Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astilia.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dojdacie już rzeczy z ISa bo niewiem czy budżet trzeba zwiększyć tak jak na invori dajcie:D  i pety tanie ... 

@

+ npc ,który daje lvl bo tak srednio mi się expic do 30 lvla i najlepiej jakbyście dodali punkty osiągnięć ,urozmaicenie rozgrywki :D

Opublikowano

w końcu serwer, gdzie Grzywki sie wykarzo. widzimy sie w topce <3

dodacie is tak z 3 dni przed starem, żeby można było zobaczyć jakie ceny i ile mam przygotować? xD

Opublikowano

Dojdacie już rzeczy z ISa bo niewiem czy budżet trzeba zwiększyć tak jak na invori dajcie:D  i pety tanie ... 

@

+ npc ,który daje lvl bo tak srednio mi się expic do 30 lvla i najlepiej jakbyście dodali punkty osiągnięć ,urozmaicenie rozgrywki :D

Nie będzie zadnego npc co daje lv ani eq.

sygna1.png

Opublikowano

DO 23 STARCZY expic na dzikusach m2,a dalej już świątynia lub Bo z butem full spota utracie oczywiście dobre eq wymagane

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

To kto przetestuje dungi na wyższy lvl i exp na 85+ ? Czy nie leci za szybko, czy nie za wolno. Chociaż mam wrażenie, że te 75 co teraz są dobiją 105 do końca bety, a oni są bez ISa, więc powinniście trochę zmniejszyć exp.

tenor.gif

Opublikowano

To kto przetestuje dungi na wyższy lvl i exp na 85+ ? Czy nie leci za szybko, czy nie za wolno. Chociaż mam wrażenie, że te 75 co teraz są dobiją 105 do końca bety, a oni są bez ISa, więc powinniście trochę zmniejszyć exp.

oni dostali lvl

Opublikowano

Czekamy na serwa :)

Prosty system ulepszeń to jest zajebiste.

---

Grzywki szukacie fryzjera?

nie wiem czy próbowałeś zabłysnąć w internecie żeby dostać lajki, ale

239ec9bdbb96.jpg

zauważyłem też, że #prowo w kwestii naszego top1 udane, jesteśmy głównym tematem dla ludzi z bólem dupy

@topic. proponowałbym dodać drop zmianek z metinów.

Opublikowano

wyglada ciekawie ale mam dosyc tych petow kostimow i innego gowna jeszcze jak by byla moliwosc zdobycia w grze... a na pad**** pety sa po 50 zl

dodal by mozliwosc zmiany czcionki na wieksza

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

wyglada ciekawie ale mam dosyc tych petow kostimow i innego gowna jeszcze jak by byla moliwosc zdobycia w grze... a na pad**** pety sa po 50 zl

jest taka mozliwosc szerloku

Opublikowano

Przecież jest taka możliwość.

sygna1.png

Opublikowano

Jeżeli ceny petów są wysokie, to proponuję dać je na stałe, a czasowe dać do dropu z bossów etc. 

Pety były zmienione i są na stałe.

sygna1.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że ten serwer wypali i będzie na nim grało ponad 1000+ osób. Już mam dość co tydzień zmieniać serwer  <_<.

Opublikowano

Będzie jak na innych serwerach, że przelewem dostaniemy większą ilość sm czy sms'em?

Pomyśl ;) Przelewem sie zawsze wiecej dostawało ;P

Opublikowano

Pomyśł, że na invori dostaje się tyle samo.

No to już zalezy od nich czy tak samo zrobią ;) Bo na większości serwerow hosting pobiera duzą ilość % od smsów i dlatego sie mniej sm dostaje niz za przelew.

Opublikowano

I co z tą stalką za biologa? usuneliscie czy nie?

Opublikowano

Mam nadzieje, że ten serwer wypali i będzie na nim grało ponad 1000+ osób. Już mam dość co tydzień zmieniać serwer  <_<.

Serwer Quarela - popatrz na Invorie czy wypaliła :)

Pomyśl ;) Przelewem sie zawsze wiecej dostawało ;P

Jakby tak było, to by było bardzo spoko  :P Quarel wypowiesz się co do ilości SM, czy za przelew się więcej dostaje?

Przy petach jest "Zwierzaki są czasowe, można je zdobyć z bossów, eventów, IS." Popraw to :P

I magiczny kamień dropi tylko z tych bossów lepszych? Tzn. beran, azrael, nathalis etc?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...