Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandorumMT2.PL [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok 1k będzie na moje oko :>

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Start 600osob godzina 21:30 jest 300osób , każdy narzeka na drop yang o dodaniach nie wposmne grałem tam 2h zero dodan , z metków syf , lepiej zagrać na PL'u niz tu się bawić, to moje zdanie , niestety dla serwera dużo ludzi podziela moje zdanie. Medium tylko dla tego ze 10ku do G , poza tym hard z małą iloscią graczy nie opłaca się grać na tego typu serwerach. Z metków miały być SM jakoś ich nie ma a w IS wszystko co potrzebne do pvp, zainwestuj i gram z grupką ludzi.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Start 600osob godzina 21:30 jest 300osób , każdy narzeka na drop yang o dodaniach nie wposmne grałem tam 2h zero dodan , z metków syf , lepiej zagrać na PL'u niz tu się bawić, to moje zdanie , niestety dla serwera dużo ludzi podziela moje zdanie.

Kolego.. to jest hard.. tu nie bedzie lecialo 500k z moba... Co do dodan to ok ale.. cena pele to chyba 200? nie? jutro fmsy po 1kk beda wiec juz ma 5x 200 pelerynek..

Opublikowano

Kolego.. to jest hard.. tu nie bedzie lecialo 500k z moba... Co do dodan to ok ale.. cena pele to chyba 200? nie? jutro fmsy po 1kk beda wiec juz ma 5x 200 pelerynek..

Po 1 nie jestem Twoim kolegą , po 2 to tylko moje zdanie nie musisz go podzielać , po 3 w prezentacji piszę "MEDIUM" A jutro bedą ludzie tacy jak Ty którzy będą myslec ze komus sprzedadzą fms'a a się zdziwią. Powtarzam to moje zdanie na temat serwera nic Ci do tego , a piszę prawdę nic nie wyssałem z palca , jeżeli gdzieś coś względem Ciebie przeinaczam pisz śmiało z uzasadnieniem.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Start 600osob godzina 21:30 jest 300osób , każdy narzeka na drop yang o dodaniach nie wposmne grałem tam 2h zero dodan , z metków syf , lepiej zagrać na PL'u niz tu się bawić, to moje zdanie , niestety dla serwera dużo ludzi podziela moje zdanie. Medium tylko dla tego ze 10ku do G , poza tym hard z małą iloscią graczy nie opłaca się grać na tego typu serwerach. Z metków miały być SM jakoś ich nie ma a w IS wszystko co potrzebne do pvp, zainwestuj i gram z grupką ludzi.

Urzekła mnie twoja wypowiedź.

Z tych kufrów same poty lecą praktycznie. Rozumiem, że nie może być za łatwo i na zmianę dodania i egzo, ale ten drop z nich to przesada

Poprawione to jest, nie będą lecieć potki.

Opublikowano

No weź popraw te polowania cały czas czerw poty i bilet na jazdę konną -.-

I znowu ubiłem 3 metki i żadne SM nie dropło ?

Na SM nie jest 100%, a co do Polowań to zobaczę.

Opublikowano

Na SM nie jest 100%, a co do Polowań to zobaczę.

Bez sensu , większość osób właśnie dlatego tutaj gra że nie trzeba wydawać w IS-a a wy to można powiedzieć że usuwacie bo biję cały czas metki i dropi bardzo rzadko.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Urzekła mnie twoja wypowiedź.

Poprawione to jest, nie będą lecieć potki.

A mnie urzekł Twój serwer , w zapowiedzi jak i filmach jedno a w grze drugie , czyli bez sensu oglądać filmy zapowiadające skoro zaraz to zmieniacie bo za łatwo, serwer ruszył bez bety , bo nic nie jest ogarnięte grałem 2h i nawet na głupie pelerynki nie starczało , okrągłe 0 dodań i 4 zmianki , nic tylko grać na tak urzekającym hard/medium.

Ps. dodajcie do Isu Yangi będzie jak na TBD tyle ze tam gra i bedzie grac dużo wiecej ludzi niz tu^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

a pacz ja ubiłem 1 metka i mam  Smoczych Monet:   1

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Teraz tak: skąd przepustki Do V2 To raz. Drugi. Bug, gram ninja Archer i strzały nie działają ...

To tak, czytaj dokładnie prezenacje - Królowa Pająków, Baronówna, dwa mi strzały działają.

1398496559-U1095597.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...