Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandorumMT2.PL [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

usuniecie pierwsze wartosci bonow ? zamiast 2 , 4 , 6,  8 , 12 sily na 6 , 8 , 12 sily ? niby nic a bedzie sie lepiej gralo i bonowalo a napewno wybonowanie nie zajmie 1 dzien ;)

zgadzam sie tak  jak juz pisalem z abs 4 wartosci 5,7,10,15 bo 5, 10, 15 to  za malo na harda

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zgadzam sie tak  jak juz pisalem z abs 4 wartosci 5,7,10,15 bo 5, 10, 15 to  za malo na harda

Tyle że to medium i z tego co widziałem o zmianki w cale nie bedzie tak łatwo jak się wydaje , jestem za 3 wartosciami.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

3 wartosci spokojnie starcza i nie jest to full serwer hard ;) a hard/medium ;) 

abs 5 10 i 15 

sila etc. 6 8 12 

itd. bylo by o wiele lepiej ;) 

Opublikowano

czy Team jest ten sam co z Ale..ti?

Masz wypisanych w prezentacji..

A co do tych zmian bonów itp. Piszcie to wszystko na forum w propozycjach.

Opublikowano

Niby jest reklama u Bulionersa , SiemBida a zainteresowanie serwerem sięga zera :X

Sam nie zagram bo mnie serwer nie przyciaga ( hard / medium ) nie dla mnie ^^>

powodzenia

Sięga zera? 80 typa w prezce a troche do startu jeszcze jest..

czy Team jest ten sam co z Ale..ti?

Tak

Opublikowano

Dziekuje nie zagram :)

Co to ma wspólnego z serwerem , i kogo to obchodzi że Ty nie zagrasz? Czy na forum powstała już ankieta z tymi wartościami bonusów?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Co to ma wspólnego z serwerem , i kogo to obchodzi że Ty nie zagrasz? Czy na forum powstała już ankieta z tymi wartościami bonusów?

team to 90% udanego serwera a poprzednich odslon nie zlicze, siedza juz tyle w tym i w tej tak jak i reszcie ankiet nic nie ma od nich ^^ wszystko to samo ale ty jestes hejtem i zobaczyles ladna prezke wiec zagrasz

Czekam na prawidzwego oldschoolowego hard'a m2

Opublikowano

team to 90% udanego serwera a poprzednich odslon nie zlicze, siedza juz tyle w tym i w tej tak jak i reszcie ankiet nic nie ma od nich ^^ wszystko to samo ale ty jestes hejtem i zobaczyles ladna prezke wiec zagrasz

Ja jestem hajterem ? Piszę posty bo chcę się dowiedzieć co jak itp , jak zauważę że ktoś mnie zbywa to i ja spinam dupę i nie gram , Team jak team każdy może się zmienic , jeżeli tak nie jest to proste odchodzisz i nie grasz , jeżeli nie masz na to czasu to wchodzisz np po tygodniu i śledzisz wypowiedzi innych a nie na starcie antyreklamę jakąś robisz.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

zrobilem juz temat odnosnie wartosci bonow na forum serwa licze ze wbijecie w ,,propozycje" i oddacie glos (ankieta)

co ile bedzie mozna czytac Ku ? i po ile beda lecialy z metka ? po 1 szt czy wiecej ?

Opublikowano

Ja jestem hajterem ? Piszę posty bo chcę się dowiedzieć co jak itp , jak zauważę że ktoś mnie zbywa to i ja spinam dupę i nie gram , Team jak team każdy może się zmienic , jeżeli tak nie jest to proste odchodzisz i nie grasz , jeżeli nie masz na to czasu to wchodzisz np po tygodniu i śledzisz wypowiedzi innych a nie na starcie antyreklamę jakąś robisz.

Masz racje takie cos jest najgorsze antyreklama na starcie :P

zrobilem juz temat odnosnie wartosci bonow na forum serwa licze ze wbijecie w ,,propozycje" i oddacie glos (ankieta)

co ile bedzie mozna czytac Ku ? i po ile beda lecialy z metka ? po 1 szt czy wiecej ?

bedzie leciala 1 jakas tam ksiega a jak na nia klikniemy ppm to wylatuje 3ku cos jak szkata z 3ku

Opublikowano

było dodać konia bojowego na start 

dokładnie :D ale wiesz że to hard/medium ? :) 

Opublikowano

To jest server hard/medium i tak dobrze ze 100% jest na medal.

Hmm , z tego co widzę to jest samo medium , także zmienić to bo ludzie którzy będą chcieli zagrać będą wymagać standardów MEDIUM nie Hard, jak widać już piszą z koniem bojowym^^ , cóż jeżeli to Medium to czemu by nie dodać bojowca na start.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Licze na udany serwer i mam do was prosbe :) Zainwestujcie w reklamy u yt berów takich jak WeeZy wiem jak weezy sie zachowuje ale jednak ma ta oglądalnosc.. 

Opublikowano

Bojowego konika zrobicie w 5h czytając co 30min medal to jest bardzo mało :)

Licze na udany serwer i mam do was prosbe :) Zainwestujcie w reklamy u yt berów takich jak WeeZy wiem jak weezy sie zachowuje ale jednak ma ta oglądalnosc..

Weezy pisał, że nie będzie tu grał. 
Opublikowano

Hmm , z tego co widzę to jest samo medium , także zmienić to bo ludzie którzy będą chcieli zagrać będą wymagać standardów MEDIUM nie Hard, jak widać już piszą z koniem bojowym^^ , cóż jeżeli to Medium to czemu by nie dodać bojowca na start.

A czy to tak ciężko o boja ? 10/20 min w lochu a przy okazji moze to byc sposób zarobku wiec nieplakac płaczki kochane :)

Opublikowano

A czy to tak ciężko o boja ? 10/20 min w lochu a przy okazji moze to byc sposób zarobku wiec nieplakac płaczki kochane :)

Ja nie płaczę że ciężko ale skoro to ma być medium to kon militar na start jak na każdym medium, jeżeli to jest hard/medium to niech napisze to w temacie bo pózniej ludzie będą płakać i odchodzić z serwera , a tego bym nie chciał widzieć i to samo chyba załozyciel, ja szukam serwera na którym bedzie grać sporo osób a nie garstka, stąd piszę to co widać.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Serwer ładnie wyszedł na zapowiedzi mało się dowiedziałem a teraz jest wszystko co chciałem wiedzieć 

Na serwer nie wbije z powodu straty chęci grania w metina oraz braku czasu 

Serwer jednakże bardzo polecam 

Oby wam wypalił serwer 

Powodzenia 

Opublikowano

to ja się zapytam bronie na 30 normalnie besty? ile osób oczekujecie na starcie? czy sm da się zdobyć w grze jak tak to w jaki sposób

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ja nie płaczę że ciężko ale skoro to ma być medium to kon militar na start jak na każdym medium, jeżeli to jest hard/medium to niech napisze to w temacie bo pózniej ludzie będą płakać i odchodzić z serwera , a tego bym nie chciał widzieć i to samo chyba załozyciel, ja szukam serwera na którym bedzie grać sporo osób a nie garstka, stąd piszę to co widać.

Ale jednak ja tez na początku nie wiedzialem ze to medium hard. Czytajac prezke  to wywnioskowalem a pozdrawiam ludzi którzy nie czytaja prezki i wbijaja na serwer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...