Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astilia.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego tak szybko startujecie!!! We wtorek 13.05 i 16.05 mam ostatnie maturki! I pewnie kur** nie zdam bo będę grał jak poje*** :D, nie no świr.

Wbijam na serwer do 16 pewnie trochę będę zamulał ale później wbijam na pełnej, ściągam ludzi i wbijamy! Mam nadzieję, że przez ten tydzień nic złego serwera nie spotka :), powodzenia! 

Serwer już od dawna był zapowiadany, sama beta trwała tydzień  ;).

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda ze sa te kostium i fryzury myslalem ze chociaz 1 serwer bedzie bez tego shitu

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

I jak jutro start? Czy zmienili datę ? Serwer jak najbardziej polecam :)

Jutro 18:00.

a co do kuponów @up Jak zbugujesz tutaj kupony SM to możesz iść na luzie bugować kupony na globalach.

sygna1.png

Opublikowano

Można by było już dodać prezentację do publikacji, więcej ludzi zobaczy, graczy przybędzie :) , w zapowiedziach o 23 w czwartek czyta to 85 użytkowników nieźle :D

Opublikowano

Można by było już dodać prezentację do publikacji, więcej ludzi zobaczy, graczy przybędzie :) , w zapowiedziach o 23 w czwartek czyta to 85 użytkowników nieźle :D

Jak wrzuce pełnego clienta (Z wszystkimi łatkami z bety) oczywiście można też swojego aktualnego zaaktualizować patcherem.

sygna1.png

Opublikowano

Czy beda jakies misje fabularne za ktore bedziemy dostawali bonusy typu 200 pz , 15 ataku , 10 defa itp? 

Opublikowano

Czy beda jakies misje fabularne za ktore bedziemy dostawali bonusy typu 200 pz , 15 ataku , 10 defa itp? 

Za niektóre misję są wbudowane bony.

sygna1.png

Opublikowano

czy ebonitowe kolczyki będzie możliwość przerabiania? bo nie sądzę, że przyda mi się inta...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

czy ebonitowe kolczyki będzie możliwość przerabiania? bo nie sądzę, że przyda mi się inta...

Nie i przerobione nie daja inta.

sygna1.png

Opublikowano

Mam takie dziwne lagi clienta... np. ide przez chwilę do przodu trzymając W i po puszczeniu postać idzie przez 5s tak samo jest z kamerą na PPM 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...