Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astilia.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba cie sra

poziom administracji ts3 ; ) Aż chce mi się śpiewać mniej niż zero"

Własnie ZabQ dobre pytanie czy zwoje sm będą dostępne z bosów tych trudniejszych ? Bo na becie dropiły z psów przez chwilę ; ) Ale zostały usunięte 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

poziom administracji ts3 ; ) Aż chce mi się śpiewać mniej niż zero"

Własnie ZabQ dobre pytanie czy zwoje sm będą dostępne z bosów tych trudniejszych ? Bo na becie dropiły z psów przez chwilę ; ) Ale zostały usunięte 

On nie jest w administracji ts.

Nie będa nigdzie dropiły.

sygna1.png

Opublikowano

Quarel a bedzie mozliwosc kupna sm przez SMS za granicy na balmorze mozna wiec da sie tylko trzeba chciec

Opublikowano

Nie będzie. Tylko sms, przelew, paypal (ale to na forum o pp pisze temat)

to lipa nie kupuje przez sms bo sie nie oplaca,nie mam konta bankowego a chcialem sie zaopatrzyc na start ale bez is tez mozna grac;)

moglbys podac ceny petow lizakow etc?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

to lipa nie kupuje przez sms bo sie nie oplaca,nie mam konta bankowego a chcialem sie zaopatrzyc na start ale bez is tez mozna grac;)

moglbys podac ceny petow lizakow etc?

Przecież możesz kupić Kupon SM od graczy :). Albo niech jakiś twój znajomy kupi Tobie ten kupon na SM, a ty jemu jakoś pieniądze oddasz :P.

Opublikowano

Co do czytania medali...

Tak wiem ze dostajemy wierchowca 3h na start , ale jak ktos chce odrazu wbijac wysoki lvl to mu nie starczy.

Bojowce są zapewne w is? jesli tak to :

1.Zmniejszcie czas czytania medali do 1 medalu na 1h

lub

2.Usuncie bojowca z is na pierwsze kilka dni

Ktos bez bojowca nie jest wstanie dorownac komus z bojowcem i to jest troche bez sensu ...

Jesli w isie nie ma bojowcow i militarow to przepraszam za pomylke.

Opublikowano

Co do czytania medali...

Tak wiem ze dostajemy wierchowca 3h na start , ale jak ktos chce odrazu wbijac wysoki lvl to mu nie starczy.

Bojowce są zapewne w is? jesli tak to :

1.Zmniejszcie czas czytania medali do 1 medalu na 1h

lub

2.Usuncie bojowca z is na pierwsze kilka dni

Ktos bez bojowca nie jest wstanie dorownac komus z bojowcem i to jest troche bez sensu ...

Jesli w isie nie ma bojowcow i militarow to przepraszam za pomylke.

Przeciez medale oddaje się co 1h?

sygna1.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, choć ciekawe jak to będzie z ilością graczy, bo jak wiadomo teraz tych serwerów jest multum i nie wiadomo gdzie grać. 

xD 

Opublikowano

Bedą.

Nie ma buga na kupony SM? Bo potem będzie jak na restii, wykrył buga na SM, to dostał ich tyle, że dla całego serwa na PD by styknęło  xD

Serwer świetny oczywiście zawitam. Start jutro tak?

Jutro o 18.

Przelewy będą, a pocztowy też będzie? I czy będzie się dostawało więcej SM za przelew, niż za SMS? Bo podobno na In*orii jest, że się tyle samo dostaje :P

tenor.gif

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, choć ciekawe jak to będzie z ilością graczy, bo jak wiadomo teraz tych serwerów jest multum i nie wiadomo gdzie grać. 

Wydaje mi się że ten jest najlepszy :D Podobny do Balmory trochę więcej nowości i myślę, że będzie dużo ludzi to zagram ;D

Opublikowano

pety nie sa czasowe

kostiumy mozna zdobyc w grze, nie ogarniom

Są czasowe, czytaj dokładnie.

Można zdobyć w grze z "konkursów" czyli ox'y itp. a do tego szczęścia nigdy nie miałem. A z resztą chodzi mi głównie o ten czas, powiedzmy że taki kostium będzie dużo warty zarobie na niego i będę go miał np. na 5dni i za 5dni znowu będę musiał na niego zapieprzać. Tego właśnie nie lubię. Poza tym to serwer naprawdę mega. :)

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Można zdobyć w grze z "konkursów" czyli ox'y itp. a do tego szczęścia nigdy nie miałem. A z resztą chodzi mi głównie o ten czas, powiedzmy że taki kostium będzie dużo warty zarobie na niego i będę go miał np. na 5dni i za 5dni znowu będę musiał na niego zapieprzać. Tego właśnie nie lubię. Poza tym to serwer naprawdę mega. :)

Pety nie są czasowe, zmienili je beda na stałe.

Opublikowano

Pety nie są czasowe, zmienili je beda na stałe.

A chyba że ale nie siedzę na forum ani na ts'ie więc kierowałem się informacjami z prezentacji. Trochę bardziej mnie to zachęciło do zagrania ale jednak odpuszczę przez resztę czasowych itemów. Pozdrawiam i przepraszam za spam. :)

UppeD/dyk papu

Opublikowano

A chyba że ale nie siedzę na forum ani na ts'ie więc kierowałem się informacjami z prezentacji. Trochę bardziej mnie to zachęciło do zagrania ale jednak odpuszczę przez resztę czasowych itemów. Pozdrawiam i przepraszam za spam. :)

Przez resztę czasowych itemów? Tzn. fryzury i kostiumy? Na jakim medium/hard są na stałe? :O

A te informacje to już dawno pisałem, żeby zmienili, bo ludzi w błąd wprowadzają :s

tenor.gif

Opublikowano

Nie nie z ox, z metinów, bossów.

Kostiumy lecą z każdego bossa oraz metinów 65+

sygna1.png

Opublikowano

kostiumy masz z metkow bosow i to latwo o nie... co ci tu nie odpowiada, jakby kostium byl na stale to by bylo bez sensu. tak samo z fryzurami (te standardowe sa na stale)

Opublikowano

Nie nie z ox, z metinów, bossów.

Kostiumy lecą z każdego bossa oraz metinów 65+

Moje niedopatrzenie.

kostiumy masz z metkow bosow i to latwo o nie... co ci tu nie odpowiada, jakby kostium byl na stale to by bylo bez sensu. tak samo z fryzurami (te standardowe sa na stale)

Sam się pogubiłem w tym wszystkim. Wolałbym jednak aby czas leciał tylko gdy mam coś założone na sobie lub gdy jestem w grze (nie wiem czy jest tak czy nie). Już wszystko wiem tylko pozostaje jedno pytanie. Czy można kupić fryzury i kostiumy posiadające bonusy od innych graczy? (ja raczej nie korzystam z is'a, chyba że na pd'ka jak lece do topki :p)

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Moje niedopatrzenie.

Sam się pogubiłem w tym wszystkim. Wolałbym jednak aby czas leciał tylko gdy mam coś założone na sobie lub gdy jestem w grze (nie wiem czy jest tak czy nie). Już wszystko wiem tylko pozostaje jedno pytanie. Czy można kupić fryzury i kostiumy posiadające bonusy od innych graczy? (ja raczej nie korzystam z is'a, chyba że na pd'ka jak lece do topki :P)

Można kupić, można prawie wszystkim z IS handlować. 

sygna1.png

Opublikowano

Dlaczego tak szybko startujecie!!! We wtorek 13.05 i 16.05 mam ostatnie maturki! I pewnie kur** nie zdam bo będę grał jak poje*** :D, nie no świr.
Wbijam na serwer do 16 pewnie trochę będę zamulał ale później wbijam na pełnej, ściągam ludzi i wbijamy! Mam nadzieję, że przez ten tydzień nic złego serwera nie spotka :), powodzenia! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...