Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandorumMT2.PL [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah.Który z was to taki technik że usunął coś z bazy i przeładował w grze lol.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanko ile ludzi online w godzinach szczytu.Bo nie wiem czy grać.

z 500 , ale będzie mniej bo wczoraj ludziom poznikały itemy ja właśnie dlatego skończyłem grę.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Nie wiem po co nazywacie serwer medium skoro go w ogole nie przypomina -,- 

Moim zdaniem serwer jest hard tylko pod względem ulepszania na +9, bo żeby wbić itemka na 9 trzeba się troszkę natrudzić, ale dla chcącego nic trudnego. ^^

Opublikowano

Nie wiem po co nazywacie serwer medium skoro go w ogole nie przypomina -,- 

Serwer samym mediumem jest nazywny u tutaj przez moderatorów, bo nie chce im się tyłków ruszyć i zmienić, choć zgłaszałem to dwa razy.

Serwer jest typem medium/hard, z poczatku medium pozniej hard z odrobiną mediuma.

Opublikowano

Odświeżę temat. Jedyny dobry serwer, który powstał w ostatnim czasie, co owocuje zwiększającą się liczbą graczy. Już teraz prawie cały plac zastawiony jest sklepami. Wybić się na serwerze jest bardzo łatwo (bez IS oczywiśćie), wszystko naprawdę solidnie dopracowane, także zapraszam serdecznie do gry! : )

Opublikowano

Minęły 24h więc piszę posta. Jeśli źle przeczytałem regulamin przepraszam....

Wyniki konkursu: Najlepszy Konkurs ! BY HAPPY !

Witam!

A o to wyniki:

1Miejsce:BumBumBum Gratulacje, choć nie była uzupełniona praca ale ładne wykonanie.

2Miejsce:NinjaXess Gratulacje,

3Miejsce:WarioTs Gratulacje,

Dziękuję za prace i może w przyszłości lepszy będzie konkurs bardziej kreatywny.

Dla osób które nie wygrały będzie nagroda pocieszenia. Jeszcze raz dziękuję za prace, administrację proszę o zamkniecie już tematu, Nagrody zostaną rozdane do weekendu. Pozdrawiam Happy<3

Aktualnie odbywają się następujące konkursy:

Znajdź mnie!

Konkurs: Konkurs! został rozstrzygnięty.

Dziękujemy za udział i zapraszamy do kolejnych konkursów ;).

Opublikowano

Serwer pod względem rozgrywki spoko, ale administracje spotkać w grze to był cud (przynajmniej jak ja grałem, nie wiem jak teraz). Dosyć sporo osób, ale jedyny - to właśnie lekkie zaniedbywanie obowiązków przez administracje, co potwierdzę chociażby tym, że od początku serwera leciałem dzień w dzień na fishbocie, bo na ościach BYŁ(dopóki pół serwera nie zaczęło lecieć na FB) bardzo dobry zarobek i bana nie otrzymałem.

Mimo wszystko, polecam :) 

Opublikowano

Serwer pod względem rozgrywki spoko, ale administracje spotkać w grze to był cud (przynajmniej jak ja grałem, nie wiem jak teraz). Dosyć sporo osób, ale jedyny - to właśnie lekkie zaniedbywanie obowiązków przez administracje, co potwierdzę chociażby tym, że od początku serwera leciałem dzień w dzień na fishbocie, bo na ościach BYŁ(dopóki pół serwera nie zaczęło lecieć na FB) bardzo dobry zarobek i bana nie otrzymałem.

Mimo wszystko, polecam :)

Abyś nie wpadł, jak na razie topka jest zazwyczaj sprawdzana, ale jak odpale logi, to może być krucho :D

Opublikowano

Witam sciagałem juz z każdego zrodła podanego na stronie lecz nic to nie daje. Problem moj pojawił sie po sciagnięciu właczeniu oraz zpatchowaniu się gry gdzie po nacisnieciu przycisku Rozpocznij gre nagle pojawiał się komunikat:

Program Metin2Client przestał działać.

Opcje do wyboru pojawiły się ... wyszukanie rozw. w trybie online

Zamknij program.

Nic więcej... Także tutaj moje pytanie. Co zrobic?!

Gre odpalałem jako Administrator i nawet ze zgodnościa i nic nie pomagało... Prosze o szybkie wsparcie.

Pozdro.

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...