Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [Dedyk] [4Fun]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A myślisz, ze jak ma się utrzymać serwer, który polega tylko na pvp? Gdzie normalny exp jest zamieniony na zabijanie graczy? Chyba, że z własnej kieszeni utrzymasz serwer typowo pod pvp. Serwer jak najbardziej polecam, dosyć ciekawe pomysły jak i stabilny.

Czy na serwerze są pety bo ich nigdzie nie zauważyłem a IS nie sprawdzałem?

A myślisz po co ludzie dropią ulepki/ wbijają lvl w metinie? Żeby porobić sobie uczciwe pvp. Niech im dadzą do tego ISu 10000% na potwory/ 10000% większy drop ulepek - na prawdę mam na to wyebane, ale niech w końcu zostawią te pvp uczciwe do kuźwy nędzy.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Pomocnik
Opublikowano

Potwierdzam, serwer pod IS. Można tam się zaopatrzyć w zbroje/ broń, które są o NIEBO lepsze od tych dostępnych w grze. Inaczej mówiąc, nawet osiągając tam wszystko i tak nie wygrasz z przeciętnym gościem z IS.

jednak sie mylisz, jakby byl pod is to ceny byly by o wiele wieksze ;)

Opublikowano

Ta i zbugowany klient też jest fajny tu się jebnij tak ode mnie pobrać przez program brak plikow python22.dll oraz speetreert.dll 

poza tym nie mozna go odpalić dzieci wiedzą lepiej serwery Hamachi są lepsze już ten wasz serwer to ma więcej bugów niż battlefield 4

Opublikowano

Ta i zbugowany klient też jest fajny tu się jebnij tak ode mnie pobrać przez program brak plikow python22.dll oraz speetreert.dll 

poza tym nie mozna go odpalić dzieci wiedzą lepiej serwery Hamachi są lepsze już ten wasz serwer to ma więcej bugów niż battlefield 4

Nie wiem w czym masz problem dla czego ja pobrałem klienta bez żadnych problemów i działa normalnie? może bugów szukaj w swoim kompie...

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Serwer do bani. Ludzie którzy opkupią się w IS są prawie nie pokonani. Zwykli gracze mają problem z wyekspieniem postaci. Ciężko jest kogokolwiek zabić, no chyba że zaczął grę iu nie wybonował eq.  Nie polecam serwera.

Pomocnik
Opublikowano

tak dokladnie, nikt jeszcze nie ma eq vip ale juz komentarze sa, poza tym jest to wyrownane

Opublikowano

w jinno około 20osób na ch1 siedzi na ch2 podobnie ;) szału nie ma i nie będzie szczególnie jak co niektórzy expią ;) praktycznie cała topka jest expiona na multikontach ;)

tutaj macie taki krótki filmik jak expią ludzie z gildii PlayBoys

https://www.youtube.com/watch?v=UXll3ss8kn8&feature=youtu.be

Posiadam również dowody na to,ze Globalny moderator ich forum czyli panna karolina również tak expi ;)

Na filmie widać jak gracz Ginekolog daje sie zabijać,zeby wyglądało na to,ze lvl wbił uczciwie. A co do pani moderatorki. Chociaż byś miejsce expienia zmieniła bo ze mną w tym samym miescu expiłas jak była pierwsza odsłona ;)

a i mam nadzieje,ze dostaną odpowiednią nagrodę na serwerze za to bo ponoć coś takiego jest zabronione ;)

w sumie fajne macie te zabezpieczenia do multikont ;) ludzie jak widzą,ze nie ma administracji to nie patrzą,ze  na ogólnym jest informacja jak expia tylko lecą dalej.

2ag6arq.png

Pomocnik
Opublikowano

w jinno około 20osób na ch1 siedzi na ch2 podobnie ;) szału nie ma i nie będzie szczególnie jak co niektórzy expią ;) praktycznie cała topka jest expiona na multikontach ;)

tutaj macie taki krótki filmik jak expią ludzie z gildii PlayBoys

https://www.youtube.com/watch?v=UXll3ss8kn8&feature=youtu.be

Posiadam również dowody na to,ze Globalny moderator ich forum czyli panna karolina również tak expi ;)

Na filmie widać jak gracz Ginekolog daje sie zabijać,zeby wyglądało na to,ze lvl wbił uczciwie. A co do pani moderatorki. Chociaż byś miejsce expienia zmieniła bo ze mną w tym samym miescu expiłas jak była pierwsza odsłona ;)

a i mam nadzieje,ze dostaną odpowiednią nagrodę na serwerze za to bo ponoć coś takiego jest zabronione ;)

w sumie fajne macie te zabezpieczenia do multikont ;) ludzie jak widzą,ze nie ma administracji to nie patrzą,ze  na ogólnym jest informacja jak expia tylko lecą dalej.

filmik przydatny dzieki za to

co do tego 20osob, jak nie wiesz to nie wypowiadaj sie prosze

Opublikowano

Forum jest po to żeby się wypowiadać. A co do serwera.. jak najbardziej nie polecam. Gówno Gówno i Gówno. Bugi itp itd.

nlcEZxg.png

Opublikowano

nie wiem? powiedziałem jak jest w jinno. Stoję cały dzień w m1 i około 20osób w nim siedzi. Reszta pewnie po m1 rozsypana jest nabija sobie kille na multikontach ;)

2ag6arq.png

Opublikowano

Niewypał po raz drugi - rada - nie bierzcie się za coś o czym pewnie nie macie większego pojęcia. Ja wiem, że nie potrafię tańczyć i za to się nie biorę. Lecz jak to mawiają - życie to sztuka pokonywania własnych słabości, więc kto wie może za kilka lat będę drugim Maserkiem.... Do rzeczy:

2 raz wbiłem, 2 raz się zawiodłem. Problemy rozwiązane tylko te kosmetyczne, a głupiej rozdzielczości i tak nie można zmienić... Może tym razem też powiesz, że to beta test?

Bug na bugu, bugiem pogania - a wydaje mi się, że jest jeszcze gorzej niż było, chociaż to może tylko moja opinia.

Szkoda słów.

Nie polecam.

Pomocnik
Opublikowano

Niewypał po raz drugi - rada - nie bierzcie się za coś o czym pewnie nie macie większego pojęcia. Ja wiem, że nie potrafię tańczyć i za to się nie biorę. Lecz jak to mawiają - życie to sztuka pokonywania własnych słabości, więc kto wie może za kilka lat będę drugim Maserkiem.... Do rzeczy:

2 raz wbiłem, 2 raz się zawiodłem. Problemy rozwiązane tylko te kosmetyczne, a głupiej rozdzielczości i tak nie można zmienić... Może tym razem też powiesz, że to beta test?

Bug na bugu, bugiem pogania - a wydaje mi się, że jest jeszcze gorzej niż było, chociaż to może tylko moja opinia.

Szkoda słów.

Nie polecam.

Prosze cie taki madry a nie potrafisz zmienic rozdzielczosci w metinie ? <beka> na prawde.. uruchomiasz jako administrator konfiguracje jak nie potrafisz.

dzisiejszy ox 2 rundy:

ox2.jpg

ox1.jpg

Opublikowano

A może powiesz jak Ginekolog na Bs popierdala ludzie mówią u was na ts napraw tego smiesznego kilenta ps łatka nie działa :))) hmm.. pobrałem innego klienta z innego serwa działa tylko wasz ma jakieś wytyczające bugi hallo :) 

Opublikowano

Nie wiem po co wstawiasz screna z OX na którym jest max 50 osób ? nie wiem czy się chwalisz, a jeśli tak to cóż nie wyszło :D kiedy zamykacie serwer ? ptaszki ćwierkają że już niebawem :)

Opublikowano

Nie wiem po co wstawiasz screna z OX na którym jest max 50 osób ? nie wiem czy się chwalisz, a jeśli tak to cóż nie wyszło :D kiedy zamykacie serwer ? ptaszki ćwierkają że już niebawem :)

Bo wiesz.. takim czymś przekonuje się graczy i wgl szpan że wiara ma systemy vip. i wgl :3

Zamkną zamkną. Sponsorowi nie bd się opłacało.. czekamy cierpliwie :3

nlcEZxg.png

Pomocnik
Opublikowano

Bo wiesz.. takim czymś przekonuje się graczy i wgl szpan że wiara ma systemy vip. i wgl :3

balistyna i likeweeda komentarze w tym temacie nie sa brane pod uwage...

2 ziomkow co zazdrosci jak widac i hejtuje dla frajdy brawo inteligencji

Opublikowano

Masz rację , po co znowu zrobili reaktywację ? Nic ten serwer nie ma co by było godne mojej uwagi. Za dużo nawalone jakiś zbytnych systemów które robią tylko syf na ekranie .

Opublikowano

balistyna i likeweeda komentarze w tym temacie nie sa brane pod uwage...

2 ziomkow co zazdrosci jak widac i hejtuje dla frajdy brawo inteligencji

HAHAHAHAHAHA. Dlaczego mam zazdrościć? Jebanego gówna dla hajsu z bugami większymi niż dziura ozonowa? Nie hejtuje dla frajdy bo mi to nie jest do niczego potrzebne. co najwyżej mogę hejtować twoją głupotę. Naucz się dobrze robić serwery a nie wypierdalasz na gotowcu z małymi dodatkami i się szczycisz...

Serio nawet nie wiem co tu można komentować.

Btw. jeśli miałbym hejtować z zazdrości to hejtowałbym Ravie, Pandorke lub Ascariala ale nie taki shit :p

nlcEZxg.png

Opublikowano

Szkoda, że to nie stary 4death na którym cały czas siedziałem (do włamu) z gildią....

Teraz jakieś rzeczy trzeba ulepszać i eh.

Nie zagram już, bo się nie opłaca zwyczajnie, ale powodzenia w dalszym rozwoju.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...