Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to lance: im szybciej sie poruszasz tym większe dmg. Czyli trza używać koni :)

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodam, że lance mogą się łamać na metalowych zbrojach, tak więc coś za coś.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Wspołczynnik wpływający na zniszczenie lancy zależy od wytrzymałości materiało, czyli nie tylko zbroja zelazna ale wszystkie inne o odpowiedniej twardosci moga zniszczyc lance.

28kht7s.png

Opublikowano

Jak ostatnio wbiłem na serwer to serio zawiało nudą, bo to że na serwer wbije czasem 5 osób to naprawde nic ciekawego, chociażby było 20 osób to i tak jest w huk tych miast czy stolic i naprawde to wieje nudą.

Tak więc pytam : Kiedy oficjalne otwarcie , oraz czy macie zamiar powiększyć sloty (jeżeli tak to do ilu i do kiedy)

_______________________________________--

Pytanie nie ma na celu zhejterowania serwa tylko

życzliwe zapytanie od graczy.

zu439g.jpg

Opublikowano

Jako gracz wiem, ze na oficjalu bedzie minimum 40 slotow - jak na serwer RPG jest to wystarczająco, jednak nie wykluczone ze bedzie wiecej. Co do daty oficjala, to jeszcze oficjalnej nie ma. Mody są dopracowywane, miasto startowe jest w ostatniej fazie budowy. Wiem, ze admin chce, aby serwer nie miał niedorobek. Jest bardzo drobiazgowy - i dobrze, bo będziemy mieli doskonały serwer po otwarciu.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego kiedy wbijasz. Nasi gracze mają troche więcej wiosen na karku. Aktualnie trwa sesja na studiach o czym pewnie nie masz pojęcia. To większe wyzwanie w zależności od uczelni i kierunku. Sam mam problem żeby wbić teraz chociażby na godzinę nie mówiąc już o większej ilości czasu.

Opublikowano

Jak ostatnio wbiłem na serwer to serio zawiało nudą, bo to że na serwer wbije czasem 5 osób to naprawde nic ciekawego, chociażby było 20 osób to i tak jest w huk tych miast czy stolic i naprawde to wieje nudą.

Tak więc pytam : Kiedy oficjalne otwarcie , oraz czy macie zamiar powiększyć sloty (jeżeli tak to do ilu i do kiedy)

_______________________________________--

Pytanie nie ma na celu zhejterowania serwa tylko

życzliwe zapytanie od graczy.

Otwarcie będzie jak zakończą się prace nad oficjalnym miastem startowym. Planowane jest 40 slotów.

28kht7s.png

Opublikowano

Ten mod nie wejdzie do oficjalnej wersji jeśli nie będzie poprawek pod 1.6.4.

28kht7s.png

Opublikowano

Tak, Khazerine przełożył konkurs na dzisiaj.

28kht7s.png

Opublikowano

Nie wiem jak Khazerine rozwiązał tam kwestie sprawdzania ekwipunku, ale w tej sprawie proszę pytać go osobiście.

28kht7s.png

Opublikowano

Dobra spoko juz wiem wiecej.

Wszystko zależy od tego kiedy wbijasz. Nasi gracze mają troche więcej wiosen na karku. Aktualnie trwa sesja na studiach o czym pewnie nie masz pojęcia. To większe wyzwanie w zależności od uczelni i kierunku. Sam mam problem żeby wbić teraz chociażby na godzinę nie mówiąc już o większej ilości czasu.

chętnie bym ci wyklepał maske za to co podkreśliłem ., a ty co, mamusia czy tatuś dali już na truskawki pieniążki :D ?

(nie chce byś się wrogo do mnie nastawiał, ale to serio mnie tym uraziłeś, bo ja nie jestem tym co ma mało "wiosen" jesieni xD. ( i życie nie kręci się wokół mpcforum i klocków 3d)

zu439g.jpg

Opublikowano

W tej chwili nie ma w planach pomysłów na dodanie jakichś innych modów w najbliższym update 0.4.8

28kht7s.png

Opublikowano

Oczywiście, można zgłaszać takie propozycje. Najlepiej robić to na naszym forum.

28kht7s.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...