Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

20 graczy max czy to nie za malo na serwer z modami ? 

To jest idealna ilość na betę. Docelowo będzie 40 slotów.

Z tego co widzę reklamujesz się w każdym wątku swoją sygnaturą 10 razy większą niż treść wypowiedzi (a piszesz tylko aby się zareklamować). Myślisz że ktoś wejdzie na to Twoje gówno?

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Postanowiłem sprawdzić ten serwer z czystej ciekawości ale wizyta na nim okazała się być strzałem w dziesiątkę. Administracja jest profesjonalna, bardzo pomocna graczom i doświadczona. Widać, że znają się na tym co robią. Serwer posiada świetnie dobraną paczkę modów i rewelacyjnie obmyśloną ekonomią (nigdy się z takimi rozwiązaniami nie spotkałem). Do tego widać, że grają tam ludzie na poziomie. Nie ma głupich sprzeczek i złośliwego zabijania, a budowle tworzą osoby, które naprawdę ładnie budują i wkładają w to całe serce. Polecam wszystkim którzy szukają dobrego serwera RPG!

2ir8z69.png
Opublikowano

Dobrze ze tajemnicza ciemność odeszła, nieumarli powrócili gdIe ich miejsce, a Bogowie przestali zsyłac niszczycielskiej siły natury, które zniszczyły cześć miasta Tahetar i Melatar. Odbudowa uszkodzonych obiektów zmierza ku końcowi, a lud Kelevali nauczył sie jak postępować w razie podobnego zagrożenia.

To sie nazywa event RPG, a nie "diax i exp x 10" ......:)

Zapraszamy.

Opublikowano

Modlitwy pobożnej ludnoości  Tokushimy uchroniły miasto przed katastrofą. Mieszczanie w ramach podziękowań postanowili wznieść kaplicę w imię boga Valarnat

Opublikowano

Na potrzeby bety złoża nowych surowców z update 0.4.1 (mineralne związki miedzi) zostały wygenerowane tylko w kilku miejscach na mapie. Niektóre z tych miejsc zostały oznaczone, warto więc zwiedzać świat i poszukiwać takich lokacji.

2evuvwj.png

realistyczny wygląd moczarów

moczar*

Serwer polecam, bardzo fajny :) Można wiedzieć kiedy ~ będzie officjalne otwarcie?

tenor.gif

Opublikowano

wwjbxg.jpg

mapa świata Avernus - z naniesionymi nazwami

28kht7s.png

Opublikowano

Świetna mapa. Czy widoczne na niej nazwy będą przeniesione na pełną wersję, czy są one tylko na betę? Mam nadzieję, że ta mapa zostanie bo jest super!

2ir8z69.png
Opublikowano

Mapa pozostanie na pełnej edycji, zostanie jednak wcześniej zresetowana (będzie czysta).

28kht7s.png

Opublikowano

Tu jest jeszcze sporo problemów z generowaniem mapy na pełnej wersji. Miasta, które już sa zbudowane nie bądą miały na swoim terytorium ani w najbliższej okolicy żadnych nowych surowców (mithril, brąz) po przeniesieniu.

28kht7s.png

Opublikowano

Powstanie banku im.Gargusa

Dziejszego dnia w bercie bertif ,powstała spółka bankowa ,skupujemy  drewno w cenie 4D za stack oraz sprzedajemy cobbelstone w cenie 3D

Twoje pieniaze są u nas bezpieczne ,jedynie 10% danej kwoty płacisz JEDNORAZOWO za ulokowanie swoich oszczędnosci ,zawsze możesz je wyciągnąć!

Już niedługo pożyczki.

Pozdrawia przedstawiciel banku Gargusa w kontaktach między chetnymi.

Opublikowano

Powstanie banku im.Gargusa

Dziejszego dnia w bercie bertif ,powstała spółka bankowa ,skupujemy  drewno w cenie 4D za stack oraz sprzedajemy cobbelstone w cenie 3D

Twoje pieniaze są u nas bezpieczne ,jedynie 10% danej kwoty płacisz JEDNORAZOWO za ulokowanie swoich oszczędnosci ,zawsze możesz je wyciągnąć!

Już niedługo pożyczki.

Pozdrawia przedstawiciel banku Gargusa w kontaktach między chetnymi.

A jaka jest gwarancja, ze bank nie upadnie a wlasciciel nie zwinie sie z oszczednosciami? Jakos po roznych aferach nie mam zaufania :P I czy trzeba cos pod zastaw? :)

2ir8z69.png
Opublikowano

brawo panowie widać że się postaraliście , świetna mapa napewno zagram, ciekawi mnie tylko jak zrobiliście mapke :)

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

brawo panowie widać że się postaraliście , świetna mapa napewno zagram, ciekawi mnie tylko jak zrobiliście mapke :)

Mapa jest robiona worldpainterem i nie jest naszego autorstwa. Natomiast nasego autorstwa jest generator rozmieszczający rośliny, drzewa i minerały.

28kht7s.png

Opublikowano

A jaka jest gwarancja, ze bank nie upadnie a wlasciciel nie zwinie sie z oszczednosciami? Jakos po roznych aferach nie mam zaufania :P I czy trzeba cos pod zastaw? :)

Jest gwarancja ,bo sam tam trzymam kase ,jak bedzie chcial sie zwinac to odzyskam i swoje i twoje pianiadze^^.Nie trzeba nic pod zastaw.

Opublikowano

Jest gwarancja ,bo sam tam trzymam kase ,jak bedzie chcial sie zwinac to odzyskam i swoje i twoje pianiadze^^.Nie trzeba nic pod zastaw.a

Ale to sie lokuje oszczędności w Denarach czy w złocie? Bo to jest bardzo ważne pytanie.

2ir8z69.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...