Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl Serwer z pazurem! [Dedyk] [Easy]

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chodzi mi o rzeczy w IS, ale żeby zrobili jakieś obrazki, kategorie itd. Nie dodawać pierścieni 70%luda i broni 75! :D

Nie ma rekawicy na 7 dni, jest tylko na 2h ^^

2ntwai9.gif

Opublikowano

Serwer wystartował! Jak mówiłem bez opóźnień i bez problemów. 

Inny, czysty klient bez pseudo wirusów pojawi się na dniach :-) 

Ktoś chce to niech pobiera i gra. Mówię, te wirusy co my mamy są nawet w kliencie PLu :D

w6qirs.jpg

Opublikowano

Inny, czysty klient bez pseudo wirusów pojawi się na dniach :-) Na starcie są male rzeczy do poprawki, ale z czasem wprowadzimy aktualizację. 

Ktoś chce to niech pobiera i gra. Mówię, te wirusy są nawet w PLu :D

nexoriajp_exawnsp.jpg

a wiec to sa pseudo wirusy ? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nexoriajp_exawnsp.jpg

a wiec to sa pseudo wirusy ? :)

Polecam zakupić dobrego antywirusa a nie pobierać jakieś darmowce. Popytaj kolegów co mają droższe antywirusy że im nic nie wykrywa.

ps. skanowałeś komputer a nie klienta, ale ok :D

w6qirs.jpg

Opublikowano

Polecam zakupić dobrego antywirusa a nie pobierać jakieś darmowce. Popytaj kolegów co mają droższe antywirusy że im nic nie wykrywa.

ps. skanowałeś komputer a nie klienta, ale ok :D

Jesli Ciebie to smieszyy to okej :) . Skanowalem komputer , ale skanowalem specjalnie go przed samym pobraniem bo ludzie mowili ze to zawirusowana kupa . A widzisz ze darmowego antyvira to najpewniej masz Ty :) , bo akurat ten jest platny:)  

Masz cos do powiedzienia jeszcze ? Odpalilem Twoja paczerkupe i odrazu jakies problemy na kompie sie zaczely.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mówiłem od początku, że ten serwer to jeden wielki wirus :)

@Down 

Nie groźne gościu ? Ty żartujesz sobie ? Za idiotów masz wszystkich na tym forum ? 

91.jpg

Opublikowano

Inny, czysty klient bez pseudo wirusów pojawi się na dniach :-) 

Ktoś chce to niech pobiera i gra. Mówię, te wirusy co my mamy są nawet w kliencie PLu :D

no zgoda są wirusy na innych clientach ale bez przesady połowa plików to wirusy :)

Opublikowano

a nie mozesz teraz tylko na dniach gdzie juz ludzie bd mieli wyj.. bo będzie może jakiś lepszy serw 

52324509.jpg
Opublikowano

Dobra, są ale nie groźne i poprawie to na dniach. Okey?

Człowieku, ty siebie słyszysz? Niegroźne wirusy to są jak plik jest spakowany moleboxem i tak na prawdę tego wirusa nie ma , a nie takie co zarazają inne pliki. 

@AW skąd bronie na 65?

Opublikowano

Ja nie ufam nikomu na słowo ;)Jeżeli klient będzie czysty jak łza na pewno wejdę ponieważ już raz sie tak wje**łem :)

Opublikowano

NIE POLECAM tego gówna , zawirusowany syf , pobrałem wbijam i mi błędy co kilka sekund wyskakuje , sam Anty Virus mi się wyłączył , client nie chce się odinstalować , w chuj wirusów , ciągle coś ładuje i błędy wyskakują , czeka mnie czyszczenie systemu jeba* was kłamcy ...

Opublikowano

wypowie się jakaś osoba grająca tam?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

jak skille?

grasz tam?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...