Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [Dedyk] [4Fun]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na serwer z myślą ale fajny serwer...no i klapa <_< . Za dużo wszystkiego + nie da się zrobić eq bo ci co już je zrobili biją tych co nie mają  -.- Irytujące wiadomości  o hp przeciwnika, interfejs nie przypadł mi do gustu. 8S  

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Wbiłem na serwer z myślą ale fajny serwer...no i klapa <_< . Za dużo wszystkiego + nie da się zrobić eq bo ci co już je zrobili biją tych co nie mają  -.- Irytujące wiadomości  o hp przeciwnika, interfejs nie przypadł mi do gustu. 8S  

robisz drugie konto 1lvl i sobie na lajcie bonujesz ;) a biżuterie wtedy kupujesz 200lvl ;)

widzę ładnie topka zmalała ;)

2ag6arq.png

Opublikowano

wczoraj byl

A dzis nie moze byyc?;p wkoncu server 4 fun to moze byc nawet codziennie. :)

Opublikowano

nie polecam servera, w administracji sami nieogarnici ludzie, faworyzacja kumpli, a administracja do tego na mpc wyzywa kazdego kto napisze cos zlego

to, ze napiszesz, ze moja opinia sie nie liczy nic Ci nie da, i tak serwer gównem był i bedzie

ps nukey widze, ze ogarnales, ze moderacja mpc nie nadaza i nie warnuje za pytania o eventy i spamujesz tym w kazdym temacie

Opublikowano

Server w tej chwili nie działa , Co jest tylko ja mam ten problem ? Na stronie pisze ze poszczególne Ch są Online

Opublikowano

Czytałem poprzednie komentarze i zamarłem.

LikeWeed, Serwer nie jest gównem, Przeciwnie dobrym serwerem, Twój stał ponad kilka godzin i nie nazywa się gównem?

A postawimy serwer, stał kilka godzin, a zamkniemy serwer i zrobimy nowy. To jest gówno.

@edit.

5 prób odpalenia klienta 4death.pl.exe zakończyły się marnotractwem czasu. 3h straciłem żeby odpalić tego pognijącego klienta, którego i tak nie mam szans w ogóle włączyć. Możecie wysłać spakowaną wersję? za cholerę nie dzie tego odpalić.

Opublikowano

Ja również serwer polecam :) 

Grałem na 1 odsłonie jakoś niecały rok temu i od tego czasu poprawiali naprawiali i serwer jest naprawde Godny uwagi :)

Także ludziska zapraszam !!

Jinno    nick GandzialFF/GandzialFfF :)

Opublikowano

ehh... 

Było miło , serwer jest ok i wogl wrócę (może), ale irytuje mnie kilka spraw :

- Szaman totalnie pobugowany 80k z hita a przy abs itd 40k -.-

- kilka drobnych bugów w tym 1 poważny kto wie ten wie.

- i co najlepsze kilka słów ode mnie i moich ziomeczków dla pana Admina.

cyt.  CJ na początku było super wpadaliście na serwer i wgl było ok. Ale nagle cisza.... expa nie ma od 4 dni a wy nic... codziennie słyszę dziś bd dziś bd a tu cho**j wielki... jednym słowem wychodzi nam (graczom) na to , że macie w głęboko w D*PIE serwer i to co się na nim ostatnio dzieje. CH padają 2 -3 razy na dzień , brak expa, obiecane naprawienie bugów (szaman,itd nie bd tu mówił all) eventy ox itd pomoc od was , to było kiedyś teraz zachowujecie się nie obrażając nikogo jak dzieci ... robicie coś co za chwile wam się nudzi -.- bez sensu. poprawcie serwer, zróbcie coś, a wrócimy. Bo dziś o godz 16,40 straciliście kolejnych 5 graczy . 

To wszystko z mojej strony . OPAMIĘTAJCIE SIĘ !  

a co do serwera polecam osobą o stalowych nerwach :)         

Nick w grze : GandzialFfF / Jinno

Opublikowano

Popieram to co powiedział MrDrak0

Weście sie kur.. ogarnijcie , żadnych eventów/ox.

Exp też nie działa.Już to powoli wkur... Ale serwer POLECAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...