Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vorms Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raty:

• EXP: x50
  • SP: x70 (Darmowe skille)
  • GOLD: x25
  • DROP: x25
  • AFFINITY: x8
  • MAX LEVEL: 185lv
  • Start level: 70lv

Informacje:

• Vote 4 Cash - 1000 cash'u co 12h
  • 10 Cash - co 5 minut

2GbI4lu.jpg

Strona:

http://vormslc.com/index.php

// Na serwer wejdę za kilkanaście minut, jak dowiem się coś więcej to uzupełnię temat. ;)

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już pobierzesz to przydało by się potwierdzić ile tak naprawdę tam graczy jest, podejrzewam ze administracja po prostu dodała do liczby online +250. Z taką stroną wątpię żeby serwer był stabilny a tym bardziej żeby było tyle graczy.

Opublikowano

Po pierwsze strona to nie wszystko, nie każdy musi mieć takiego skilla, żeby ogarnąć jakąś mega pro stronkę, może z czasem się zmieni. Jeśli chodzi o graczy online, to możliwe, że zostało ileś tam dodane, ale sądzę, że 100 osób jest na tamtym serwerze możliwe. Mam takie dwa pytanka do graczy tego serwera, mianowicie jak jest z cenami na rynku? Są jakieś ogromne, czy normalne? Serwer jest nastawiony na to, że najważniejszy jest tam cash, czy może zwykłą grą osiągnie się w miarę szybko dużo na nim?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Emm grałem i wcześniejsza wersja EP2 bardziej do mnie przemawiała.. może dlatego, że był darmowy cash co poniedziałek (10 czy 15k) a ten server to jeden wielki IS :D 

Tak czy siak polecam bo łatwo się gra 

ubh6c.png
Opublikowano

Jak był cash co tydzień to chyba nie było problemu z tym cashem :p

Wygląda fajnie póki co, jutro zobaczę i obczaję, zdam relacje.

(ps Michałek aka SweetDream tu gra, wraz ze swoją udaną sister) xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Licznik graczy to żaden fejk, Juno jest dosłownie zajebane od graczy.

Jeśli chodzi o ceny jest przyzwoicie i serwer na pewno nie jest postawiony na klepanie hajsu bo co 5(albo 10) minut dostajemy 10 cash'u, do tego co 12h kolejnego klocka cash, dla przykładu - tittle na 15 dni kosztuje 800 cash. Jewele do lv5 można dostać w shopie, to samo się tyczy expb czy pbi. Można fajnie pograć. ;)

Screen z 23:30, na liczniku 267 graczy.

ZFr5EoC.jpg

2WGNdvz.jpg

Opublikowano

Na jakim channelu buffują?

@Co do osób online... Zapewne 40% z tej liczby to botki postawione dla trzepania cashu, ale i tak serwer wygląda ciekawie :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Co do tego Buffania to było i już tego nie ma. (Buffki można kupić za grosze u NPC)

Farmienie kasy to sam nie wiem, ja lece na gold bosterach i rulonkach to przy dobrych wiatrach po 10kk za moba leci. Lecz myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby czarką na lvl < 100 wpaść do tombo i tam farmić bo mobki szybko padają i na gold bosterze bez rulonów po 2/3kk za moba.

Opublikowano

E tam moze jest tyle graczy ale jak ktos sie do tego dobierze to padnie raz dwa ;>

No to padnie i na chuj drążyć temat. xD Na razie na tym serwerze działają wszystkie, wszystkie hacki i jest to słabe. :) Jeżeli Admin nie ogarnie tego burdelu to ktoś rozniesie serwer w pył, a byłoby szkoda, bo fajnie jest. ;-;

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie laczy sie. Podstawowe kamyki( 7 lvl i 12 lvl chyba ) sa w IS a chaosy ( 15 lvl ) dropisz losowo z bosow z Juno ,Merak , Dratan lub Egha. Na forum gry masz dokladnie podane gdzie sie znajduja bossy.

Opublikowano

Ktoś wie czemu nie mam okna do pisania na Chat Boxie ?  
Proszę o szybką odp bo mam sprawę pilną do ADMINA. 

ubh6c.png
Opublikowano

Proponuje Arcy - mianowicie witch jak fajnie ogarniasz silence to potrafi dac po dupie :) 
Chyba ze jakaś ciota ma all iteams 0 cooldow to zmienia postać rzeczy. 

Ogólnie Arcy fajnie supportuje jakiegoś Royal Knight'a , Aska, czy Tytana :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Ktoś wie czemu nie mam okna do pisania na Chat Boxie ?  

Proszę o szybką odp bo mam sprawę pilną do ADMINA. 

Z tego co sie orientuje to od kilku postow ci sie to uaktywnia, prawdopodobnie 5.

Przy wyciaganiu kamyki sie niszcza?

Raz moga ci wypasc a raz moga sie zniszczyc co jest akurat nie fajne ale dropia boxy 15 i 14lvle z bossow wiec nie jest tak zle.

Opublikowano

No, drop z bossów jest fajny. Poza tym dropią msy do +23 więc nie ma lipy, dużo cashu wydawać nie trzeba.

Co do arcy i maga. Ta i ta postać jest dobra, arcy rzuca silence więc chyba jednak rządzi, bo nie ma chyba tutaj 100% resis, a silence to jest coś co wkurwia ludzi xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Z tego co sie orientuje to od kilku postow ci sie to uaktywnia, prawdopodobnie 5.

Raz moga ci wypasc a raz moga sie zniszczyc co jest akurat nie fajne ale dropia boxy 15 i 14lvle z bossow wiec nie jest tak zle.

Dzięki za info dobry człowieku :) 

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...