Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astilia.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I w końcu jak ?

Kiedy doczekamy startu oficjalnego ? :)

W piątek serwer oficjalnie startuje.

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I w końcu jak ?

Kiedy doczekamy startu oficjalnego ? :)

Przecież jest podana data od początku powstania zapowiedzi.

sygna1.png

Opublikowano

admini to grube parowy i tak zawina sie z hajsem jak zawsze wiec nie polecam bo padniie ten serw

Padłeś to ty na twarz :>.

@ Topic: Nie widziałem cóż ja poradzę, że ślepy jestem ale chociaż teraz wiem kiedy startujecie. :).

@ Nie wiem czy było takie pytanie ale będzie możliwość zdobycia zdejmownych PDków i Rękawiczek ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

admini to grube parowy i tak zawina sie z hajsem jak zawsze wiec nie polecam bo padniie ten serw

No, tak samo jak zwinąłem się z Invorią ktora stoi juz 7 miesięcy, nic o mnie nie wiesz a piszesz. 

"Zwiną się z hajsem jak zawsze" - pokaz mi gdzie kiedykolwiek zwinałem się z jakimś hajsem.

Będzie ale tylko rękawic.

sygna1.png

Opublikowano

Zapewne chodzilo mu o hikariego ktory zawinal sie z balantia i algoria. Najwiekszy rywal neg**ia padł pomimo reklamy ogromnej nikt tam nie zagra i git. W lochu sciagnelem +/- 10 spotow malp i 2 metki i 0 medali i wgl. Dropu troche lipa jakies slabe zbroje tylko leca. Mam nadzieje Quarel że jestes warty zaufania ludzi i potrafisz zadbac o serwer.

PS. Czy na serwie beda Eventy na kazde swieta typu wielkanoc, walentynki? Czy bedzie tzw. magiczny metal ? Czy za udzial na becie dostaniemy jakies 50 sm chociaz?

Opublikowano

Ten serwer moze zostac serwem roku. jesli administracja nie bedzie robila zadnych glupich rzeczy typiu eq navi i bedzie duzo pomagala to serwer roku murowany. niestety mam lekkie wrazenie z pan quarel nie jest zbyt przyjaznie nastawiony... moze sie myle ale na pytania bardziej " odpyrskuje" niezadowlony nizeli odpowiada...

Opublikowano

Ten serwer moze zostac serwem roku. jesli administracja nie bedzie robila zadnych glupich rzeczy typiu eq navi i bedzie duzo pomagala to serwer roku murowany. niestety mam lekkie wrazenie z pan quarel nie jest zbyt przyjaznie nastawiony... moze sie myle ale na pytania bardziej " odpyrskuje" niezadowlony nizeli odpowiada...

nie jest taki zły, przynajmniej robi co do niego nalezy a nie zlewa na wiekszosc jak inni.

chyba invorii nie znasz :P

Opublikowano

Będzie duża reklama.

Około 10-15 YTuberów.

Zapraszamy kolejnych:)

Mógłbyś kilku wymienić? 5 co mają najwięcej subow :D oprócz Treama

Quarel sie stara, dużo pomaga, więc to będzie naprawde bardzo dobry serwer, o ile tylko Quarel ma dostęp do navicata. Warto było czekac odkąd Hikari wrzucił 1 film ;)

Start 9 maja, ale o której? Bo wg mnie najlepsza jest 18 ;)

tenor.gif

Opublikowano

Mógłbyś kilku wymienić? 5 co mają najwięcej subow :D oprócz Treama

Quarel sie stara, dużo pomaga, więc to będzie naprawde bardzo dobry serwer, o ile tylko Quarel ma dostęp do navicata. Warto było czekac odkąd Hikari wrzucił 1 film ;)

Start 9 maja, ale o której? Bo wg mnie najlepsza jest 18 ;)

Przeciez to jest mój serwer i jako jedyny mam do wszystkiego z team dostęp.

sygna1.png

Opublikowano

Przeciez to jest mój serwer i jako jedyny mam do wszystkiego z team dostęp.

A to git, bo bywało tak, że przez dostęp do navi niższych rangą osób na serwerze było navi - przykład pewien hard, ktory wczoraj startował navi kilka h po starcie i baza danych wyciekla ^^

A co do godziny to macie zaplanowane o ktorej start? 18 to odpowiednią godzina ;)

Bronie 75 dropia only rip czy z czegoś jeszcze i czy można wymienic szkatulki ripera na wybrana/losowa broń 75?

tenor.gif

Opublikowano

A to git, bo bywało tak, że przez dostęp do navi niższych rangą osób na serwerze było navi - przykład pewien hard, ktory wczoraj startował navi kilka h po starcie i baza danych wyciekla ^^

A co do godziny to macie zaplanowane o ktorej start? 18 to odpowiednią godzina ;)

Bronie 75 dropia only rip czy z czegoś jeszcze i czy można wymienic szkatulki ripera na wybrana/losowa broń 75?

Raczej o 18 będzie, z ripa i smierci (Skrzyni)

sygna1.png

Opublikowano

O git, zagram, mam nadzieje ze tutaj ogarnieta ekipa a nie jak na tej negori zjebanej

Spokojnie, admin tego serwera ma invorie ktora stoi killa miesiecy i ma sie bardzo dobrze

Opublikowano

Najlepiej jakby licznik graczy online był w grze  :P.

Quarel bodajże pisał, że nie będzie, bo może być tak, że w 1 dniu będzie 1k online, w drugim 800 i to odstraszy graczy (chociaż możliwe, że mi się z kimś innym pomyliło :P)

I jak z tymi przelewami? Czy będzie tak, że za przelew się dostaje 30% więcej SM? Bo w sumie to trochę niesprawiedliwe dla tych co konta bankowego nie mają, a przelewów bankowcyh/PSC nie chcecie dodać :P

tenor.gif

Opublikowano

Quarel bodajże pisał, że nie będzie, bo może być tak, że w 1 dniu będzie 1k online, w drugim 800 i to odstraszy graczy (chociaż możliwe, że mi się z kimś innym pomyliło :P)

I jak z tymi przelewami? Czy będzie tak, że za przelew się dostaje 30% więcej SM? Bo w sumie to trochę niesprawiedliwe dla tych co konta bankowego nie mają, a przelewów bankowcyh/PSC nie chcecie dodać :P

Co do tych przelewów bankowych to właśnie będzie sprawiedliwe wobec graczy jeśli chodzi o te 20-30% więcej SM za przelew. Za przelew dostają całą kasę, a SMS'em dostają mniej ponieważ jest tam jakaś prowizja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...