Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandorumMT2.PL [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja się zapytam bronie na 30 normalnie besty? ile osób oczekujecie na starcie? czy sm da się zdobyć w grze jak tak to w jaki sposób

SM to metiny/bossy bardzo mis ie to podoba :)

Ja tam chce zacząć nagrywać a nie wiem z jakiego serwera :(  Doradzi ktoś ?

Nie chce sie zachowywac jak jakis napalony funboy ale ja radze Ci tutaj :) Ja na taki czekalem medium z dośc duzo nutka harda (takie servery lubie :)

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie płaczę że ciężko ale skoro to ma być medium to kon militar na start jak na każdym medium, jeżeli to jest hard/medium to niech napisze to w temacie bo pózniej ludzie będą płakać i odchodzić z serwera , a tego bym nie chciał widzieć i to samo chyba załozyciel, ja szukam serwera na którym bedzie grać sporo osób a nie garstka, stąd piszę to co widać.

po prezce mozna domyslic sie ze jest to serwer medium/hard ;) zreszta nie jest to tajemnica w prezce pod ,,ratami serwera" masz napisane wyraznie 105 lvl etc. i medium/hard ;)

ja zagram tutaj i zapraszam na forum serwa do dzialu propozycje aby oddac glos odnosnie bonusow na serwie ;)

co ile bedzie mozna czytac ku ? 

i czy usuniecie kamien duszy magii ? (zbedny jest)

tak samo bon max pe + ... ;)

Opublikowano

po prezce mozna domyslic sie ze jest to serwer medium/hard ;) zreszta nie jest to tajemnica w prezce pod ,,ratami serwera" masz napisane wyraznie 105 lvl etc. i medium/hard ;)

ja zagram tutaj i zapraszam na forum serwa do dzialu propozycje aby oddac glos odnosnie bonusow na serwie ;)

Z KU to standardzik na 90%

Opublikowano

Kolejny serwer reacta nie ukrywam serwery były bardzo dobre mimo że miałem spine z reactem także polecam :) i zagram 

Bolus masz już jakąś ekipę ? c; z SzamanaMoc wpadam :D

Opublikowano

Z KU to standardzik na 90%

on się pytał co ile jak wejdzie to chyba co 5h jak nie to co 3 masz do tego rady i egzo

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

czesty drop medali konnych w  tym lochu małp ? 

Myśle że na 30minut z rękawiczką będziesz miał medale na 11lv konia +

Propozycja przyjęta.

Opublikowano

Szkoda własnie że nie ma takiego lets playa wprowadzającego do gry , a w nim najczęstsze pytania ukazane własnie w tym lets playu.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

on się pytał co ile jak wejdzie to chyba co 5h jak nie to co 3 masz do tego rady i egzo

No to powiedzialem ze standardzik..

Zagrałbym ale jak widze te Chu**we bronie i zbroje z PL`a to mi się rzygać chce ... Proszę zmieńcie to ( już hwangi są lepsze od tego setu )

Nie przesadzaj mi sie zajebiscie podoba tryton etc.Zbroje tez sa  fajne wole te niz zmieniony kolor stalki...

Opublikowano

Szkoda własnie że nie ma takiego lets playa wprowadzającego do gry , a w nim najczęstsze pytania ukazane własnie w tym lets playu.

Jeżeli chodzi Ci o let'splayer'a to będzie nim siembid i jego ekipa nie wiem dokładnie kto, ale ponoć youtuberzy 3k+, do tego po starcie mają być GP z serwera u bardziej znanych youtuberów o tematyce mt2.

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o let'splayer'a to będzie nim siembid i jego ekipa nie wiem dokładnie kto, ale ponoć youtuberzy 3k+, do tego po starcie mają być GP z serwera u bardziej znanych youtuberów o tematyce mt2.

A jak z tymi bonami? bedzie 5,10,15?

Opublikowano

O coś takiego mi chodziło lecz aby taki lets play się ukazał na becie , taki wprowadzający , no ale wiadomo jest też sporo ludzi którzy wolą sami do tego dojść i mieć z tego jakąś satysfakcję , client pobrany teraz jedynie pozostaje czekać do startu.

Zapomniałem dodać ze set broni jak i stalek jest ok , nie jakieś "komboloty"

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

A jak z tymi bonami? bedzie 5,10,15?

tak ;) nie bedzie malych wartosci bonow ;) 

czekam na start ;) 

gdzie macie reklamy (przed startem) ? 

Opublikowano

czekam na start ;) 

SiemBid,Bulioners

Opublikowano

O coś takiego mi chodziło lecz aby taki lets play się ukazał na becie , taki wprowadzający , no ale wiadomo jest też sporo ludzi którzy wolą sami do tego dojść i mieć z tego jakąś satysfakcję , client pobrany teraz jedynie pozostaje czekać do startu.

Zapomniałem dodać ze set broni jak i stalek jest ok , nie jakieś "komboloty"

był ukazany sys ulepszen rud wbijania skili i pokaz nowych map pety wierzchowce

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

był ukazany sys ulepszen rud wbijania skili i pokaz nowych map pety wierzchowce

A dowiedziałeś się czy wierzchowce można zdobyć poza is? bo ja nie , własnie jedyną odpowiedź można sobie samemu odpowiedzieć ze pety wierzchowce z is, jaki drop z dungeonów itp , czy będzie można się dorobić w grze jedynie grając wiecej niż przecietny gracz, bardziej oczekuję takich odpowiedzi czy też filmów jakie pety mają bony , lub jak wyglądaja to chyba każdy wie^^ a co do bonów dowiedzą się jak już zdobeda lub po prostu zajrzą w is.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

czekam na start ;) 

Ty to masz przebicie chlopcze :) Napisał o tym odrazu zmienili :)<3

Opublikowano

Kolejny serwer reacta nie ukrywam serwery były bardzo dobre mimo że miałem spine z reactem także polecam :) i zagram 

Bolus masz już jakąś ekipę ? c; z SzamanaMoc wpadam :D

ts3.destories.pl 2 kanał :) wejdz na rekru lub pisz pw.

Opublikowano

A dowiedziałeś się czy wierzchowce można zdobyć poza is? bo ja nie , własnie jedyną odpowiedź można sobie samemu odpowiedzieć ze pety wierzchowce z is, jaki drop z dungeonów itp , czy będzie można się dorobić w grze jedynie grając wiecej niż przecietny gracz, bardziej oczekuję takich odpowiedzi czy też filmów jakie pety mają bony , lub jak wyglądaja to chyba każdy wie^^ a co do bonów dowiedzą się jak już zdobeda lub po prostu zajrzą w is.

możesz w grze zdobyć sm więc potem możesz sobie kupić peta lub inne coś

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

wszedł bym ale nie mam słuchawek :<

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...