Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astilia.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Quarel bodajże pisał, że nie będzie, bo może być tak, że w 1 dniu będzie 1k online, w drugim 800 i to odstraszy graczy (chociaż możliwe, że mi się z kimś innym pomyliło :P)

I jak z tymi przelewami? Czy będzie tak, że za przelew się dostaje 30% więcej SM? Bo w sumie to trochę niesprawiedliwe dla tych co konta bankowego nie mają, a przelewów bankowcyh/PSC nie chcecie dodać :P

Przelewów pocztowych* :P Bo nie każdy ma PayPala, żeby wysłać, a metoda PSC byłaby wygodna dla każdego, bo jednak tym jest szybciej niż SMSem, a serwer dostaje więcej hajsu ^^

tenor.gif

Opublikowano

Przelewów pocztowych* :P Bo nie każdy ma PayPala, żeby wysłać, a metoda PSC byłaby wygodna dla każdego, bo jednak tym jest szybciej niż SMSem, a serwer dostaje więcej hajsu ^^

do PSC trzeba miec na firme czy cos wiec raczej tak nie zrobią :P

Opublikowano

do PSC trzeba miec na firme czy cos wiec raczej tak nie zrobią :P

Firma JP? Mogę się zgadać z kimś czy coś..  xD

To chociaż te przelewy pocztowe :v Mogłyby SM dochodzić po tych kilkunastu, kilkudziesięciu godzinach, ale żeby było :P

tenor.gif

Opublikowano

Firma JP? Mogę się zgadać z kimś czy coś..  xD

To chociaż te przelewy pocztowe :v Mogłyby SM dochodzić po tych kilkunastu, kilkudziesięciu godzinach, ale żeby było :P

Przelew pocztowy idzie 3-4 dni to zapomnij o tych kilkudziesięciu godzinach  :P.

Opublikowano

Przelew pocztowy idzie 3-4 dni to zapomnij o tych kilkudziesięciu godzinach  :P.

3-4 dni - 3x24h=72h, 4x24h=96h Kilkadziesiąt  xD

To jak Quarel wypowiesz się? I czy takie 60zł sms styknie na peta, mounta i pakiecik na dobry start?  ^_^

tenor.gif

Opublikowano

Tak się składa, że dziś taki wysyłałem i się mnie babka pytała czy chcę żeby szedł 2-3 dni czy krócej (tu: max 1 dzień). Także nie wiem od czego to zależy.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Tak się składa, że dziś taki wysyłałem i się mnie babka pytała czy chcę żeby szedł 2-3 dni czy krócej (tu: max 1 dzień). Także nie wiem od czego to zależy.

Zależy od tego ile zapłacisz :D Możesz normalne, to wyślą później lub ekspresowym to od razu :P

Mam nadzieję, że 99 czy 105 to nie będzie kwestia 2-3 tyg tylko więcej? ;p najlepiej exp jak na ner*ilu kiedyś na tych najwyższych poziomach, to byla meczarnia ;p

tenor.gif

Opublikowano

Zależy od tego ile zapłacisz :D Możesz normalne, to wyślą później lub ekspresowym to od razu :P

Mam nadzieję, że 99 czy 105 to nie będzie kwestia 2-3 tyg tylko więcej? ;p najlepiej exp jak na ner*ilu kiedyś na tych najwyższych poziomach, to byla meczarnia ;p

to masz złą nadzieje bo ja z max lvlem chce sie wyrobic w max 15-20 dni xD

Opublikowano

A mi tam się nie śpieszy, co to za różnica czy wbije w 20 czy 30 dni max lvl? Ja osobiście gram dla przyjemności, a nie po to aby szybko wbić na TOP-kę  :P. Ale każdy orze jak może  xD.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na ten serwer administracja ogarnięta,

serwer tym bardziej .

Mam nadzieje że postoi dłużej bo dość mam chwilowych serwerów :)

2i29cae.png

Opublikowano

mefedron bedzie napierdalal :D

Opublikowano

Widzę, że sporo znanych mi nicków będzie tu grało. 

Zapowiada się ciekawie. Mam nadzieję, że trochę postoi.

Kiedy IS do wglądu ? Z racji tego, że  to Hard, mam nadzieję że nie będzie zbyt napchany ...

Opublikowano

To co dzieje się na ts3 byle jakie gówno dostaje rangi na ts3 i tylko jak mnie wrzucili na kanał to było "Jak ci wyjebie ddos'a to będziesz zbierał płytę główną"

<17:42:45> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "Mel Gibson™"

Top1 intelektualnie ograniczony Mel Gibson 

Na TS3 techników jest od ch*ja, a żaden nie potrafi w 1 % czegoś naprawić w permissions 

Na chwilę obecną ZREZYGNUJCIE Z TS3, BO TYLKO BĘDZIECIE MIELI PAKIETY OD GIMBUSKÓW 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Dostałeś Bana, bo świadomie wykorzystywałeś luki na TS'ie

Po mimo ostrzeżeń dalej to robiłeś i w dodatku wyzywałeś.

I to nie twoje pierwsze przewinienie.

Wcześniej również mnie wyzywałeś, bo nie chciałem zrobić Ci kanału, na którego potrzeba 10 osób.

Quarel Cię odbanował, dając Ci drugą szansę, niestety ją zmarnowałeś

Elo.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To co dzieje się na ts3 byle jakie gówno dostaje rangi na ts3 i tylko jak mnie wrzucili na kanał to było "Jak ci wyjebie ddos'a to będziesz zbierał płytę główną"

<17:42:45> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "Mel Gibson™"

Top1 intelektualnie ograniczony Mel Gibson 

Na TS3 techników jest od ch*ja, a żaden nie potrafi w 1 % czegoś naprawić w permissions 

Na chwilę obecną ZREZYGNUJCIE Z TS3, BO TYLKO BĘDZIECIE MIELI PAKIETY OD GIMBUSKÓW 

Szkoda bardzo jednak orgin ty inteligencja nie grzeszysz i bardzo dobrze ze cie zbanowali jednego idioty mniej <3

Opublikowano

Szkoda bardzo jednak orgin ty inteligencja nie grzeszysz i bardzo dobrze ze cie zbanowali jednego idioty mniej <3

Jeszcze niech zbanują ciebie i v1resa i my idioci się skończymy 

Tak sobie chcesz pogrywać #BoobMarley

A i istnieje coś takiego jak utworzenie hasła na ts3 i wyeliminowanie błędów !! A no tak jak wyeliminować jak się ma dośw. bliższe 0 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Kurde,beta jest otwarta bo nie chce sie mi czytać dokladnie? :P

tak

Opublikowano

Na poczcie masz możliwość przelania kasy standardowo czyli 2-4 dni, lub dopłacasz z 2-3zł i masz w 1 dzień.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam pytanie:

Czy do metkow np smierci,mordu i wyzej dacie jakis lepszy drop niz z metkow w m2,dolinie lub na pustyni? chodzi mi o to by z metkow mordu,smierci i tych w lesie lecialo cos ciekawszego niz samo ku .

Opublikowano

Juz chciałem pisac ze serwer zapowiada sie genialnie ale w team mistrz stawiania prywatnych serwerow TheHikari. Mam nadzieje ze jego funkcja bedzie tutaj polegala tylko i wylacznie na banowaniu botow. Oby start byl udany  z duza liczba graczy ;)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...