Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer by Xel3

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem, obrona będzie trwała dłużej niż zwykle, wszystko jest podstosowane pod nowych graczy, nie tylko tych z większa ilością punktów

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA !!!

Z nadchodzącym dniem dziecka, to znaczy jutro, zostanie uruchomiony serwer, w sprawdzeniu postępów pracy, i oceny serwera, oraz wyłapanie błedów. Przed 10:00 podam sieci hamachi. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Przecież jutro jest 31.05, a nie - 01.06 (dzień dziecka). :mellow:

Faktycznie :D Troche mi się dni pomyliły :) Kurde, zresztą jutro odpale, kto będzie chciał to wbije :P

Opublikowano

Dobra ludzie nie będę wprowadzał was w błąd napisałem 1 czerwca to już pierwszego odpalę machinę. Chyba, że nalegacie ? :)

Ps. Jaki hosting www polecacie, w miarę taki tani do 30 zł transfer nieograniczony?

Opublikowano

Bo jeśli dobrze pamiętam to silnik Bartka mam pliki .exe czy tam .bat a do tego jest potrzebny vps. ;)

Opublikowano

O 12:00 został uruchomiony serwer, by sprawdzić postępy gry, narazie hamachi, potem silnik ovh prawdopodobnnie. Chętnych Zapraszam .. :P

Sieci :

Modern Wars

Modern Wars - 1

Modern Wars - 2

Modern Wars - 3

Modern Wars - 4

Modern Wars - 5

Modern Wars - 6

Modern Wars - 7

Modern Wars - 8

Modern Wars - 9

Modern Wars - 10

Hasło : 123

( ŻEBY GRAĆ BEZ LAGÓW, MUSISZ MIEC ZIELONA KROPKE KOŁO MOJEGO NICKU ! )

Opublikowano

Ogarnij lagi serwera i może zwiększ prędkość puki co bo na prędkości 20 to ciężko będzie sprawdzić czy się wojsko czasem nie buguje w ataku lub inne rzeczy 

Opublikowano

Ogarnij lagi serwera i może zwiększ prędkość puki co bo na prędkości 20 to ciężko będzie sprawdzić czy się wojsko czasem nie buguje w ataku lub inne rzeczy 

Tunelem pośrednim to nie pograsz :) Musisz mieć zielona kropke. Wtedy gra działa płynnie

Opublikowano

Procesor 1vCore

RAM 1 GB

Dysk twardy 10 GB Raid 10

Przepustowość 100 Mbps (Gwarantowane aż do 10 000 GB danych transferowanych miesięcznie, następnie 1 Mbps)

Linux, Debian : wersja Debian 7 (wheezy) 32 bity

Dobra maszyna ? Co o tym powiecie ?

Opublikowano

w jakich godzinach hamachi otwarte?

Sobota, niedziela 12 - 23

Dni tygodnia 16 - 22

Serwer jest tymczasowo na hamachi więc i takie godziny są

Opublikowano

okej,to poczekam do 12 by zobaczyc;p

Już można grać, jak jestem na hamaku to znaczy, że ON :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...