Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer bardzo fajny, jak na razie do 75 nie miałem na co narzekać :) polecam

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Z troszke słabszym kompem są lagi(na innych serwerach dodam że nie mam takich problemów) ;/.Na mapie od 60 to tragedia po prostu rzeź.A za to na mapach od 80 to nie mam pojęcia na ch** te potwory są takie wielkie wystarczy że jest ich dużo a że mają swoje gabaryty to jeszcze potęguje lagi.Ze słabym kompem nie polecam tylko nerwy sobie zepsujecie.

Opublikowano

Proponuje zeby administracja zrobila latke dla osob ze slabym kompem ktora podmienia te nowe moby na pieski. :)

Opublikowano

Proponuje zeby administracja zrobila latke dla osob ze slabym kompem ktora podmienia te nowe moby na pieski. :)

jakbyś kurwa wchodził na forum to bys wiedział że jest taka łatka

Opublikowano

Wie ktos moze dlaczego jak odpalam clienta wyskakuje mi blad "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono MSVCR100.dll." przez ten blad nie moge wejsc na serwer -.-

Ponawiam pytanie ;> ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Ponawiam pytanie ;> ...

Na naszym forum w dziale błędy było podane rozwiązanie tego problemu.

Jeśli nei chcecie wchodzić na forum wystarczy że wpiszecie treść błędu w google i w pierwszycj 5 linkach wyskoczy wam rozwiązanie.

sygna.jpg

Opublikowano

Zwiększcie % na ulepszenie no kurcze. 

Drop ulepszaczy ustawiony jest bardzo dobrze, więc raczej nie ma sensu już bardziej ułatwiać.

Serwer znakomity, wystarczy posłuchać wywiadu u góry.

Polecam ;)

Opublikowano

Na serwer zawitam ;).Wcześniej ciągle na fejsie było że startuje ciągle,a myślałem że już nie wystartuje xD.Polecam i wbije ;)

Opublikowano

SWAGRID ch2 mapa 80 napierdala na wh , pisze z 5osob gm nic z tego nie robi sobie , wbilem bo bylem ciekawy czy tak jest i co ? koles 102lv i na wh syf..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

"NA START" rozwala system :D Bony wchodzą max <3 Tylko w 6/7 klasowy trochę mnie odstrasza, ale zobaczymy ^^

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Ja się pytam czemu ślub ciągle mi cofa? Nie mija nawet pół godziny od wzięcia ślubu i się sam rozwiązuje, zostają tylko obrączki.

Opublikowano

SWAGRID ch2 mapa 80 napierdala na wh , pisze z 5osob gm nic z tego nie robi sobie , wbilem bo bylem ciekawy czy tak jest i co ? koles 102lv i na wh syf..

Zbanowaliśmy dziś sporo osób za wh, czasem zrobimy sobie obchód i robić je będziemy :D

Ja się pytam czemu ślub ciągle mi cofa? Nie mija nawet pół godziny od wzięcia ślubu i się sam rozwiązuje, zostają tylko obrączki.

W nocy dodam łatke, żeby było widać npc od ślubu gdy wejdziemy na mape

Serwer dopracowany jak nie wiem, zagram :)

Zapraszamy :D

sygna.jpg

Opublikowano

mogli byscie dodac cos do dropu na dungeonach  bo to co dropi  to... wlasnie.   po 1 dniu mam wszystko i nie chce juz mi sie lazic. nie mozna troche tego urozmaicic? dodac cos jeszcze do dropu?   a co do mountow i  ich bonow to troche jest  to zalosne,  np.  dywan alladyna czas 1h 15 krytyk. wtf? co to za bon?  nie mozna bylo czegos orginalnego wymyslec? 

JurexGCW

Opublikowano

Dodam od siebie, że durny pomysł jest z potrzebą posiadania 4osobowego pt na dungeonach. Przecież wiadomo jest, że nikt nie będzie chciał szukać tyle osób tym bardziej jak gra sam... 2 czy 3 osoby powinny być max lub zniesienie w ogóle potrzeby pt na dungeony bo pt nie powinno być narzucane na gracza - daje rade to idzie sam, a jak nie daje rady to idzie z kimś, proste.

Opublikowano

Błagam, ogarnijcie lagi w v2 oraz biologa !!!

Biologa dlatego bo na mapke 60 (v2) przychodzą 105 lvl, którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumie i są najlepsi, że każdy spot należy dla nich !!!!

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...