Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astilia.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są jakieś testy ? Bo na stronie pisze, ale data trochę zacofana.

Start w piątek ? 

Beta testy trwają, start w Piątek.

Opublikowano

Wystarczy clienta ściągnąć i zarejestrować się ?

Klient ze strony ?

Tak, oraz zaktualizować Patcher'em  ;). PS. Gratulację 5k postów  :P.

DOWN:

Dzięki  :D

Patcher w kliencie ?

Zgadza się   ;).

Opublikowano

Ja jebe, dużo osób jeszcze przeczyta prezentację i wrzuci na YT ? Jak bym ku*wa nie umiał czytać ...

Wielcy YouTuberzy  :rolleyes:  Śmiech na sali.

E: Oglądając jegomościa, który kręci metina liczę że przedstawi mi serwer inaczej niż w prezce.

Podpowie coś co mi się przyda, nie wiem na przykład respy bossów, ich czas, pokaże mapy wysoko levelowe,

poświęci czas na system ulepszeń itp. Coś w rodzaju poradnika. 

A nie jeden pasożyt z drugim nakręci prezkę z MPC i happy. Wysil się człowieku skoro tak bardzo potrzebujesz tych wyświetleń

by mieć kasę z YT na chipsy. Scena YT z Metinem leży i kwiczy. 

Założę się, że nawet clienta z bety nie macie, a kręcicie bo zobaczyliście, że na MPC temat ma sporo wyświetleń i pomyśleliście: "a to sobie nakręcę 

prezkę, pogadam bez sensu, może będe miał z 600 wyświetleń i będzie na colę."

pozdro... -.-

Opublikowano

Zagram jest to pierwszy server od dłuższego czasu, który zachęcił mnie do gry :3

Pozdrwiam Fluor3k/Rahim

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Ja jebe, dużo osób jeszcze przeczyta prezentację i wrzuci na YT ? Jak bym ku*wa nie umiał czytać ...

Wielcy YouTuberzy  :rolleyes:  Śmiech na sali.

E: Oglądając jegomościa, który kręci metina liczę że przedstawi mi serwer inaczej niż w prezce.

Podpowie coś co mi się przyda, nie wiem na przykład respy bossów, ich czas, pokaże mapy wysoko levelowe,

poświęci czas na system ulepszeń itp. Coś w rodzaju poradnika. 

A nie jeden pasożyt z drugim nakręci prezkę z MPC i happy. Wysil się człowieku skoro tak bardzo potrzebujesz tych wyświetleń

by mieć kasę z YT na chipsy. Scena YT z Metinem leży i kwiczy. 

Założę się, że nawet clienta z bety nie macie, a kręcicie bo zobaczyliście, że na MPC temat ma sporo wyświetleń i pomyśleliście: "a to sobie nakręcę 

prezkę, pogadam bez sensu, może będe miał z 600 wyświetleń i będzie na colę."

pozdro... -.-

I wlasnie Ty jestes osoba ktora G**WNO wie o co chodzi na YT i na MPC forum i po co sie kreci prezentacje z serwera.Mysle ze polowa osob przeglada prezke wiem kim jestem i ze w metina nie gram od dzis.Wieksza polowa jest albo z zainteresowania co to za serwer,albo widzieli u kogos prezentacje/reklame serwera,nagrana wlasnie z MPC Forum.Wiesz po co sie takie cos nagrywa?Zeby wiecej osob zobaczylo prezentacje serwer,a nie dla glupiej Twojej lapki w dol i 20 osob ktore dadza w dol.Nie udaje wielkiego YouTuber'a,robie to co lubie a nie na sile... Jak moge przedstawic serwer inaczej z filmiku w ktorym pokazuje serwer od strony prezentacji?Na chipsy nie mam z YouTube.Z YouTube do tej pory nie zarobilem ani 1 PLN.Wiec o czym TY piszesz?GIMBUSIE.Mam Clienta,skad mozesz wiedziec co mam?

Pozdrawiam i licze ze jak odpiszesz to Mama lub Tato Ci pomoze,bo nie wiesz co piszesz.Leszczu

Opublikowano

Serwer miodzio :) Wkońcu jakiś serwer który spełnia moje oczekiwania.

Zawitam na pewno.

A ty Keiu sie tak nie spinaj nade mną xD Chill out ciuleju. Widzimy sie na serwerze.

Opublikowano

I wlasnie Ty jestes osoba ktora G**WNO wie o co chodzi na YT i na MPC forum i po co sie kreci prezentacje z serwera.Mysle ze polowa osob przeglada prezke wiem kim jestem i ze w metina nie gram od dzis.Wieksza polowa jest albo z zainteresowania co to za serwer,albo widzieli u kogos prezentacje/reklame serwera,nagrana wlasnie z MPC Forum.Wiesz po co sie takie cos nagrywa?Zeby wiecej osob zobaczylo prezentacje serwer,a nie dla glupiej Twojej lapki w dol i 20 osob ktore dadza w dol.Nie udaje wielkiego YouTuber'a,robie to co lubie a nie na sile... Jak moge przedstawic serwer inaczej z filmiku w ktorym pokazuje serwer od strony prezentacji?Na chipsy nie mam z YouTube.Z YouTube do tej pory nie zarobilem ani 1 PLN.Wiec o czym TY piszesz?GIMBUSIE.Mam Clienta,skad mozesz wiedziec co mam?

Pozdrawiam i licze ze jak odpiszesz to Mama lub Tato Ci pomoze,bo nie wiesz co piszesz.Leszczu

Za bardzo się spinasz chłopie. Masz trochę racji dzięki wam trochę więcej osób zobaczy prezentacje, ale dużo lepszym pomysłem było by streszczenie prezentacji, przedstawienie najciekawszym elementów, wyrażenie własnej opinii co do nie których elementów, przedstawienie administracji itp, a wy lecicie na tooootalną łatwiznę.Czytacie wszystko jak leci i myślicie że nie wiadomo co robicie, a prawda jest taka że większość ludzi wyłącza te filmiki max po 1min. 

Opublikowano

Dokładnie, nie mam bladego pojęcia na chuj kręcisz, tfu, czytasz prezentację serwera. Ludzie nie są ślepi, czytać potrafią...

Połowa osób wie kim jesteś ? Ja nie mam bladego pojęcia, podaj może nick czy coś to może skojarzę. 

Jedyne co dopowiedziałeś więcej to o petach. Reszta to czytanie prezki...

Ale ok, skoro to jest twoją pasją, to ja się nie czepiam, tylko wykażcie się większym zaangażowaniem. Szkoda że nie wszedłeś na betę, 

nie poexpiłeś i nie pokazałeś jak to wygląda od środka i czy wszystko co na prezce jest w grze. Ale widocznie nie miałeś czasu lub, lub

nie chciało Ci się tam cokolwiek robić bo i tak to usuną. Nie wnikam ...

PS. Nie jestem Gimbusem, czy każdy przedstawiający swą opinię musi być od niego wyzywany ? paranoja. Do mamy i taty też nie pójdę, są za daleko .

PS2. Dajcie nam po warnie, lub pousuwajcie te posty, bo zamiast pisać opinie o serwerze wyciągamy temat MPC Forum a YT a Reklama Prywatnego Serwera.

Opublikowano

Za bardzo się spinasz chłopie. Masz trochę racji dzięki wam trochę więcej osób zobaczy prezentacje, ale dużo lepszym pomysłem było by streszczenie prezentacji, przedstawienie najciekawszym elementów, wyrażenie własnej opinii co do nie których elementów, przedstawienie administracji itp, a wy lecicie na tooootalną łatwiznę.Czytacie wszystko jak leci i myślicie że nie wiadomo co robicie, a prawda jest taka że większość ludzi wyłącza te filmiki max po 1min. 

A ty oglądasz do końca reklamy w TV? Raczej nie  xD. Wystarczy, że ma trochę wyświetleń, a ludzie lecą od razu zobaczyć co to za serwer, a filmu nawet do końca nie oglądają. W TV reklamują znane produkty np. Pepsi, Coca-Cola i właśnie po to sięgasz jak idziesz do sklepu, wątpię że sięgniesz po nieznaną firmę coli  xD. To jest właśnie reklama, nie ważne czy coli czy serwera. Reklama zawsze działa tak samo  ;). Bardziej te filmy na youtube traktuj jako reklamę niż jako prezentację serwera.

Opublikowano

YouTuberzy powinni nagrać jeszcze coś z Bety, a nie tylko z prezentacji na MPC. 

Są filmy z bety i z mpc każda działa w podobny sposób 

UB na TS3 dajcie 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Dokładnie, nie mam bladego pojęcia na chuj kręcisz, tfu, czytasz prezentację serwera. Ludzie nie są ślepi, czytać potrafią...

Połowa osób wie kim jesteś ? Ja nie mam bladego pojęcia, podaj może nick czy coś to może skojarzę. 

Jedyne co dopowiedziałeś więcej to o petach. Reszta to czytanie prezki...

Ale ok, skoro to jest twoją pasją, to ja się nie czepiam, tylko wykażcie się większym zaangażowaniem. Szkoda że nie wszedłeś na betę, 

nie poexpiłeś i nie pokazałeś jak to wygląda od środka i czy wszystko co na prezce jest w grze. Ale widocznie nie miałeś czasu lub, lub

nie chciało Ci się tam cokolwiek robić bo i tak to usuną. Nie wnikam ...

PS. Nie jestem Gimbusem, czy każdy przedstawiający swą opinię musi być od niego wyzywany ? paranoja. Do mamy i taty też nie pójdę, są za daleko .

PS2. Dajcie nam po warnie, lub pousuwajcie te posty, bo zamiast pisać opinie o serwerze wyciągamy temat MPC Forum a YT a Reklama Prywatnego Serwera.

Filmik z prezentacji ma na celu zareklamowanie i zachecienie do osobistego sprawdzenia prezentacji :)

Jeśli juz chodzi o exp itp.. to seria Let's Play jest własnie od tego żeby pokazać jak wygląda serwer od środka od samego początku aż do końca

Opublikowano

bedzie mozliwosc kupna sm przez psc?? jutro wyplata;D

Nie będzie. Tylko sms, przelew, paypal (ale to na forum o pp pisze temat)

sygna1.png

Opublikowano

Nie będzie. Tylko sms, przelew, paypal (ale to na forum o pp pisze temat)

UB TS3

Startujcie szybciej ; ) 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...