Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandorumMT2.PL [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych co nie grają ilość shopków na obecny czas ^

33e7vox.jpg

Dokładnie posiedzisz 10 min w m1 i masz wszystko :) Teraz juz na lajcie mozna kupic fms/Riba w m1 wczoraj to sie 2h campilo na bronie 30 lvl 

Mam taka propozycje zwiększcie TROCHE tak 5% drop Bodzia z kuferków bo tak srednio z 20 kuferkówleci 4 max 6 bodzi ;/

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa? 

Gdy włączam klienta wyskakuje mi Wadliwa komunikacja z serwerem. Coś w ten deseń.

Tak, działa. Robimy właśnie pobieranie klienta poprzez patcher.

Opublikowano

Dokładnie posiedzisz 10 min w m1 i masz wszystko :) Teraz juz na lajcie mozna kupic fms/Riba w m1 wczoraj to sie 2h campilo na bronie 30 lvl 

Mam taka propozycje zwiększcie TROCHE tak 5% drop Bodzia z kuferków bo tak srednio z 20 kuferkówleci 4 max 6 bodzi ;/

Bodzie dropniesz z metinów 73,75,80,85,90 i dalej + + + dodatkowo lecą z mobów od 40 lvl'a bodajże :)

Opublikowano

Serwer był by dobry gdyby nie był pod IS ale najlepiej tłumaczy się administracja..

React pisze że nie zostaną dodane rady ponieważ jest to serwer hard (1 rada kosztuje 7,50 zł) powstał temat o usunięciu tęczowego kamienia z item shopu,który daje skill na P ale SiemBid napisał że to jest serwer Hard/medium i nie zostanie usunięty W  T   F  ?? to są jakieś jaja pety po 50 zł?? w is military zmianki metale i inne gówna  nawet na WO nie wejdziesz bo nie masz przepustki ale oczywiście dropi z wodza na którego rzuca się masa ludzi i nawet tego w sklepach nie ma co by się stało jak by dodali do misji ktore by można było robic raz dziennie coś jak na krwisty kamien czy coś bo gracze,którzy nie inwestują w IS odejda po kilku dniach...nie widziałem jeszcze harda z takim item shopem ale pazerność nie zna granic

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że z tym IS'em to totalna klapa wgl. nie przemyślana rozwiązana wszystko tylko żeby się ''nachapać''

Opublikowano

Serwer był by dobry gdyby nie był pod IS ale najlepiej tłumaczy się administracja..

React pisze że nie zostaną dodane rady ponieważ jest to serwer hard (1 rada kosztuje 7,50 zł) powstał temat o usunięciu tęczowego kamienia z item shopu,który daje skill na P ale SiemBid napisał że to jest serwer Hard/medium i nie zostanie usunięty W  T   F  ?? to są jakieś jaja pety po 50 zł?? w is military zmianki metale i inne gówna  nawet na WO nie wejdziesz bo nie masz przepustki ale oczywiście dropi z wodza na którego rzuca się masa ludzi i nawet tego w sklepach nie ma co by się stało jak by dodali do misji ktore by można było robic raz dziennie coś jak na krwisty kamien czy coś bo gracze,którzy nie inwestują w IS odejda po kilku dniach...nie widziałem jeszcze harda z takim item shopem ale pazerność nie zna granic

Dziwne bo ja bez is osiągnąłem więcej niż Ci którzy wydają na item-shop, do tego kupony SM gracze sprzedają.

Co do Rad zgodze się z reactem 10ku do G do tego chcecie rady w dropie, to jeden dzień i skill już G czy nawet P, a co do tęczowego to jestem za tobą, dobrze by było usunąć, co do petów, to jesteś śmieszny, są dwa typy petów do tego o sm w grze nie jest ciężko, to tylko świadczy o tobie, że jesteś leniem.

Opublikowano

Mozna isc glowna postacia + buff na ox? czy tez  bedzie banowane jako multi? ;x

Opublikowano

A u nas można i co teraz?

No chyba nic, będą 2 konta. Jesteś wkurwi*ny czy coś takiego?

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Niby dlaczego? :D

Tak jakoś źle zrozumiałem to 'i co teraz?'. Napisze jeszcze raz:

Serwer gorąco polecam, dużo spoko graczy, świetna administracja, wszystko idealnie dopasowane i panująca na tym serwerze atmosfera sprawia, że chce się grać.

Opublikowano

Tak jakoś źle zrozumiałem to 'i co teraz?'. Napisze jeszcze raz:

Serwer gorąco polecam, dużo spoko graczy, świetna administracja, wszystko idealnie dopasowane i panująca na tym serwerze atmosfera sprawia, że chce się grać.

Przeważnie nuda tylko exp, żadnych konkretnych i fajnych misji, tylko początkowe jakieś "na szybko". I max 250 graczy

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Przeważnie nuda tylko exp, żadnych konkretnych i fajnych misji, tylko początkowe jakieś "na szybko". I max 250 graczy

Tylko exp?? Jak masz 20 lvl to się nie dziwie. Misje są takie aby starczało i na pewno będą dodawane i ulepszane. Graczy jest 500+, rusz troszkę głową i zobacz, że są 3 królestwa...

Opublikowano

Tylko exp?? Jak masz 20 lvl to się nie dziwie. Misje są takie aby starczało i na pewno będą dodawane i ulepszane. Graczy jest 500+, rusz troszkę głową i zobacz, że są 3 królestwa...

ja nie widzialem na tym serwie 500+ graczy ;) ale nie chce sie klucic bo moze i tak jest:)

na ox bylo moze z 300 ludzi (50% 2 konta czyli 150 os) 

wszystko fajnie pieknie ale drop ribow na ezotach to porazka ... 3h siedzialem i tylko 2 riby (na rekawicach) ;/

luk czerwonego oka (na 40 lv) jest wart w sprzedazy 4yang naprawcie to :D

Opublikowano

Tutaj max gra 500 osób ale to chyba w weekendy. W tygodniu jest kolo 300-400 graczy ;)

liczba graczy zmniejsza sie ;) ja chyba tez zakoncze gre tutaj bo nie ma sensu ;)

jestem graczem, ktory nie inwestuje w is a taki gracz na tym serwie nie pozyje dlugo :)

przepustka do v2 z is... 

jestem ciekawy ile juz zarobili na is :)

exp tutaj napewno nie jest 300% :) jakies 200% lub mniej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...