nie osiągał by 600 online a 1600 online :)

Też bym chętnie zagrał bo widać, że serwer naprawdę jest zajebisty, lecz te 6-7 bony mnie i jak widać wielu innych zniechęcają. 

6/7 jest b. trudno dostepny i raczej o komplecie eq na kazda klase nie bedzie mowy, ale wy i tak bedziecie plakac, ze "6/7 na klasy nie zagram" .

Ja polecam wam sprawdzic wam server, bo naprawde oplaca sie grac.

ZR_o79.gif

Opublikowano

6/7 jest b. trudno dostepny i raczej o komplecie eq na kazda klase nie bedzie mowy, ale wy i tak bedziecie plakac, ze "6/7 na klasy nie zagram" .

Ja polecam wam sprawdzic wam server, bo naprawde oplaca sie grac.

pewnie dlatego 6/7 na klasy jest problemem bo jest tylko z wysoko lvl questow a takto only IS

Opublikowano

Lekkie lagi , juz bardziej widoczne opóznienia i podczas tp zdarza sie ze wywala mnie do pulpitu.

Oraz jeszcze jedno nazwa gracza nad dropnietym itemem jest chyba troche za dlugo-sprawdzcie to.

Opublikowano

Lagi? 0! Nazwa gracza nad itemem za długo? O to chodzi aby nikt Ci dropu nie zabrał...

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

ale chodzi o to ze ta nazwa w ogole nie znika dopki item nie zniknie . mimo tego isa agralem i jestem zadowolony nie jestem pewien czy heler bedzie dawal rady w pvp bo jak narazie to szalu nie ma ale chetnie bym zoabczyl cos takiego ze kostium i fryz dropia z bosow chociaz maly % nawet ten 1 to byloby super

5sc6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...