Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć gdzie jest pająk żołnierz na mapie od 30 lvla? + literówka jest w tym queście z gliną

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podstawowe pytanie: czy kostiumy i fryzury z is (z bonusem na hp i na ludzi) może zdobyć jakoś w grze za darmo?

Novum.png

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć gdzie jest pająk żołnierz na mapie od 30 lvla? + literówka jest w tym queście z gliną

Przy obrzeżach mapy 30 są żołnierze.

Podstawowe pytanie: czy kostiumy i fryzury z is (z bonusem na hp i na ludzi) może zdobyć jakoś w grze za darmo?

Zapewne tylko na Evencie.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Rękawica działa na drop blasków?

Trudno powiedzieć...jakoś różnicy nie widać.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Zapewne tylko na Evencie.

Jeśli to prawda to raczej podziękuję za grę. Gdyby jednak drop był dodany z jakiegoś bossa (nawet mały % szans na wydropienie) to już inaczej bym spojrzał na serwer.

Novum.png

Opublikowano

Skąd pergaminy? do ulepszania zbroi na 1 lvl

Co 10 lvl dostajesz misje, jak zrobisz misje dostajesz pergamin.

1699886561.png

Opublikowano

Jak dla mnie słaby serwer, już sam początek zjebaliście tym ulepszaniem bizu/tarczy 54/61, wszystkiego napchane, wygląd handlarzy i miast nie potrzebnie zmieniony(Standardowy wygląda dużo lepiej), bronie i zbroje na start ohydne. Będzie to samo co z experionem po miesiącu zostanie 150 graczy. 

Opublikowano

Jak dla mnie słaby serwer, już sam początek zjebaliście tym ulepszaniem bizu/tarczy 54/61, wszystkiego napchane, wygląd handlarzy i miast nie potrzebnie zmieniony(Standardowy wygląda dużo lepiej), bronie i zbroje na start ohydne. Będzie to samo co z experionem po miesiącu zostanie 150 graczy. 

Mi osobiście taki wygląda się podoba. Chyba lepiej, aby był lekko odmieniony, niż grać kilka lat na tym samym...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Serwer dupy nie urywa lekko powiedziawszy , lagi na mapach , sporo dopalaczy w is których się nie da zdobyć jakoś w grze, klasy 6/7 pewnie tylko is , podziękował ;-).

PS. co do tych zbroi to każda ma jakiś neonowy blask , lepsze są standardy co każdy zna i ceni , wole stare eq wizualne niz to co macie na serwerze bo wygladam w tym jak hmm teczowy mis? Nie teletubis :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

kogos tu zdrowo posralo ciekawe skad przecietny graz moze zdobyc itemy z isa bez ktorych bedzie tylko szarakiem zwyklym tak patrze i zeby miec peta fryz i kositum trzeba wydac okolo 700 sm a to 100 zl i nie pierdolcie ze kupie sobie w grze bo nikt zdrowy nie sprzeda itemow po 30 zl za itemy w grze 

Tym bardziej widze tu jakas parodie patelnie i garnki zamiast broni ? moze wrzuccie kuchnie zamiast m1

5sc6.jpg

Opublikowano

kogos tu zdrowo posralo ciekawe skad przecietny graz moze zdobyc itemy z isa bez ktorych bedzie tylko szarakiem zwyklym tak patrze i zeby miec peta fryz i kositum trzeba wydac okolo 700 sm a to 100 zl i nie pierdolcie ze kupie sobie w grze bo nikt zdrowy nie sprzeda itemow po 30 zl za itemy w grze 

Tym bardziej widze tu jakas parodie patelnie i garnki zamiast broni ? moze wrzuccie kuchnie zamiast m1

Zapomniałeś dodać 6-7bon , tez pewnie tylko IS , pozniej jak zobaczą ze ludzie się burzą to dodadzą może na jakiś dung co bedzie trzebac isc w 10i poleci jedno dodanie zmianka 6-7:D , dla mnie takie coś to parodia co do tych sprzetów kuchennych jako miecz to beka z tego tak samo wygladaja zbroje jakies kremowe kalysony;d ,co byscie powiedzieli ze hejtuje tak wiec mowie to jest moje zdanie na temat serwera do ktorego mam prawo;d

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Tylko patrzyć jak liczba graczy z dnia na dzień spada, a wszystko to przez ''napchany'' syfem IS, podziękuję za grę, powodzenia z takim nastawieniem do graczy.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jeżeli na początku jest tak ciężko to co będzie dopiero pózniej :O. Ulepszacze na 1 zbroje, na biżuterie 54/69 serio?  metale słabo dropią, 6/7 to tez będzie kicha z tym. Ja tutaj nic nie widze easy.Drop z metinów tez byle jaki. 

wolf.gif

Opublikowano

Waszym zdaniem jest cięzko?? :D Jest bardzo łatwo nawet bez tego IS'u

1699886561.png

Opublikowano

Ile średnio ludzi online ?

Skąd stalka, bronie 65lv i bronie 75lv ?

Od startu nie spadaliśmy poniżej 600 online.

Stalka i bronie 65 z metkow na mapie od 80.

Bronie 75 z dungow na 80 i 100lvl.

sygna.jpg

Opublikowano

Serwer polecam, gra sie znakomicie!:)

Poprawcie gildie, pare drobnych bugów i bedzie idealnie :) (nie da sie odchodzic z gildi, odrazu dodajcie by nie trzeba bylo czekac)

I proponuje zmniejszyć spoty na mapie od 60, albo jakos lagi ograniczyć. :)

Pozdrawiam i zapraszam!!:)

Opublikowano

Na serwerze grałem 3h i gra się naprawdę świetnie.

Na mapce od 30 o 60 nie ma ani jednego wolnego spotu, sporo ludzi a jakby nie patrzeć to większej reklamy to oni na YT nie mieli prócz Zabqa i KozakE.

Sprawdźcie ślub, bo chyba jest zbugowany - miałem ślub, byłem w małżeństwie przez 1h a potem związek znikł.

Zapraszam na serwer bo warto!

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...