Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [Dedyk] [4Fun]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co wystartowal? Jesli tak, to ile osob na start?!

Jesli wszystko bedzie ladnie chodzilo to tez zawitam.

je0o.png

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa client . 

Jeżeli się zaloguje to mnie wyrzuca z clienta i pisze microsoft c++ :/

Pomogłem Daj + :)

Opublikowano

Server 4fun a bony to masakra , niedosyc ze max nie wbijaja to jeszcze jakies mistyki i inne gowna sa .

Nie zagram , nie polecam

Dokładnie ogarnijcie te bony...!!

@down ale często wchodzą gówniane bony ;3

Opublikowano

A czy będzie można jakoś inaczej jeszcze lvl nabić czy tylko pvp?

Opublikowano

Administracja poinformowała graczy o fakcie że eliksir doświadczenia działa tylko i wyłącznie z wykupionym VIP ? :D co do rzekomej administracji : czego się można spodziewać po młodzieńcach którzy przechodzą mutację ? xD 

Opublikowano

Dawny 4death bez ulepek i mapek z metinami i jakimiś wierzchowcami to było coś teraz to juz nie jest prawdziwy 4fun 

Opublikowano

Nie działa client . 

Jeżeli się zaloguje to mnie wyrzuca z clienta i pisze microsoft c++ :/

Nie moja wina że admin myśli chujem nie głową. Zrobiłem mu clienta Full odbugowanego to wziął starego :p GZ @CJ- ! :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

1.Pobrać klienta to masakra 0/10 jeśli chodzi o to 
2.W .rar pobieram takie coś : http://screenshooter.net/8402162/vfjuujy
3.Serwer podobno bugów duzo ludzie mówili , na ts jak grali
4.każdy problem z C++
5.Serwera nie polecam film na yt zrobie żeby w ogóle
6.serwera nie polecam
7.Admin w chu*** wali sobie , że tak powiem
8.Kumple bony robią cały czas i nie wchodzą  im 
9.Ten twierdzi , że maxy tak tak a ja Jan Brzechwa Jestem i Henryk Sienkiewicz i powstały nowe wiersze i bajeczki
10.NAJGORSZY DEDYK ŚWIATA 
11.SERWERY HAMACHI SĄ LEPSZE 
12.NIE POLECAM GRAĆ
13.STRACILEM CALY DZIEN NA WAS WISICIE mi 6h życia. 
14. Nie umiesz robić serwera nie rób
15.KONIEC O M G 

Opublikowano

Prawda jest taka że to coś nie przetrwa nawet do końca przyszłego tygodnia :D Administracji gratulujemy pomyślnych beta testów xD

Opublikowano

OMG powie mi ktoś czemu ciągle mnie wywala.. ?!

Opublikowano

@ Yuki997 Administracja ma cie w dupie  tyle ci powiem nic nie działa na tym serwerze dobrze lepiej hamachi działały + powiem 

że, idź na inny serwer szkoda czasu i nerwów.

Opublikowano

Potwierdzam, serwer pod IS. Można tam się zaopatrzyć w zbroje/ broń, które są o NIEBO lepsze od tych dostępnych w grze. Inaczej mówiąc, nawet osiągając tam wszystko i tak nie wygrasz z przeciętnym gościem z IS.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Potwierdzam, serwer pod IS. Można tam się zaopatrzyć w zbroje/ broń, które są o NIEBO lepsze od tych dostępnych w grze. Inaczej mówiąc, nawet osiągając tam wszystko i tak nie wygrasz z przeciętnym gościem z IS.

A myślisz, ze jak ma się utrzymać serwer, który polega tylko na pvp? Gdzie normalny exp jest zamieniony na zabijanie graczy? Chyba, że z własnej kieszeni utrzymasz serwer typowo pod pvp. Serwer jak najbardziej polecam, dosyć ciekawe pomysły jak i stabilny.

Czy na serwerze są pety bo ich nigdzie nie zauważyłem a IS nie sprawdzałem?

Opublikowano

Osobiście ta odsłona serwera mi nie przypadła. Kiedyś wystarczyło szybko zrobić eq i mozna było się napierniczać. Bugów jest sporo. Miedzy innymi jak stoi się w m1 to automatycznie pisze się wiadomosci do wszystkich którzy stoją obok ;)

do tego brakuje pkt statusu do rozdania ;) starcza nam zaledwie na dwa statusy. Co do is to też porażka ;) wątpie,zeby ktoś wydał ponad 30zł aby przez miesiac miec jakies denne bonusy ;)

Co do "max bonusów" to gówno prawda ;) ze statystyk wchodzi po 10/12 a nie odrazu max ;)  śmiem stwierdzić,ze sami nie wiedzie czemu niektórych loga lub nie mogą włączyć serwera bo ciągle powtarzacie "Odpalaj jako administrator".

Na koniec chciałem tylko dodać,ze na forum serwerowym pewnie i tak sie niczego nie dowiecie ;) wiecej osob siedzi na niedziałającym serwerze Dia..... niz tam ;D

2ag6arq.png

Pomocnik
Opublikowano

Jeżeli ktoś ktoś ma problemy z grą(C++ itd) zapraszam do pobierania łatki dostępnej na stronie!

Nowicjusz
Opublikowano

kolejna lipa

pobralam clienta, bez problemu, zainstalowalam i wlaczylam...

mimo wszystko udalo mi sie zalogowac :)

ale coz z tego jak wywala do pulpitu...

spatch`owalam nawet to "cudo"

ale nic z tego, loga...

w zwiazku z tym oczywiscie nie polecam

clienta powinno sie pobrac

zainstalowac badz wypakowac

i powinien smigac...

patcher powinien byc, na ewentualne nowosci i tyle

a jesli na starcie jest takie cos to trzeba uciekac

oult.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...