Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie dziur i bugi na tym game co sa polataliscie by nie bylo niespodzianek? Pogralbym te ostatnie 3 dni co w domu jestem, no ale jak ma byc 50% off przez durne bledy to troche lipa.

I pytanko, jak z paypalem? Beda przelewy i czy beda w pelni funkcjonalne i auotmatyczne?

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duzo błedów już widzę i nie rozwiązanych bo na forum serwera tylko modek odpisywał , mając win xp z sp3 nie idzie tego czegoś odpalić , Panie Januszu ogarnij to.

Mi na Xp sp3 działa bez problemu. Co do forum racja.

Trzeci raz napisze... Kd+6 tylko IS ?  

Pytam tylko o kd bo widzę i tak nie odpowiecie na resztę.

Wszystko co w is jest do zdobycia w grze?

Nie ;f

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Wszystkie dziur i bugi na tym game co sa polataliscie by nie bylo niespodzianek? Pogralbym te ostatnie 3 dni co w domu jestem, no ale jak ma byc 50% off przez durne bledy to troche lipa.

I pytanko, jak z paypalem? Beda przelewy i czy beda w pelni funkcjonalne i auotmatyczne?

Logowanie naprawiliśmy, włączyliśmy wczoraj w nocy i do rana nic nie padło.

Paypala jeszcze nie ma dopiętego do dotpaya, w tej sprawie musisz pisać emaila podanego w kontakcie.

sygna.jpg

Opublikowano

Na serwerze zagram przekonał mnie i to bardzo załatwię ekipę za tego serwa lecz mam pytanie co Up zadał :

• Czy wszystko co jest w IS jest dostępne w grze ?

Bo jak kostiumy, fryzury, pety, wierzchowce i dodatki są tylko w IS to będzie to bardzo dużym minusem tego serwera.

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer kozak. Jeżeli wszystko będzie bez bugów to mam nadzieję, że ponad 1k ludzi będzie grało :) 

Resp metinów jest zwiększony?

Opublikowano

Wbijać ludziska! ;) Serwer jak najbardziej na plus i będzie mega zajebista energia! :)

PS. można się już rejestrować?

­graphic.png

Opublikowano

Wbijać ludziska! ;) Serwer jak najbardziej na plus i będzie mega zajebista energia! :)

PS. można się już rejestrować?

Można już.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

a co z kontami z bety?

xxx up pierwszy ;p

1699886561.png

Opublikowano

zresetowane czy całkowicie usunięte? bo jak loguje to pisze ze zły login lub hasło;/

usunięte całkowicie, musicie zrobić nowe

Czy można już zamawiać Smocze Monety przez SMS lub przelew i wpłacać je na konto :)

tak, nie powinno być z tym już problemów

sygna.jpg

Opublikowano

No to pozostaje tylko czekać na start i oby nie było tak jak z Experionem ((zamknięcie go)).

z tym isem to dojebaliście, chodzi mi o ceny.

Opublikowano

tak, nie powinno być z tym już problemów

Czyli moge już kupić normalnie pd na 7 dni i inne rzeczy i normalnie na start będę je miał :)

Opublikowano

No to pozostaje tylko czekać na start i oby nie było tak jak z Experionem ((zamknięcie go)).

z tym isem to dojebaliście, chodzi mi o ceny.

i zobaczysz na starcie ile ludzi już w tym będzie biegało ;d a jak będzie można handlować wierzchowcami, strojami itp to dopiero ludzie będą ładowali w is zeby zarobić w grze  :D

<3

Opublikowano

Fryzury, kostiumy i pety z IS'u są na zawsze?

Tak.

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...