Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisz do autora i zapytaj się go czy ci da go do testów. Ja nie mogę go nikomu dać ponieważ to nie jest moje a ma.coding zakazal Ja czekam na publikacje od autora

A kiedy bedzie ta publikacja ?

Bo miala byc wczoraj albo dzisiaj a niz z tego nie wyszlo widze...

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to niech wrzuci nie dopracowanego a potem da aktualizacje!

Przestańcie narzekać -,-. Powinniście się cieszyć, że w ogóle ma takie coś wyjść.

Czekamy juz 3 tygodnie !+

Opublikowano

Wrzuci to samo co v3 i będzie podczas gry wyskakiwal komunikat? Musicie nadal czekać

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

KIEDY BĘDZIE FATAL V4?
O KTÓREJ GODZINIE POWIE MI KTOŚ ?

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  

Opublikowano

Ludzie czlowiek wam robi cos za darmo co zajmuje jego cenny czas, on wam powinien teraz wystawic wiadomosc ze sie rozmysla i Fatal v4 bedzie chodzil i bedzie udostepniony ale tylko po oplacie, musicie sie nauczyc cierpliwosci jak chcecie na juz to kupcie sobie hacka i po problemie bo wiekszosc z waz nie wie ze ten koles nie robi tego dla kasy tylko za friko bo tak mu sie podoba wiec albo kupujecie albo czekacie

Opublikowano

Ogłaszam, że data publikacji v4 nie jest znana może to być nawet za 3 lata...

Następne komentarze typu "Kiedy będzie v4", "Ile mam czekać" są traktowane jako spam...

Okażcie trochę więcej cierpliwości

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Ogłaszam, że data publikacji v4 nie jest znana może to być nawet za 3 lata...

Następne komentarze typu "Kiedy będzie v4", "Ile mam czekać" są traktowane jako spam...

Okażcie trochę więcej cierpliwości

ziomeczku mój ja rozumiem ciebie i wiem ze trzeba mieć ogarniety łeb żeby zrobić takiego haxa a tym bardziej hojnym żeby dać za freee ale raczę zauważyć wypowiedź sapera gdyż czekamy już te 3 tygodnie ponad.

Ja rozumiem że moze nie być czasu, że jakieś niedociągnięcia ale brak terminu raczej boli

Opublikowano

ziomeczku mój ja rozumiem ciebie i wiem ze trzeba mieć ogarniety łeb żeby zrobić takiego haxa a tym bardziej hojnym żeby dać za freee ale raczę zauważyć wypowiedź sapera gdyż czekamy już te 3 tygodnie ponad.

Ja rozumiem że moze nie być czasu, że jakieś niedociągnięcia ale brak terminu raczej boli

No wlasnie :)....!

Opublikowano

Autor nie pisze kiedy wyjdzie hack, są to jedynie pogloski pisane przez innych.

Macoding nie pisal nic kiedy wyda hacka, unika odpowiedzi

hjbu.jpg

Opublikowano

Kur*a w czy bez hacka nie da się grać nooby?? Musicie hackować?? Nie powinien wcale wyjść ten hack i było by najlepiej... ci co nie umieją grać by odpadli bo są noskillami i był by wielki płacz. 

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Kur*a w czy bez hacka nie da się grać nooby?? Musicie hackować?? Nie powinien wcale wyjść ten hack i było by najlepiej... ci co nie umieją grać by odpadli bo są noskillami i był by wielki płacz. 

TO FORUM O HAXACH WIEC CO TU ROBISZ IDIOTO :?

Opublikowano

jesteś zwykłym pajacem i robisz z siebie największego Debila na MPC! -,- trzeba być zje*banym człowiekiem żeby pisać coś takiego na forum o hackach -,-

NOOO DEEEBIL! 

Opublikowano

Z ludźmi których IQ nie przekracza 50 <czyt. sap3r i marian21> nie mam zamiaru wchodzić w dyskusję bo po prostu szkoda czasu. Powiem wam tylko tyle, kto do kur*wy nędzy powiedział że to forum o hackach? To nie jest tylko i wyłącznie forum o hackach, na tym forum prezentujemy gry, różne dodatki do gier, opisy przejscia poszczególnych misji w danych grach, pomoc przy błędach. Dział hacków nie przekracza 25% tematów na forum więc trochę ogarnijcie dzieci banie i dalej czekajcie na swojego hacka bez którego nie potraficie grać.

PS. Tylko się nie zesrajcie jak trzeba będzie poczekać jeszcze z 2 tygodnie.

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Zagrałem przed chwilą na hacku 3/4 mecze i bez problemów użyłem crosshair, visuals i ESP box i żadnych problemów nie mialem (win8.1)

hjbu.jpg

Opublikowano

Zagrałem przed chwilą na hacku 3/4 mecze i bez problemów użyłem crosshair, visuals i ESP box i żadnych problemów nie mialem (win8.1)

W którym momencie włączasz fatala odrazu jak sie pojawi antycheats ? czy troszku później ?

Jak tam jak gram to po kilku minutach wywala że coś wykryło 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Odpalam jak pokaże się troszkę paska od "antycheats"

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...