Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kutasy z Gameforge. Przez 2 tygodnie gówno zrobili z tym hackiem, a jak już się wkur*iłem i sam zacząłem na nim latać, myśląc o końcu przygody ze Skillem, to oni nagle sobie update robią.

Opublikowano

Kombinowac, bratu działa ja u siebie nie mam jak sprawdzić...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

goście z supportu pisali że znają główne źródło haka i juz pracuja nad jego blokadą, może wreszcie sie to zakonczy

Zal mi cie noobie :_!

Opublikowano

Oby to zablokowali w końcu bo nie da się grać... A jak wyjdzie v4 to już będzie masakra... Żeby zagrać jakieś cw to trzeba oszukać się z 15min aby znaleźć ludzi bez hacków

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie jak chcecie grac bez czitow to wejdzcie sobie na esl'a  i wtedy zacznijcie grac uczciwie bo taka prawda teraz na cw ciezko znalesc hacka ale esl elminuje to

Opublikowano

też sie doczepie tematu 4 dnie temu kupilem nowego kompa windows 8.1 8gb ramow procesor intel core i 5 4 generacji karta graficzna grefose gtx 660 robilem wszystko wedlug wskazowek odpalalem injektora z rara nawet przed XIGNCODE i w czasie tej zapory i mi tez nie dziala zaktualizowany system sterowniki tez i lipa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gameanarchy.net

ma to + pare bonusów tam chyba 3 z haczykiem za dzień

Tylko ze my szukamy darmowych haxow,,.!!

Opublikowano

Jak nie potraficie grać bez hacków to nie odpalajcie gry.

Ja umiem ale chce po wkurzać graczy a fatal 4 mial byc w ten weekend...!!

Opublikowano

v4 wyjedzie prawdopodobnie po całkowitym zablokowaniu v3 lub następnej aktualizacji xingcode

Ja umiem ale chce po wkurzać graczy a fatal 4 mial byc w ten weekend...!!

To nie wukarzaj ich hackiem tylko swoimi umiejętnościami... Aktualnie gra jest na skraju upadku ciężko znaleźć stół gdzie nie ma hacków...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...