Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer by Xel3

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

post-1086701-0-45214400-1401043471.png

Aktualizacja 25 maja 2014 20:49

O 12:00 został uruchomiony serwer, by sprawdzić postępy gry, narazie hamachi, potem silnik ovh prawdopodobnnie. Chętnych Zapraszam .. :P

Sieci :

Modern Wars

Modern Wars - 1

Modern Wars - 2

Modern Wars - 3

Modern Wars - 4

Modern Wars - 5

Modern Wars - 6

Modern Wars - 7

Modern Wars - 8

Modern Wars - 9

Modern Wars - 10

Hasło : 123

( ŻEBY GRAĆ BEZ LAGÓW, MUSISZ MIEC ZIELONA KROPKE KOŁO MOJEGO NICKU ! )

post-1086701-0-40457500-1401476573_thumb.png

post-1086701-0-31444200-1401605625_thumb.jpg

post-1086701-0-58700000-1401605647_thumb.jpg

post-1086701-0-41926300-1401605616_thumb.jpg

post-1086701-0-97512700-1401605634_thumb.jpg

post-1086701-0-70945000-1401043539.jpg

post-1086701-0-58719100-1401043551.jpg

post-1086701-0-53235300-1401043561.jpg

Poprawki :

-Wygląd strony głównej

-Nowy wygląd wylogowania się

-Nowy wygląd wszystkich przycisków typu

post-1086701-0-65072100-1399022013.jpg

(Wybierz rycerza, ok, skasuj, do archiwum, menu itp)

-Usunięty pasek skrótów (nie jest potrzebny, gdyż serwer będzie low)

-Dodany szybki pasek przejścia (koszar, stajni, warsztatu)

- Dodałem pasek skrótów do Tartaku, Huty, Cegielni, oraz Farmy

- Edytowane ustawienia w głównym menu

- Dodany kalendarz eventów, aby dowiedzieć się co dany event posiada trzeba najechać na głowę farmera

- Zablokowany prawy przycisk myszką, żeby nie kraść kodu źródłowego (dla graczy nie widoczne, lecz dla hakerów utrudnienie).

- Każda strona, podstrona, nowa karta ma zablokowany źródło strony ( Każdy plik osobno, ma dany wpis do odpowiedniego zabezpieczenia).

- Edytowana MySQL, baza danych. (z jednego ip, moża się zalogować do bazy, w tym przypadku tylko ja)

- Zabezpieczona rejestracja przed Botami, typu 1000 kont na minutę, by zlagować, a co gorsza wyrzucić serwer.

- Naprawa zapraszania ludzi do plemienia (coś się stało z actions przy edytowaniu)

- Naprawa actions w main czyli Ratuszu (Żeby czas i ikony były dobre, tzn że czas budowy leci a nie stoi w miejscu)

- Naprawa pma PhPMyAdmin

Serwer z dnia na dzień rośnie w siły :)

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Silnik ładnie się prezentuję. Mógłbyś zmienić logo, oraz tło. Wtedy będzie projekt na wysokim poziomie. Powodzenia ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Powodzenia mam nadzieje ze bedzie serwer godny uwagi , bedzie kilka serwerow oraz beda jakies reguly do wygrania swiata.

Kiedy start planujesz? I na czym stoi?

Opublikowano

Powodzenia mam nadzieje ze bedzie serwer godny uwagi , bedzie kilka serwerow oraz beda jakies reguly do wygrania swiata.

Kiedy start planujesz? I na czym stoi?

Tymczasowo ulepszam silnik, gdyż są to pliki Bartka 8.3, jest mnóstwo błędów, małych jak i dużych, więc trzeba je poprawić.. Na razie nie wiem kiedy start..

Poprawione

Wygląd strony głównej

post-1086701-0-17464800-1399020114_thumb.jpg

Opublikowano

Nowe poprawki :

-Nowy wygląd wylogowania się

-Nowy wygląd wszystkich przycisków typu

post-1086701-0-65072100-1399022013.jpg

(Wybierz rycerza, ok, skasuj, do archiwum, menu itp)

-Usunięty pasek skrótów (nie jest potrzebny, gdyż serwer będzie low)

-Dodany szybki pasek przejścia (koszar, stajni, warsztatu)

post-1086701-0-59689800-1399021832_thumb.jpg

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie , czekałem na takiego :P

z fartem :)

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Nowe poprawki :

post-1086701-0-15875300-1399102746_thumb.jpg

post-1086701-0-15203200-1399102783.jpg

- Dodany kalendarz eventów, aby dowiedzieć się co dany event posiada trzeba najechać na głowę farmera

post-1086701-0-37586400-1399102845_thumb.jpg

Opublikowano

A można wiedzieć na kiedy planowany start?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nowe poprawki :

attachicon.gifDobramaterialne.JPG

attachicon.gifmenu.JPG

attachicon.gifevent.JPG

Być może pogram, bo dawno nie grałem w plemiona, mam jednak jedno pytanie, co oznacza skrót F&A Eventów?

Opublikowano

Skrót F&A oznacza pytanie / odpowiedz w tym przypadku odpowiada na każdy z tych eventów, najeżdżając na głowę wieśniaka masz informacje który event co daje

Opublikowano

Małe poprawki :

- Zablokowany prawy przycisk myszką, żeby nie kraść kodu źródłowego (dla graczy nie widoczne, lecz dla hakerów utrudnienie).

- Każda strona, podstrona, nowa karta ma zablokowany źródło strony ( Każdy plik osobno, ma dany wpis do odpowiedniego zabezpieczenia).

- Edytowana MySQL, baza danych. (z jednego ip, moża się zalogować do bazy, w tym przypadku tylko ja)

- Zabezpieczona rejestracja przed Botami, typu 1000 kont na minutę, by zlagować, a co gorsza wyrzucić serwer.

Opublikowano

Kolejne poprawki, które chce wprowadzić :

- Naprawa zapraszania ludzi do plemienia (coś się stało z actions przy edytowaniu)

- Naprawa actions w main czyli Ratuszu (Żeby czas i ikony były dobre, tzn że czas budowy leci a nie stoi w miejscu)

- Naprawa pma PhPMyAdmin

(Wybaczcie ale to nie jest moja wina, że pliki są tak zbugowane w niektórych miejscach, że w jednym pliku się coś zmieni, a druga rzecz na przykład już nie działa z niewiadomych przyczyn)

Opublikowano

Małe poprawki :

Dobra to teraz odpowiedz mi na moje pytanie , a właściwie obawy... czy po zablokowaniu prawego przycisku myszy na prawdę ma sens?

Są to zwykłe buttony i kody źródłowe można na prawdę pobrać z innych stron jak ktoś się uprze , a i czy nie przeszkodzi to w słaniu synchronicznych ataków?

Opublikowano

Dobra to teraz odpowiedz mi na moje pytanie , a właściwie obawy... czy po zablokowaniu prawego przycisku myszy na prawdę ma sens?

Są to zwykłe buttony i kody źródłowe można na prawdę pobrać z innych stron jak ktoś się uprze , a i czy nie przeszkodzi to w słaniu synchronicznych ataków?

Pobieranie strony jest zablokowane, są programy w której wklejasz stronę i wyskakuje Ci kod html, w tym przypadku jest to zablokowane, w różnych typach Narzędziach są ciasteczka, lub tez Edycja strony. Zablokowanie kodu źródłowego zostało bardzo zaszyfrowane. Po co ktoś ma się napracować, a ktoś to po prostu skopiuje ?

Up. - Dodam skrypt odblokowywujacy prawy przycisk myszy, przy atakach

Opublikowano

Pobieranie strony jest zablokowane, są programy w której wklejasz stronę i wyskakuje Ci kod html, w tym przypadku jest to zablokowane, w różnych typach Narzędziach są ciasteczka, lub tez Edycja strony. Zablokowanie kodu źródłowego zostało bardzo zaszyfrowane. Po co ktoś ma się napracować, a ktoś to po prostu skopiuje ?

Up. - Dodam skrypt odblokowywujacy prawy przycisk myszy, przy atakach

Co do kopiowania rozumiem :)

Dobra odblokowałeś przy atakach to zablokuj jeszcze wszystkie przyciski typu "ok" , "wybij monety" , a w masowej "rekrutuj".

-Po co?

Na wielu serwerach gdy klikasz z 10 sekund myszką po czym wciśniesz enter klawisz jest klikany z bardzo dużą prędkością co pozwala na bugowanie.

A co do masowej był jeszcze myk z bugowaniem wojska po przez otwarcie przykładowo 100 kart z masową po czym wpisujemy wojska , klikamy rekrutuj i następnie czekamy aż surowce najdą i na kolejnych powtarzaliśmy to ciągle nie wiem o co chodzi z tym , ale myślę że to ma coś wspólnego z brakiem odświeżania.

Podobnie było z podbijaniem swoich wiosek :)

Mam nadzieję , że tego nie będzie także podaję od razu główne bugi , a reszta typu ujemne ataki itd. wyjdzie w praniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...