Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandorumMT2.PL [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

liczba graczy zmniejsza sie ;) ja chyba tez zakoncze gre tutaj bo nie ma sensu ;)

jestem graczem, ktory nie inwestuje w is a taki gracz na tym serwie nie pozyje dlugo :)

przepustka do v2 z is... 

jestem ciekawy ile juz zarobili na is :)

exp tutaj napewno nie jest 300% :) jakies 200% lub mniej 

Zmniejsza się? Popatrz na to że na serwerze grają gimnazjaliści, ponieważ tam jest siembid, liczba graczy nie widać aby się zmniejszyła, a o przepustke teraz nie jest tak ciężko, wiadomo troche zmian na serwerze było, ale słyszałem że siembid nie był ze zmian zadowolony.

Opublikowano

Graczy jest dosyć sporo, mimo, że po m1 tego nie widać, ale wystarczy się przejść choćby do m2, na bo czy do lochu małp to na pewno zobaczycie, że nie jest ich wcale mało : )

Serwer polecam, nie za łatwy nie za trudny : )

Opublikowano

nie wygrywali trutek +9 tylko pokazywał trute +9 tak jak przez szklo intuicji , a nobki kopiowały na czacie i tyle ;p 

A kolejny nobek zrobił z tego sensacje na swoim debilnym filmie i tyle w temacie;) 

Wiec jak ktos chce grac to smiało. Nie zbylo zadnych trutek tylkod zieci sie bawyiły w kopiuj wklej. Cała filozofia.

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

nie wygrywali trutek +9 tylko pokazywał trute +9 tak jak przez szklo intuicji , a nobki kopiowały na czacie i tyle ;p

A kolejny nobek zrobił z tego sensacje na swoim debilnym filmie i tyle w temacie;)

Wiec jak ktos chce grac to smiało. Nie zbylo zadnych trutek tylkod zieci sie bawyiły w kopiuj wklej. Cała filozofia.

Bez tego noobka byłoby tutaj mniej graczy...

Każdy może się pomylić.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zawitam ze znajomym. Jak będzie dobrze, to zagramy i zbierzemy ekipę. ;)

­graphic.png

Opublikowano

Dariusz nagrał ocenę serwera to może wzrośnie liczba graczy

Wzrasta ilośc graczy z dnia na dzień, bardzo wyraźnie.

Jedyne co mnie zastanawia to ile % jest na ulepszenie na +9, bo zjarałem już 7x itemy na 9 :P

Opublikowano

SERWER ZOSTAJE PRZENOSZONY NA INNA MASZYNE MOZE TO POTRWAĆ DO 20:00 ( INFO OD REACTA )

Żadnej cofki na serwerze nie będzie. Serwer zostanie włączony około godziny 20. Dodatkowo w ramach rekompensaty odbędą się eventy i  zostaną włączone Raty Serwerowe.

Pozdrawiam,

Argin ~ Team PandorumMT2.PL

PRAWDOPODOBNA INFORMACJA OD MentoS`a: W ramach rekompensaty odbędą się następujące eventy:

• Event ZUO
  • Event OX
  • Raty Serwerowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...