Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na wypasie, ale potrzeba kilku zmian.

- zwiększyć exp na mapie od 100 lvl'a, bo wczoraj expiłem na największym spocie, tylko z pd'kiem, z blasku to w 2h wbiłem 5 lvl'i,

- zwiększyć respawn bossów na mapie 100 lvl, ew. dodać drop dzbanków z + do dungeonów, metków,*

*- alternatywnie, zwiększyć resp i dodać 2 channele. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na wypasie, ale potrzeba kilku zmian.

- zwiększyć exp na mapie od 100 lvl'a, bo wczoraj expiłem na największym spocie, tylko z pd'kiem, z blasku to w 2h wbiłem 5 lvl'i,

- zwiększyć respawn bossów na mapie 100 lvl, ew. dodać drop dzbanków z + do dungeonów, metków,*

*- alternatywnie, zwiększyć resp i dodać 2 channele. :)

To jest serwer medium żeby zaszybko sie nie znudził exp jest dobry , nie zwiekszać

3 Pomysł co do tych Ch Dobry :)

ps.118lvl :D

Opublikowano

Gdyby bylo grubo ponad 1k ludzi online to bym zagrał, teraz nie wiem czy sie oplaca, przydala by sie lepsza reklama.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gdyby bylo grubo ponad 1k ludzi online to bym zagrał, teraz nie wiem czy sie oplaca, przydala by sie lepsza reklama.

Z takim podejsciem an pewno tyle nie bedzie.

Ogolnie graczy jest sporo ~700

Sklepy są, spoty zajete są, pvp w m1 są... wczoraj anwet jakas wojna była także zajebista sprawa z serwerem :)

Polecam jeszcze raz, pare niedociągnieć jest no ale to jest norma, uporają sie z tym z czasem.

Opublikowano

Dzisiaj wiele osób zaczęło wrzucać filmy, min kozake, keiusek, kaspa, waffel i inni.

Czuje, że 1k online wisi w powietrzu :D

poniedziałek 16 i mamy 800 graczy, to dobry znak

sygna.jpg

Opublikowano

Kilka propozycji:

Zwiększyć exp na mapie 100, bez PD z ISu za spota na 106 lvlu dostaję ~1-1.3%.

Dodać szkło intuicji (albo zrobić żeby go nie wymagało żeby pokazywać itemek) - ułatwi handel.

Dodać jakieś bronie do przeróbki do expa (z broni 75)

Zrobić coś z tymi 6-7 bonami, jeżeli nie chcecie ich wyrzucić to chociaż dodajcie marny % na drop z dungeonów, metinów czy bossów.

Poprawić trochę to ulepszanie bo na +8 jest chyba 20%, a na +9 10%, przynajmniej na biżuterię z łez; na jeden itemek potrafiło mi pójść po 10 pereł, a znowu drop pereł nie jest aż taki dobry.

Dodać 1/2 CH bo metina, a co dopiero spota znaleść już zaczyna graniczyć z cudem.

No i to chyba tyle, najbardziej by się przydało expa zwiększyć.

Opublikowano

840 online .

Graczy nie jest malo , troszke gra ale napewno nie tyle jak pokazuje licznik

Usuncie licznik , albo zrobcie by poprawnie dzialal.

Opublikowano

840 online .

Jeśli ktoś nie wierzy w ilość graczy, nie ma problemu bym zrobił filmik z obleceniem wszystkich kanałów i wpisaniem /w oraz /u :)

sygna.jpg

Opublikowano

840 online .

Nie działa prawidłowo ?

Źle Ci się wydaję.

Na mapie od 60 i 80 nie ma wolnego spota na każdym chanelu !

Serdecznie zapraszam każdego do gry, eq zdobywa się przyjemnie.

Perełki lecą z blasków. 

Inne ulepki z rękawicą świetnie z metków.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Kuuurdę :D na 1000 Szkat Blasku tylko 8 Metali :O Hahaha :D no trochę słabo, ale cóż :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Blaski to standardowy drop czy tylko w danym dniu? 

Standardowy. 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Kilka propozycji:

Zwiększyć exp na mapie 100, bez PD z ISu za spota na 106 lvlu dostaję ~1-1.3%.

Dodać szkło intuicji (albo zrobić żeby go nie wymagało żeby pokazywać itemek) - ułatwi handel.

Dodać jakieś bronie do przeróbki do expa (z broni 75)

Zrobić coś z tymi 6-7 bonami, jeżeli nie chcecie ich wyrzucić to chociaż dodajcie marny % na drop z dungeonów, metinów czy bossów.

Poprawić trochę to ulepszanie bo na +8 jest chyba 20%, a na +9 10%, przynajmniej na biżuterię z łez; na jeden itemek potrafiło mi pójść po 10 pereł, a znowu drop pereł nie jest aż taki dobry.

Dodać 1/2 CH bo metina, a co dopiero spota znaleść już zaczyna graniczyć z cudem.

No i to chyba tyle, najbardziej by się przydało expa zwiększyć.

co do tego co napisałeś  to w pełni się zgadzam bo zrobienie tu itemków to troszke przesada pereł idzie tyle ze po prostu szkoda gadać -   ale dobra można je kupić w is ale cena chyba też przesadzona bo chcąc se kupić 1 perłę i metal to koszt około 5zł chyba jakoś tak wychodzi  no to zrobienie itemków jeszcze klasowych bo niestety 6-7 jest na kalasy to juz pewnie bedzie bagatelna suma :)      ------------   a i dodam ze będąc teraz około 2 godzin na metkach bossach i robiąc bodziami niestety nawet nie zrobiłem 1 naszyjnika na +9 bo tak pali

Opublikowano

Zwiększcie % żeby kd wlazłiło bo to jest tragiczne

Z 171 dropło mi pół eq kd+5, w m1 ludzie sellają po 300k max, więc to nie problem nawet gdy kd spali, dlatego tak tanie są...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Z 171 dropło mi pół eq kd+5, w m1 ludzie sellają po 300k max, więc to nie problem nawet gdy kd spali, dlatego tak tanie są...

Zauważ też, że są kd +6, które już nie dropią z blasków, a na rynku stoją po 2-15kk + dropią z dungeonów, poleci Ci może 1/10 dungeonów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...