Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [Dedyk] [4Fun]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

100+

Truskafeczka jesli jest to go opisz...!

Po co, żeby go naprawili, albo żeby dzieci jarały się tym, że mają całe eq pełne ulepek ? :) Skoro Administracja sama nie wie jaki jest błąd to przepraszam :) Tego buga zna mało osób dlatego nie będę wszem i wobec rozgłaszał :)

Opublikowano

Pierwsza wersja servera była super tutaj już troszkę przedobrzona :x

Nie zawitam bo już mi się przejadły servery tego typu .

Prezentacja oraz server ciekawie się preezentuje .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Słuchajcie :) sam osobiście tam grałem i ogarnełem sobie 2x 250 woj/ninja i powiem wam , że dzieciu isu a może inaczej itemy z isu są choo**ja warte przy dobrych abs i wogl :) także nie patrzcie na is. :) 

Opublikowano

Ludzie kurde wbijać na serwer!!!

Mowie serewer zajebisty tylko potrzbuje ludzi...

Niby malo osub już gra ale to ich strata.

Nie bądzcie głupi :> Wbijać.

Opublikowano

Powiem tak :
1. Serwer pod względem wizualnym jest zajebisty,

2. Serwer pod względem administracji jest strasznie hmm? spierdolony, CJ i jego kompan niczym się nie zajmują, pisac można wiele ale tyle wystarczy,

3. jakby poszedł na ugodę to by bym mu z paczką zrobił prezentacje serwera, ale mam jeden warunek, NIECH RUSZY SWOJE TŁUSTE DUPSKO I ZACZNIE ROBIĆ COŚ Z SERWEREM.

4. Aktualnie na serwerze nie gra wiele osób, mam tu na myśli liczby wachające się od 30stu w dół.

5. Do administracji : JEŚLI CHCESZ ZAROBIĆ HAJSY ALBO SIĘ PRZY TYM DORZE BAWIĆ TO DOPROWADŹ NAM SERWER DO PORZĄDKU A NIE O 16STEJ ODRABIASZ LEKCJE I NIE MASZ CZASU EXPA ODBUGOWAĆ, narazie panowie i panie :)

Esperal%20vinylz_eune_51_5_nozg.png

Opublikowano

Chciałem zagrac ale mam problemy z wbiciem na serwa pojawia mi sie takie cos

13041879697584836958.jpg

albo nic sie nie pokazuje czasem tylko samo wyłącza a jest zaktualizowany client.

Opublikowano

Dzięki działa ale to nie przez slaby komputer bo mam sredni xD tylko mozliwe ze cos visual c++ jest zwalone

@Dalej mnie cos wywala ......

@zmieniam zdanie gowno to dało

@gowno nie serwer nq

Opublikowano

TEN SERWER TO GÓWNO, I NIC WIECEJ, GORSZEGO SERWERA NIE WIDZIALEM CHYBA W ZYCIU, CO CHWILE WYWALA, OBOJETNIE CO, NIE MOZNA WLACZYC 2 KONTA,

EXPIC TRZEBA ZABIJAJAC LUDZI (5 OSOB NA KRZYZ I MAJA 250LV).....

BUGOW W CHOLERE

MASZYNE MAJA OPLACONA DO 2 CZERWCA I POTEM OFF...

NIE WCHODZIC !!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja pobrałem mimo wszystko :) Chociaż te kilka dni pogram :D

@ Jednak nie pogram -,- Mam problem z wbiciem :( Klient otwiera się normalnie, ale inteface jest jakiś rozmazany, nic nie widać, gdyby nie migająca kreska to bym nie wiedział gdzie passy mam wpisać...

Ale jak już wpiszę passy to wyskakuje mi błąd połączenia z serwerem -.- Serwer off czy jak? Klient jest pachowany, łatka na słabsze kompy też jest i nie mogę wejść :( O co chodzi?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...