Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za niecałą godzinę będzie v4 czekajmy :-)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

widze janki też oczekuje wiec bedzie grubo :P

ale na poczekajke radze walnac to : https://www.youtube.com/watch?v=2Amb6sufJO4&index=2&list=PLqelps8GVVPs0IwOivfS9jEHpintac8J0

chwilowo nawet nie mam komputera do grania mam nadzieje że brat mi użyczy komputera "Umarly" :-)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

chwilowo nawet nie mam komputera do grania mam nadzieje że brat mi użyczy komputera "Umarly" :-)

nie bój sie najwyżej na zmiane bedize :()

Opublikowano

Oficjalnie nie używam hackow ale Lubie je testować przez jakąś godzinę na noob koncie :-P uwazajcie na UczeSie :-)

hjbu.jpg

Opublikowano

Oficjalnie nie używam hackow ale Lubie je testować przez jakąś godzinę na noob koncie :-P uwazajcie na UczeSie :-)

Jak spotkam to nogi z dupy powyrywam :P

Opublikowano

Jestem ciekaw ile ten fatal będzie działał no i ile banów za niego poleci ;]

Oj juz nie placz , jak mi zbanuja jedno konto to nic nie stoi na przeszkodzie zebym zrobil 10 nowych i czitowal ciagle XDD kocham to

Opublikowano

a szanowni pani administratorzy jakos nie kwapia sie do banowania :D zrobilem konto i uzywajac fatala do granic mozliwosci ( moje k/d wynosilo cos ok. 4 ) dostalem bana dopiero po 2-3 tygodniach ;)

Opublikowano

@2Glitch2 To jest w końcu Gameforge liczy się dla nich aby kasa z sklepu i nic więcej, a gdy są zbyt małe zyski zajmują się hackami by był znow hajs

@Badar nie wiadomo. Powinien już być ;p

hjbu.jpg

Opublikowano

Danke za twitter i odpowiedź Majstry, no to trza austryjaka pogonić, może go conquita dorwała? W końcu kraj zgodny : o

A tak co do tematu, interesuje mnie najbardziej hack do HeroMode, jak działa itp ;D

Opublikowano

Danke za twitter i odpowiedź Majstry, no to trza austryjaka pogonić, może go conquita dorwała? W końcu kraj zgodny : o

A tak co do tematu, interesuje mnie najbardziej hack do HeroMode, jak działa itp ;D

z filmów na oficjalu ma codinga daje full streng def i speed + 20lv :D

Opublikowano

z filmów na oficjalu ma codinga daje full streng def i speed + 20lv :D

Widziałem, ale chodzi mi o to jak się sprawdzi w praktyce no ; )

Opublikowano

rozumiem cię sam jestem ciekaw ale wszystko się okarze po publikacji ( dobra koniec spamu na prośbę Umarłego :D)

Opublikowano

Osobiście przerwę to milczenie i zapytam czy wie ktoś gdzie link do downloadu bedzie wrzucony bo przegladam oficjala ma codinga i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...