Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

raport cheata znów poleciał kolejne wersje v3.1 czy inne będą tak samo przeze mnie raportowane :) dziękuje bajo :)

Kolego, nic Ci te reporty nie dadzą bo i tak nawet jeśli hack zostanie wykryty to będzie można go uruchomić w inny sposób i będzie działać ;) Pozdro

Opublikowano

Tak właśnie upadają gry w skillu coraz więcej cziterów, dajcie sobie z tym spokój jeśli nie umiesz grać i czitujesz to wyłącz tą gre i sie nie frustruj albo sie utop,powieś co wolisz na pewno przyniesie to więcej korzyści 

Opublikowano

Używasz FataL v3 czy FataL_Inject0r? Jeżeli fatal v3 to popełniasz błąd ;p

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Mi cheat działa gdy uruchamiam go nowym injectorem, tylko mi dziala jak klikam Inject Standard i przed pojawieniem sie xigncode.

Mam pytanko . Jak jest różnica w cheacie na aimbocie N2D i N2CH ? Czym sie różnią te dwie funkcje ?

Opublikowano

Oczywiście hack zassany, fajnie jest potrolować graczy :P, a to wszystko przez wkurzający support. Support - nie zadzieraj ze mną:D Pozdrówki, miłego czitowania.

//

Opublikowano

Wszystko JP bo hack działa :P Tylko, nie działa norecoil, oraz aimbot. Pomysły jakieś? ((wszystko zgdonie z intrukcją)).

Opublikowano

Mi cheat działa gdy uruchamiam go nowym injectorem, tylko mi dziala jak klikam Inject Standard i przed pojawieniem sie xigncode.

Mam pytanko . Jak jest różnica w cheacie na aimbocie N2D i N2CH ? Czym sie różnią te dwie funkcje ?

N2D - Nakierowuje cie na danego przeciwnika

N2CH - Jest to opcja luźna więc namierza ci bliskiego przeciwnika (nie trzyma ci na nim linii.)

Wszystko JP bo hack działa :P Tylko, nie działa norecoil, oraz aimbot. Pomysły jakieś? ((wszystko zgdonie z intrukcją)).

Norecoil włącz podczas rozgrywki.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

• MOZE TO KURWA DZIALALO ALE JEBANI TWORCY GRY ZABLOKOWLI ZROBCIE !!!!!! AKLUTALIZACJE ZNOWU !!! -,0
  • CHUJE Z NICH KURWA GRA Z DUPY BF2 JUZ JEST LEPSZY OD SKILLA PO CO ONI TO BLOCKUJA MAM W DUPIE ZE MNIE SCHEJTUJECIE ALE MAM DOSYC TYCH TWORCOW CO NAGLE NIBY WZIELI SIE DO ROBOTY !!!!!!!! -.-

GOWNO !

JEBAC TYCH TWORCOW HWDT !!! JEBANA GRA Z DUPY WZIETA 

Opublikowano

Gdy naciskam  Inject (ManualMap) to wyskauje mi ten bład i nie wiem o co chodzi mogłby ktoś mi pomóc?

Zobacz czy zadziała ci z Inject(standard)

ZROBCIE AKTUALIZAJE KURWA ! -.-!

"AKTUALIZAJE" czego "KURWA! -.- !"

Hack działa, jeżeli jesteś w 5% społeczeństwa którym nie działa to wyjdź bo ci nie zadziała!

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie potrafisz go odpalić to ci nie będzie działał...

Dowód że działa

fpg5.jpg

PS. Nie spamuj w temacie i ogółem na forum, regulamin jest do czytania...

hjbu.jpg

Opublikowano

Nic ciężkiego nie masz odpalone a procek 100% zużycia...

Widzę też, że masz chyba windows "vista"(nie wiem jak to się pisze) więc ci współczuje i radzę zmienić system i na stan teraźniejszy nie jestem ci w stanie pomóc.

Zobacz czy odpalasz tak samo jak jest pokazane w fatalu. Kliknij przycisk helpo0dj.png

hjbu.jpg

Opublikowano

nie mam visty mam 7 a 100 procent bo mam taki program włączony ale jak go wyloczam to jest git 
@Edit
WTF co ty masz za launcher ja takiego nei mam o.O mam tylko taki

Wiec daj linka to tego co masz plz

post-1027973-0-07350200-1399578314_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...