Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest żadna nowość mi też tak działa

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Wybranym będzie działać cały czas a reszcie nawet nie będzie chciał się odpalić nic na to nie poradzimy...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Dodatkowe wiesci dla wszystkich oczekujacych na Fatal V4, juz jutro wieczorem bedziecie mogli sie cieszyc nowym fatalem ze wzgledu na to ze xincode zaczol wykrywac juz menu fatala ale juz robi nowy injector wiec wieczorem dnia jutrzejszego bedziecie mogli rozwalac serwer :P

Opublikowano

Dodatkowe wiesci dla wszystkich oczekujacych na Fatal V4, juz jutro wieczorem bedziecie mogli sie cieszyc nowym fatalem ze wzgledu na to ze xincode zaczol wykrywac juz menu fatala ale juz robi nowy injector wiec wieczorem dnia jutrzejszego bedziecie mogli rozwalac serwer :P

haha zajebiście w huj czasu czekałem na te wieści ale  skoro xigncode wykrywa terazniejsze menu haxa to chyba bedzie tez wykrawac i to menu bo jest (chyba ) na podobnych parametrach co ciutke smuci (co do tego nie jestem pewien poprawic mnie jak jest inaczej)

Opublikowano

haha zajebiście w huj czasu czekałem na te wieści ale  skoro xigncode wykrywa terazniejsze menu haxa to chyba bedzie tez wykrawac i to menu bo jest (chyba ) na podobnych parametrach co ciutke smuci (co do tego nie jestem pewien poprawic mnie jak jest inaczej)

Z twittera autora:

And the good one: I'll include an extern menu which is not detected, until I've rebypassed XC3. And I will release V4 tomorrow evening! 

Czylii nowe GUI, nowy injector - nie powinno wykrywać, zapewne zrobi coś, co będzie umożliwiało schowanie go, tym samym XS nic nie zdziała póki co :>.

Opublikowano

Z twittera autora:

And the good one: I'll include an extern menu which is not detected, until I've rebypassed XC3. And I will release V4 tomorrow evening! 
Czylii nowe GUI, nowy injector - nie powinno wykrywać, zapewne zrobi coś, co będzie umożliwiało schowanie go, tym samym XS nic nie zdziała póki co :>.

Czyli jutro wieczorkiem możemy się spodziewać v4? wreszcie...
Opublikowano

@kamisxd zależy czy autor da radę ominąć xing

@2up tak

Jeżeli pojawi się v4 do dam go do tematu

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...