Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie odnośnie kilku spraw bo nigdzie tego nie ma:

- pety tylko w is?  i jakie bony dają każdy to samo czy jak?

Trochę dużo botów na szkaty jest

Fajne rozwiązanie z tą zbroją do expa :)

Ps. Czemu  6/7 bon jest na klasy ?????????? nie zobaczyłem dobrze tej tabelki.... nawet bym nie marnował czasu na ten serwer.....

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanie odnośnie kilku spraw bo nigdzie tego nie ma:

- pety tylko w is?  i jakie bony dają każdy to samo czy jak?

Trochę dużo botów na szkaty jest

Fajne rozwiązanie z tą zbroją do expa :)

Ps. Czemu  6/7 bon jest na klasy ?????????? nie zobaczyłem dobrze tej tabelki.... nawet bym nie marnował czasu na ten serwer.....

Pet only is :f  Każdy daje te same bonusy <Staty,Kryt,Przeszywka,Potwory>

I coś administracja mało stara się o graczy... Liczba online spada bardzo szybko.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Pet only is :f  Każdy daje te same bonusy <Staty,Kryt,Przeszywka,Potwory>

I coś administracja mało stara się o graczy... Liczba online spada bardzo szybko.

Jak serwer pod is to spada.

Grałem lecz podziękowałem, gdy zobaczyłem IS i jak youtuberzy koszą jak mają przedmioty z IS

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak serwer pod is to spada.

Grałem lecz podziękowałem, gdy zobaczyłem IS i jak youtuberzy koszą jak mają przedmioty z IS

Tu nie chodzi o to, że pod IS bo SM bardzo łatwo można kupić. Tylko GM-owie nic nie robią na serwie a nawet ich nie widać. Jakiś event czy coś to ludzi by trzymało.

Serwer jest fajny lecz strasznie zaniedbywany. I nikt sobie z tym nic nie robi.

PS. Taki pro elo elo youtuber jest o tyle lepszy, że ma IS przy czym mierne eq i pada z graczem który nie ma IS a ma eq dobre :*

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, że pod IS bo SM bardzo łatwo można kupić. Tylko GM-owie nic nie robią na serwie a nawet ich nie widać. Jakiś event czy coś to ludzi by trzymało.

Serwer jest fajny lecz strasznie zaniedbywany. I nikt sobie z tym nic nie robi.

PS. Taki pro elo elo youtuber jest o tyle lepszy, że ma IS przy czym mierne eq i pada z graczem który nie ma IS a ma eq dobre :*

Jeśli myślisz, że gm'owie nic nie robią to się grubo mylisz.

W tym tygodniu zakupiliśmy nowego dedyka pod pliki, robilismy całą noc konserwacje by wam sie jeszcze lepiej grało bez zbędnych lagów.

Zakupiliśmy licencje IP.B i uporządkowaliśmy całe forum.

Bugi są naprawiane na bieżąco.

Pytania do OX będą przygotowywane, mówiliśmy, że zaraz po starcie nie będzie eventów ponieważ jest na nie za wcześnie.

Co do ilości graczy w tym tygodniu jest stała i oscyluje wokół 600+, jest to dobra liczba zważając na to, że zaczęła się szkoła dla wszystkich, a jak by nie patrzeć maj/czerwiec to najgorszy okres dla uczniów. Sporo z nich ma poprawy etc. więc też liczba graczy nie jest tak duża, jak tydzień temu gdzie większość z nich miała wolne i mogła normalnie grać.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Jeśli myślisz, że gm'owie nic nie robią to się grubo mylisz.

W tym tygodniu zakupiliśmy nowego dedyka pod pliki, robilismy całą noc konserwacje by wam sie jeszcze lepiej grało bez zbędnych lagów.

Zakupiliśmy licencje IP.B i uporządkowaliśmy całe forum.

Bugi są naprawiane na bieżąco.

Pytania do OX będą przygotowywane, mówiliśmy, że zaraz po starcie nie będzie eventów ponieważ jest na nie za wcześnie.

Co do ilości graczy w tym tygodniu jest stała i oscyluje wokół 600+, jest to dobra liczba zważając na to, że zaczęła się szkoła dla wszystkich, a jak by nie patrzeć maj/czerwiec to najgorszy okres dla uczniów. Sporo z nich ma poprawy etc. więc też liczba graczy nie jest tak duża, jak tydzień temu gdzie większość z nich miała wolne i mogła normalnie grać.

Pozdrawiam.

Ok troszkę źle sformułowałem mój poprzedni posta, ale co nie zminia faktu, że liczba garczy spada.

Chodziło mi o to, że na serwie mało się udzielacie 2 tygodnie minęły coś już można byłoby zrobić jakiś mały evencik. Tydzień temu o tej porze grało 800+ osób aktualnie 600 z hakiem jest różnica. Fajnie, ze dbacie o stabilność serwera usuwacie bugi wielki + za to, ale co po tym jak gracze uciekają ? Z tego co pamiętam nie jesteś sam to drugi GM też może coś w grze zrobić jakiś event typu znajdz GM, krzyżówka lub inne takie delikatne uprzyjemnienie gry. No ale to tylko moje zdanie to Wy prowadzicie serwer i zrobicie co będziecie chcieli.

Pozdrawiam.

1699886561.png

Opublikowano

Ok troszkę źle sformułowałem mój poprzedni posta, ale co nie zminia faktu, że liczba garczy spada.

Chodziło mi o to, że na serwie mało się udzielacie 2 tygodnie minęły coś już można byłoby zrobić jakiś mały evencik. Tydzień temu o tej porze grało 800+ osób aktualnie 600 z hakiem jest różnica. Fajnie, ze dbacie o stabilność serwera usuwacie bugi wielki + za to, ale co po tym jak gracze uciekają ? Z tego co pamiętam nie jesteś sam to drugi GM też może coś w grze zrobić jakiś event typu znajdz GM, krzyżówka lub inne takie delikatne uprzyjemnienie gry. No ale to tylko moje zdanie to Wy prowadzicie serwer i zrobicie co będziecie chcieli.

Pozdrawiam.

Spokojnie jak coś wymyślimy damy wam znać, sam teraz mam mniej czasu ale staramy się jak możemy.

Zawsze stabilność + brak bugów będą u mnie miały pierwszeństwo, potem zabawa.

Jednak nie macie się co bać, jak będe miał czas ogarne jakieś pytanka OX itp.

sygna.jpg

Opublikowano

Mam Ci 3 propozycje .

1. Zwiększ expa na mapach bo od 79 leci już masakrycznie  a co mówić o większych lvl..;P

2. Usuń 6/7b na klasy bo to graczy odstrasza..; d

3. Otwórz rekrutację na TGM jeżeli sam nie masz czasu a on będzie prowadził eventy ;)

Opublikowano

serwer jak dla mnie super ale te 6/7  na klasy mnie odstrasza i z tego powodu nie zagram ;/

Z czego lecę 6/7?

Opublikowano

Mam Ci 3 propozycje .

1. Zwiększ expa na mapach bo od 79 leci już masakrycznie  a co mówić o większych lvl..;P

2. Usuń 6/7b na klasy bo to graczy odstrasza..; d

3. Otwórz rekrutację na TGM jeżeli sam nie masz czasu a on będzie prowadził eventy ;)

1. 1h.10 min tyle zajęło mi wbicie 100 lv dalej twierdzisz, że wolno ?

2. Nie ma co się brać 6/7 mało kto ma wbite i ciężko jest je zdobyć:)

3. Wpuścił byś kogoś obcego na własny serwer ? 

serwer jak dla mnie super ale te 6/7  na klasy mnie odstrasza i z tego powodu nie zagram ;/

Z czego lecę 6/7?

Za misję biologa 95 lv dostajesz Zmiane i Dodanie 6/7

-polowanie na 100 lv dostaniesz Dodanie 6/7

-Polowanie 120 zmianka

Ps. Wyżej napisałem jak łatwo można zdobyć 2x dodania i zmianke. <1h.10min>

1699886561.png

Opublikowano

Z czego lecę 6/7?

Jak by tu nie było 6,7 bonu na klasy to pewnie licznik by nie schodził z 1k Online ;)

Ale przeciez zapomniałem " Serwer robimy pod graczy " - tylko szkoda że nie było żadnej ankiety czy ma byc klasowy czy nie ;)

Opublikowano

No ładnie wszystko edytowane lecz troszkę za bajecznie .

System ulepszeń całkiem OK lecz świecenie mi się nie podoba .

Prezentacja Super , server w miarę :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No ładnie wszystko edytowane lecz troszkę za bajecznie .

System ulepszeń całkiem OK lecz świecenie mi się nie podoba .

Prezentacja Super , server w miarę :)

ale ty jestes posrany w kazdym temacie to samo piszesz :DDD

a co do serwera do 6/7 czyli gowno na klasy wiec wiadomo

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

przyjme kotno xD

a tak serio to szukam gildii fajnej co mi podpowie

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Moim zdaniem zniszczył serwer 6/7 bon na klasy ... Cóż. Fajny serwer mimo to, stabilne 550-700 graczy. :0

­graphic.png

Opublikowano

Serwer super pro :) polecam gorąco ale te 6/7 bon na klasy to zdecydowanie niszczy serwa a szkoda bo jest dużo graczy i też po mału odchodzą a jak by usunęli na klasy to napewno było by nawet i 1000 graczy ale to administracji sprawa :. Serwer jak najbardziej polecam ale 6/7 na klasy odstrasza  :(:(

Opublikowano

Co wy z tymi 6-7 spamujecie cały czas, wszystko można mieć w swoim czasie nawet bez tego is.

1699886561.png

Opublikowano

Trochę nudno się robi na serwerze. 

1. Brak eventów i rat

2. Exp mozolny

3. Przeludnienie na bossach na mapie 100

4. Bez wh to chyba tu tylko gm gra

Liczyłam, że to będzie serwer z potencjałem, tymczasem nic ciekawego tu się nie dzieje. Jedyne plusy to to, że stabilny.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Zmiany wprowadzone na dzień 18 Maj 2014:

- Dodana możliwość handlu kostiumami
- Dodana możliwość handlu fryzurami
- Dodana możliwość handlu magicznymi metalami w shopie
- Dodane kupony SM o wartości 30/60/100/200 monet / będzie je można kupić od soboty godziny popołudniowe

Myślę, że od teraz gdzie prawie wszystkie itemy z IS prócz petów będą dostępne do handlu, ułatwi wam to rozgrywke.
Ludzie którzy niekoniecznie mają pieniądze do wydania na IS, będa mogli już spokojnie zakupić te przedmioty w grze.
Mimo, że petami nie wolno handlować, są od teraz kupony SM, więc nie będzie problemu.
Pamiętajcie by
SPATCHOWAĆ CLIENTA, aby kupony były wyświetlane poprawnie!

Odbędzie się również event OX o godzinie 20!

Zapraszamy!

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...