Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gameanarchy lub fatal, włączony aim+tigerbot

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś dla oczekujących na FataL v4 trzymajcie link do twittera naszego autora. @macodinghax

Uważajcie na tego facebook-a https://www.facebook.com/SF2FataL Nie wiem co za wiele do niego ale z tego co widzę ktoś chce się wzbogacić dzięki adfly i najważniejsze nie jest to fanpage naszego autora tylko kogoś z polski!!!

@UPDATE: Dodano twittera naszego autora żeby można było go śledzić

Nie mam co robić więc zabijam czas nabijaniem postów :D

PS. Powoli robię przygotowanie do nadciągającego w (już)szybkich krokach FataL-a V4

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Nie wiem jak wam,ale mi nie działa.

To niestety musisz czekać na v4 które też jest wielką niewiadomą dla osób którym wcześniej nie działał...

V4 wyjdzie w tym tygodniu. Czekamy na bardziej jaśniejsze informacje w sprawie opublikowania hacka od autora

hjbu.jpg

Opublikowano

Jak próbuję odpalić skilla z Fatalem to mam po chwili ładowania skilla takie o :

post-964323-0-79495400-1401858227.png

Wczoraj działało normalnie aż do dziś.

Jak próbuję odpalić skilla z Fatalem to mam po chwili ładowania skilla takie o :

attachicon.gifPrzechwytywanie.PNG

Wczoraj działało normalnie aż do dziś.

Lol dziala :) az za jakims 15 razem zadzialalo:)

Opublikowano

Mi niestety nie działa. Za każdym razem wyskakuje to okienko

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Mi niestety nie działa. Za każdym razem wyskakuje to okienko

Spróbuj tego:

Odpal skila i poczekać aż przycisk start będzie zielony potem włącz hacka z archiwum i zamknij winrara następnie wciśnij start i poczekaj aż okienko w prawym dolnym rogu się załaduje gdzieś do polowy i naciśnij inject standard :)

Jak nie zadziała to sprawdź jeszcze czy nie masz po włączanych niezbędnych programów.

Opublikowano

Nie działa na 100% mogę wysłać filmik z 130 prób uruchomienia ;P

4adeeabf9551d8be.jpg

Opublikowano

Tobie może nie działać ale innym będzie, nic na to nie poradzisz. Brat cały czas gra i nie ma problemów.

hjbu.jpg

Opublikowano

Mi wykrywa za każdym razem więc nie wiem jak może wam działać jak każdy ma V3.1 i taką samą wersję xigncode....

4adeeabf9551d8be.jpg

Opublikowano

Może to być wina systemu, lub programów na komputerze, anty wira, zapory lub 300innych rzeczy nic na to nie poradzi. Bratu jak hack stał się wykrywalny zmienił system i mu smigało na czystym win 7, teraz bawi się i musi odpalać z 10razu aż mu za łapie

hjbu.jpg

Opublikowano

Włączam grę, klikam w fatalu "Inject [standard]" (z archiwum), wszystko działa ale ok. po 1-2 minutach wyrzuca że wykryto... A przy starcie nie. Jakieś pomysły? Mam windows 7.

img.jpg

Opublikowano

Włączam grę, klikam w fatalu "Inject [standard]" (z archiwum), wszystko działa ale ok. po 1-2 minutach wyrzuca że wykryto... A przy starcie nie. Jakieś pomysły? Mam windows 7.

Mam To samo ;/ 

Opublikowano

Na XP prawdopodobnie nie. Ale w tej chwili nie mam możliwości sprawdzenia.

To samo tyczy się całości hacka prawdopodobnie zostaje wykryty już podczas gry a nie przed startem więc jest bardziej szkodliwy dla konta i bardzo wykrywalny

hjbu.jpg

Opublikowano

sap3r

Dzieciaku zachowaj kulturę na podwórko teraz ci ranga spadnie na nooba a nie uczciwego gracza 

to forum o hackach wiwec jak ci sie cos nie podoba to idz...

Opublikowano

mi tez wykrywalo podczas gry ale jak chcecie zeby wam nie wykrywalo to nie uruchamiajcie aim bota (u mnie to dziala) i jak wlaczycie te hacki co chcecie to zwincie liste. 

PS: Wie ktos moze kiedy bedzie fatal V4 ? (mniej wiecej)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...