Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server godny uwagi.

Mam pytania ten patcher co jest na stronie pobiera całego clienta?

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie hostingi na jakie jeszcze można wrzucić clienta to upniemy

1. TurboBit

2. Mega.co.nz

3. Multiupload

4. Speedyshare

5. Hellshare

6. File4u

7. Sendspace

8. Rapidshare

9. DepositFiles

10. Crocko

Opublikowano

Nie pobrałem jeszcze klienta ale mam pytanie do administracji serwera. Rozumiem że wirus Win32/blacked jest to False Positive? 

Wiry są spowodowane zabezpieczeniami binki. Nic nie przeszkadzają w niczym.

Server godny uwagi.

Mam pytania ten patcher co jest na stronie pobiera całego clienta?

Tak pobiera całego clienta.

sygna.jpg

Opublikowano

Niby na fecbooku 2600 like a w grze 650 graczy, a gdzie reszta ? no miejmy nadzieje ze ta reszta jest gdzieś na podwórku,na majówce.Większośc widze pisze na fejsie ze tez ma problem z pobraniem,

Ale serwer polecam wbijajcie.

I kiedy nowe forum ??

wolf.gif

Opublikowano

To powie mi ktoś w końcu, czemu strona mi nie działa? ''BĹÄd: prĂłba przejÄcia sesji.''  taki błąd

Mi działa ? moze wyczyść cookie itd przeglądarki ?

Opublikowano

Lipa 600 graczy na starcie cieniutko  w przeciągu  2 dni odejdzie z 200 i zostanie wam 300-400 graczy ;;/

Czy ty głupi jesteś ? 600 na start to jest osiągnięcie -.-

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Wątpię żeby to było od mojego kompa, ale wszędzie mam lagi, w m1 mam ściny jakby FPSy dropiło, a na mapach np. od 60 mam po prostu lagi zapewne od dużej ilości mobów.

Jedynie w m2/na początku mapy 30 jest normalnie.

Opublikowano

Wątpię żeby to było od mojego kompa, ale wszędzie mam lagi, w m1 mam ściny jakby FPSy dropiło, a na mapach np. od 60 mam po prostu lagi zapewne od dużej ilości mobów.

Jedynie w m2/na początku mapy 30 jest normalnie.

Lagi z pewnością nie są spowodowane od strony serwera, ponieważ zużycie game jest dosyć niskie,

powyłączaj może niepotrzebne aplikacje itp. Powinno pomóc.

sygna.jpg

Opublikowano

Lagi z pewnością nie są spowodowane od strony serwera, ponieważ zużycie game jest dosyć niskie,

Na mapie od 60 levela faktycznie są lagi, ja miałem włączone tylko gg a po grupce spota nic nie mogłem zrobić, a to na pewno nie od mojego komputera gdyż na innych serwerach tak nie mam.

Opublikowano

Za dużo mobów nawpierdalaliście na te mapy, przynajmniej na 60, tam na 5 spotach można zmieścić całe v2, które normalnie występuje na innych serwerach.

Opublikowano

Zmieńcie moby na inne albo zmniejszcie resp bo się nie da expić.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Szczerze? Chujowizna aż oczy bolą. Co za nienormalny pomysł aby połączy mapki. Lagi jak cholera i nie da się expić bo nie dość, że za duże spoty to jeszcze mnóstwo ludzi. Czemu w ISie są rzeczy na ludzi i z hp, litości... W dodatku kasa słabo leci.

Opublikowano

Czemu jak mam zapisane passy i daje pokaż, a później próbuje się zalogować to wywala mi metka?

Opublikowano

Mi niestety strona nie działa

BĹÄd: prĂłba przejÄcia sesji.

@@rozwiązane (Usunąć ciasteczka)

­graphic.png

Opublikowano

Moze jakis ox dzis? :D

Do ox'a jeszcze musimy powymyślać ciekawe pytania, narazie wszyscy expią więc nie chcemy przeszkadzać ;d

Zapowiemy wcześniej OX'a jeśli będzie miał być, pozdrawiamy.

sygna.jpg

Opublikowano

Do ox'a jeszcze musimy powymyślać ciekawe pytania, narazie wszyscy expią więc nie chcemy przeszkadzać ;d

Zapowiemy wcześniej OX'a jeśli będzie miał być, pozdrawiamy.

E tam pierdolisz :D jakbys napisal na czacie czy chca ox to by kazdy chcial, a nie ciagle tylko expic. :P

Opublikowano

E tam pierdolisz :D jakbys napisal na czacie czy chca ox to by kazdy chcial, a nie ciagle tylko expic. :P

Lepiej później zrobić ox a nie tak od razu :) Teraz czas na lvl i eq później czas na eventy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...