Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [Dedyk] [4Fun]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czas na małolaty nadszedł , jak tam przygotowania do startu ? bugi naprawione czy mam was na starcie ośmieszyć ?  ufam, że lekcja odrobiona i nie potrzebne będą korepetycje ? czekamy z niecierpliwością na start , oby się udał :D

Pomocnik
Opublikowano

Czas na małolaty nadszedł , jak tam przygotowania do startu ? bugi naprawione czy mam was na starcie ośmieszyć ?  ufam, że lekcja odrobiona i nie potrzebne będą korepetycje ? czekamy z niecierpliwością na start , oby się udał :D

post zgloszony

co do tematu, dodano na stronie serwera kolene linki do downloadu klienta, nie powinno juz byc przeciazen, jak ktos zna dobre hostingi to niech wysle linki do nich, dzieki

Pomocnik
Opublikowano

Na poprzedniej odslonie gralem i mialem hmm 24 k zabic, nie zbanowali mnie tylko dlatego ze ich zagadywalem.

Teraz dodali, UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!! AZ MAPY PREMIUM, nie no super, wszyscy skorzystaja :D.

Mimo tego i tak zagram, bo same gowna w tym sezonie.

Opublikowano

CJ zgłaszaj :D ja też was zgłoszę na jedną z największych band która korzysta z naiwności dzieci , co Ty na to ? :D mam tyle dowodów że was utopię w tej waszej poprawności :) chcesz tego ? czy mam was totalnie ośmieszyć ? sam Kirito na forum niejakiego Aslan chwalił się o 2-ch projektach mad którymi pracują :) przecież ja was w każdej chwili tak pogrążę , że już się więcej dzieciaki nie podniesiecie :D to nie są  groźby to są fakty ! udanego startu życzę jak wspominałem ... a nawet jak mnie zbanują permanentnie tutaj to co to za problem , pokazać reszcie co za syf prezentujecie ? :) 

Opublikowano

ciekawy serw pvp

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Już raz startowaliście i co? Serwer pobugowany, głupiej rozdzielczości nie dało się zmienić. -.-'

Mam wierzyć, że teraz będzie lepiej? Bo to co pisałem dawno - serwer fajny się wydaje - ale te błędy same rzucały się w oczy.

Dopracowaliście wszystko czy znowu niewypał?

Opublikowano

CJ zgłaszaj :D ja też was zgłoszę na jedną z największych band która korzysta z naiwności dzieci , co Ty na to ? :D mam tyle dowodów że was utopię w tej waszej poprawności :) chcesz tego ? czy mam was totalnie ośmieszyć ? sam Kirito na forum niejakiego Aslan chwalił się o 2-ch projektach mad którymi pracują :) przecież ja was w każdej chwili tak pogrążę , że już się więcej dzieciaki nie podniesiecie :D to nie są  groźby to są fakty ! udanego startu życzę jak wspominałem ... a nawet jak mnie zbanują permanentnie tutaj to co to za problem , pokazać reszcie co za syf prezentujecie ? :)

Nie wiem po co ich straszysz wywal te dowody bo chętnie zobaczę co nieco o teamie :p

Pomocnik
Opublikowano

Już raz startowaliście i co? Serwer pobugowany, głupiej rozdzielczości nie dało się zmienić. -.-'

Mam wierzyć, że teraz będzie lepiej? Bo to co pisałem dawno - serwer fajny się wydaje - ale te błędy same rzucały się w oczy.

Dopracowaliście wszystko czy znowu niewypał?

po 1 to była beta i nie pisz czegos czego nie wiesz,bo my nie "startowalismy" tylko wlaczylismy bete, tak jest naprawione

O KTOREJ START ?

14:00

EMAIL AKTYWAYJNY NIE CHCE PRZYJSC (gmail)

I O KTOREJ GODZINIE START :P

aktywacja konta w grze jest wylaczona, zakladasz konto i grasz.

o 14:00

Opublikowano

Zróbcie troszkę jaśniejszą stronę lub literki.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Pomocnik
Opublikowano

Takie pytanie po co są ulepki bo chyba nie doczytałem prezki ^^

Ulepki są potrzebne do ulepszania broni, zbroi, biżuterii itd z +0 do +9 :) Możemy je zdobywać z dungeonów, ze szkatułek bossów i sklepu zabić, a przepustki na dungeony np. po przejściu Krwawej Wieży dostajemy przepustkę do Diabelskich Katakumb ;)

Opublikowano

Ulepki są potrzebne do ulepszania broni, zbroi, biżuterii itd z +0 do +9 :) Możemy je zdobywać z dungeonów, ze szkatułek bossów i sklepu zabić, a przepustki na dungeony np. po przejściu Krwawej Wieży dostajemy przepustkę do Diabelskich Katakumb ;)

Po takim jednym wypadzie ile rzeczy możemy ulepszyć na +9?

Opublikowano

Jak z reklamą ? Będzie wykupiona czy zawieje pustką ? :P Bo jeśli expi się przez pvp to trochę szkoda, żeby było pusto

Startujecie równo o 14 ? Podołacie DDoS'om ? Czy lepiej wejść dopiero jutro? ;d

Opublikowano

Po takim jednym wypadzie ile rzeczy możemy ulepszyć na +9?

odrazu chcial bys cale eq 1 wypadem ? heh nie ten server kolego

ale napewno 1 wypad to bedzie 1 item +4/6

Jak z reklamą ? Będzie wykupiona czy zawieje pustką ? :P Bo jeśli expi się przez pvp to trochę szkoda, żeby było pusto

nie kracz bo wykrakasz :D

Opublikowano

odrazu chcial bys cale eq 1 wypadem ? heh nie ten server kolego

ale napewno 1 wypad to bedzie 1 item +4/6

nie kracz bo wykrakasz :D

Ja pierdole, jak mnie tacy ludzie jak ty wkurwiają, czy ja coś pisałem że chce całe eq na +9? Nie, to wyjdź i zamknij drzwi.

Startujcie o 13, i tak dosyć ludzi czeka.

Pomocnik
Opublikowano

BlanciQ: Żeby wszystko było jasne... Żadnych problemów na start nie przewidujemy, więc nie macie się o co martwić. Serwer będzie stał długo. Co do reklam to postaramy się aby jak najlepiej wypromować serwer gdyż długo nad nim pracowaliśmy i zrobiliśmy go nie dla sb ale dla was :)

Opublikowano

Ja tylko pytam przez te groźby tam tego typeczka wcześniej ;d Bo zazwyczaj na starcie nigdy nie da się grać, a muszę przyznać, że wasz serwer bardzo mi się podoba i długo takiego szukałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...