Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiany wprowadzone na dzień 18 Maj 2014:

- Dodana możliwość handlu kostiumami

- Dodana możliwość handlu fryzurami

- Dodana możliwość handlu magicznymi metalami w shopie

- Dodane kupony SM o wartości 30/60/100/200 monet / będzie je można kupić od soboty godziny popołudniowe

Myślę, że od teraz gdzie prawie wszystkie itemy z IS prócz petów będą dostępne do handlu, ułatwi wam to rozgrywke.

Ludzie którzy niekoniecznie mają pieniądze do wydania na IS, będa mogli już spokojnie zakupić te przedmioty w grze.

Mimo, że petami nie wolno handlować, są od teraz kupony SM, więc nie będzie problemu.

Pamiętajcie by SPATCHOWAĆ CLIENTA, aby kupony były wyświetlane poprawnie!

Odbędzie się również event OX o godzinie 20!

Zapraszamy!

Ile bedzie rund tego oxa?

Opublikowano

Ale macie wszystko porąbane ze zmianami hasła do dozo,do konta,zmianą maila <_<

Żaden mail nie dochodzi w dodatku chciałem zmienić hasło do konta i mi zmieniło na jakieś nowe i miał dojść nowe hasło do konta na maila i nie doszło. 8S

Teraz nie mam jak wejść na konto w dodatku nikogo nie ma z administracji na ts.

Opublikowano

Zmiany wprowadzone na dzień 19 Maj 2014:

- Poprawione ulepszacze w broniach 160/170lvl
- Poprawiona mozliwosc handlu niektórymi kostiumami
- Dodana możliwość zdejmowania pierścienia doświadczenia
- Zmieniona cena zaczarowań przedmiotu z 300k na 200k

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Niestety przez te 6/7 brak misji i mozolny exp odechciało się grać już wielu osobom. Dzien po starcie 900 osób a teraz ? 500 max. Administracja dalej ślepa :)

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Jest coraz mnie graczy ale serwer nawet polecam ale własnie te 6-7 zepsuło serwera a myśleli że będzie 1000 graczy jak sobie ich namalują to będą mieli widać że tylko na is im zależy a nie na graczach. Pozdrawiam

Opublikowano

Tylko ja nie widzę mobów które się respią z metka na dungeonie od 120 lvl?

Nikt ich nie widzi, pisałem o tym z tydzień temu na forum to niby dotarło to do administracji, ale dalej nie zrobili tego.

Co do serwera, z początku fajnie, 1000 osób, rywalizacja o wszystko, ale przez ten HARD exp i 6-7 bony ludzi jest może 500 w godzinach szczytu, gdzie na początku tyle osób było o 10 rano.

Grało się fajnie, ale do administracji nic nie dociera.

Opublikowano

Propozycje zmian:

- Event ze szkatami, będzie specjalny event z bossami w m1, resp ich będzie co godzine, dropniemy item za którego dostaniemy szkate NAGRODY ZE SZKATY: (6-7 dod/zmn, metale, perly po 5 sztuk, kostiumy expa, fryz exp, KD +6, 5kk yang) 10 bossów na mape M1, resp co godzine
- Event promocja item shop, wiecej monet było by przyznanych za doładowanie przez np kilka dni bądź tydzień, promocja by była co jakiś czas
- Metale z bossów więcej, zwiększony drop metali z bossów na mapach 80/100/120/140/160/180
- Respy bossów na 100 dodać 1 bossa, na 120 2 bossy, na 140/160/180 1 boss (wiecej bossów na mapach)
- Exp poprawic lekko na 100 mapke, 120 mapce (kwestia dyskusji, jeszcze nad tym się zastanawiam)

Te propozycje myślę, że przypadną wam do gustu.

Co sądzicie o takiej zmianie? Poprawi wam to humor i mam nadzieje ilość graczy? smile.png

sygna.jpg

Opublikowano

Propozycje zmian:

- Event ze szkatami, będzie specjalny event z bossami w m1, resp ich będzie co godzine, dropniemy item za którego dostaniemy szkate NAGRODY ZE SZKATY: (6-7 dod/zmn, metale, perly po 5 sztuk, kostiumy expa, fryz exp, KD +6, 5kk yang) 10 bossów na mape M1, resp co godzine

- Event promocja item shop, wiecej monet było by przyznanych za doładowanie przez np kilka dni bądź tydzień, promocja by była co jakiś czas

- Metale z bossów więcej, zwiększony drop metali z bossów na mapach 80/100/120/140/160/180

- Respy bossów na 100 dodać 1 bossa, na 120 2 bossy, na 140/160/180 1 boss (wiecej bossów na mapach)

- Exp poprawic lekko na 100 mapke, 120 mapce (kwestia dyskusji, jeszcze nad tym się zastanawiam)

Te propozycje myślę, że przypadną wam do gustu.

Co sądzicie o takiej zmianie? Poprawi wam to humor i mam nadzieje ilość graczy? smile.png

Jeżeli chcesz by ilość graczy była większe to polecam : 

Zmienić bonusy 6/7 z odp i silny na inne typu "Staty, wartość, hp, szycie, krytyk etc) + zbalansować postacie pod te bonusy. 

Restart kont + nowa zapowiedź z nową datą startu i zacząć wszystko od nowa. Inaczej graczy nie odzyskasz będzie grało te 300 osób lub mniej. 

xD 

Opublikowano

Teraz to już jest za późno na te zmiany. Pisałem dawno temu żebyście zaczęli robić coś dla graczy to nie... A teraz się nagle budzicie jak jest 350 osób online... -_-

Wiele osób odpuściło sobie serwer i jakoś nie wydaje mi się żeby chcieli teraz wrócić, że tak brzydko napiszę zje**liście taki fajny serwer brakiem zainteresowania graczami bo o stabilność zadbaliście perfekcyjnie, ale co wam po tym?  Serwer powinniście robić dla graczy a nie siebie i dbać o nich. Nie wykazaliście tego wiec co tu dużo pisać.

Pisałem dawno temu napiszę teraz metale było dodać do handlarza a 6/7 dodać do dropu jak grało jeszcze 800+ osób.  

Pozdrawiam może coś jeszcze zdziałacie. 

Gordonix nie wiem jak Ty, ale ja nie zaczynałbym gry od nowa na serwerze, gdzie poświęciłem dużo czasu na exp,drop, robienie eq żeby teraz od nowa robić to samo. Wolałbym już iść na inny serwer. 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Tak jak wyżej teraz jest już za późno ;) Już mi się nie chce wracać :)

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Ja również już pasuje ;] Wiekszość graczy  na samym starcie pisała wam żeby usunąć 6/7 z isu, nie posluchaliscie.Ja również zagrałem pomimo tego 6/7 lecz skonczyłem, jest za duza roznica miedzy graczami inswestujacymi w isa a nie inwestującymi. Pozniej polowa expiacych modyfikowała bs-a w taki sposób żeby działał jak bot. Graczom expiącym uczciwie nie moglo się to spodobać. Pomysł z metalami też był nie trafiony. Mało metali było dostępnych na rynku a jak były to za ogromne kwoty. Moim zdaniem za pozno jest juz na zmiany.  Ja jak i moja ekipa napewno juz nie wrocimy na serwa. Nie ma sensu grac na serwie gdzie jest online 350 postaci. W tych 350 pewnie jest z 70 buffów i z 40 sklepów i powiedz mi z kim sie tu bić na takim serwie? Po co robić eq ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mega Aktualizacja!

- Poprawiony lekko exp na mapach 100/120

- Dodanie 1 bossa na mapie od 100, 2 na mapie od 120 oraz po 1 bossie na mapach 140+

- Zwiększony drop metali z bossów na mapach do expa ponad 3x! Im wyższy lvl bossa tym większa szansa na metal!

- Wprowadzony Event, szczegóły:

Na mapach m1 jinno oraz shinsoo będzie co godzine respić się 10 bossów na każdym channelu.

Po dropnięciu itemu, który z niego leci idziemy do Dowódcy Oddziału.

Item możemy wymienić na szkatułkę z której możemy otrzymać:

- Kostiumy do expa

- PD oraz rękawice złodzieja

- Kamienie Dusz +6

- Magiczne Metale

- Perły po 5 sztuk

- Dodanie oraz zmiana 6-7 bonusu!

Event potrwa cały weekend!

Myślę, że wprowadzone zmiany umilą wam grę i znów z czasem zacznie grać u nas więcej graczy.

Jeśli znacie kogoś kto wcześniej grał i przestał z powodów takich, że za ciężko było z niektórymi rzeczami,

powiedzcie mu o tych zmianach, może się skusi powrócić :)

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, wasz [GA]Harion!

sygna.jpg

Opublikowano

Jak mozna bylo doprawdzic taki serwer do 220 graczy

Bardzo prosto, parę dni temu było jeszcze 500, ale administracja w ogóle nie bierze pod uwagę zdania graczy przez co tyle osób teraz jest.

Jakby zresetowali konta przy czym oddali SM'y i usuneli 6-7 bony to by pewnie 1000+ osób grało na spokojnie.

Opublikowano

Aktualnie jest około 400 osób, po aktualizacji się poprawiło, moim zdaniem im bliżej będziemy już czerwca i wakacji tym więcej graczy znów przyjdzie.

Na aktualnym evencie który trwa cały weekend mozna zdobyć ciekawe nagrody,

za tydzień również będzie w weekend coś ciekawego.

Także nie zwlekajcie, zapraszam do gry :)

Dziś wieczorem odbędzię się OX więc zapraszamy jeszcze raz!

sygna.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem w tych czasach metina jakie teraz nastaly  6/7 na serwie dziala na niekorzysc serwera.Praktycznie 6/7 jesli sa juz na serwie to na serwerach ktore maja minimum po kilka miesiecy a jesli ktos startuje z nowym serwerem to nawet nie mysli o dodaniu  6/7 i nie wiem czy wy dodajac 6/7 na serwer chcieliscie sie wyroznic czy co...  :P Takie samo zdanie mam na temat metali  dlaczego ich nie ma u npc ? zapewne robiac tak chcieliscie troche utrudnic gre ale znowu podkreslam MOIM ZDANIEM wyszlo to na niekorzysc serwera, jest duzo rzeczy poprzez ktore mozna utrudnic serwer  ;).To nie jest serwer hard, takze mysle ze spokojnie metale u npc  mogly by byc.Pozwole sobie jeszcze wrocic do 6/7 jak pamietam przed startem serwera zdania byly rozne jedni chcieli 6/7 na serwie inni nie, MOIM ZDANIEM najlepszym rozwiazaniem takich "problemow" jest po prostu dodanie ankiety i wiekszosc by zdecydowala bo zdaje sobie sprawe ze kazdemu sie nie dogodzi ^_^.I taka ankiete mozna bylo zrobic z kazda rzecza z ktora spora ilosc graczy sie sprzeczala,  chociazby z metalami itd .... ( bo o ile dobrze pamietam zadnych ankiet na zasadzie "ma byc 6/7 na serwie ?" itd nie bylo )

P.S - rowniez trzeba zaznaczyc ze liczba graczy na serwie bardzo ale to bardzo zmalala :huh:. Pozdrawiam  :)           

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...