Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie pomogło , ja pobieram ten hack tylko na wyjątkowe sytułację czyli jak wróg ma hack i to widać to sobie odpale a jak nie ma to gram czysto .

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wgl hacka nie używam ponieważ po 10-20min gra mi się nudzi, ale zawsze mam odpalonego na wypadek aimerów :)

Dziala lecz nagrywa normalnie fatala, widac jak masz wh, i do tego 3.1 zacina gdzie puzniej nie mozesz nic zmienic tylko caly czas masz te same opcje jest taki jakis blad na tym

To niestety inaczej się nie da po prostu nie zrobisz filmiku na którym grasz jak mistrz bez hacków, a w rzeczywistości jest coś innego ;p

dlaczego mi nie działa fatal robię chyba wszystko ok.

odpalam skilla naciskam start wyskakuje to coś w prawym dolnym rogu ekranu i odpalam hacka ( tą drugą opcję co się kończy na "map"

wyskakuje ( Skill ) czekam ,czekam i wykrywa mi go robiłem to z 20 razy i dupa brałem tą pierwszą opcje i nadal kiszka nie wiem o co biega.

Proszę o pomoc.

Jeżeli odpalasz przez archiwum i nadal wykrywa musisz poczekać na v4

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

POWIEM WAM JEST PIERDO..... 

!!!!!!!!!!!!!

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

fatal mial byc do konca tygodnia i ja sie teraz pytam gdzie on jest !

ziomek poprzestawiało Ci sie coś ? nie dosć że Meldino robi go za darmo i poświęca czas dla osób które lubią sb pohakować, to ty jeszcze masz wąty ?

Jak ci nie pasuje czekanie to hacków jest dość..zapłać i hackuj-,- 

Witam

Znalazłem coś takiego moze się komuś przyda umnie działa

xx

co to za gówno ludziom wciskasz ? Kolego forum do wciskania komuś keylogerów i trojanów nie jest tutaj.

Opublikowano

Mam pytanie, czym różni się aimbot N2D od N2CH? I da się go jakoś ustawić, żeby strzelał w gościa, w którego celujesz, a nie w najbliższego? Bo czasem ktoś ci podbiegnie i nagle cię tak obraca i strzela mu hs, i wtedy widać że masz hacka.

Opublikowano
A z kad takie informacje?

Skąd jak już.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Znalazłem coś takiego ponieważ to co wcześniej znalazłem raz działało raz nie teraz mam coś co pomaga w 100% kilku moich znajomych oprócz mnie sprawdziło i u nich też działa

kliknij i oglądaj hqdefault.jpg

Opublikowano

Znalazłem coś takiego ponieważ to co wcześniej znalazłem raz działało raz nie teraz mam coś co pomaga w 100% kilku moich znajomych oprócz mnie sprawdziło i u nich też działa

kliknij i oglądaj hqdefault.jpg

Czytaj temat ;3 Odpal tak jak w filmiku Umarłego

Opublikowano
A z kad takie informacje?

Skąd jak już.

Sorki ale moj polski nie jest najlepszy, nie pochodze z niej wiec ciezko mi jeszcze pisac po polsku, ale dzieki za poprawke ;)

Opublikowano

Jakaś aktualizacja była czy coś? Bo jakaś nowa broń jest, do tego hacka nie można odpalić, a wczoraj tak samo włączałem i działało.

Kurwa, co jest? Z 10 razy odpalam tak jak wczoraj i nie działa :( Teraz akurat im się udało tego hacka zablokować, jak sam już na nim gram? Czy ja coś dzisiaj źle robię a innym działa?

Teraz się uruchomiło, ale jebany Gadżet pojawił się po zalogowaniu. Kur...

Opublikowano

Jakaś aktualizacja była czy coś? Bo jakaś nowa broń jest, do tego hacka nie można odpalić, a wczoraj tak samo włączałem i działało.

Kurwa, co jest? Z 10 razy odpalam tak jak wczoraj i nie działa :( Teraz akurat im się udało tego hacka zablokować, jak sam już na nim gram? Czy ja coś dzisiaj źle robię a innym działa?

Teraz się uruchomiło, ale jebany Gadżet pojawił się po zalogowaniu. Kur...

Update dziś rano było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...