Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl Serwer z pazurem! [Dedyk] [Easy]

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM , NIE POLECAM !!

Administracja dzieci, kilent zasyfiony.

Nic nie potrafią zrobić ,

Ten co załozył temat teraz jest w teamie?

Beka z was ludzie .

Nie polecam ;)

Nie ma ; > poprosili mnie abym udostępnił im prezentacje. Przecież co z nią mam zrobić? Dałem im niech się cieszą, bo mi się już i tak nigdzie nie przyda.

A jak byśmy nic nie potrafili zrobić to tej prezentacji i serwera by nie było mój drogi.

w6qirs.jpg

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma ; > poprosili mnie abym udostępnił im prezentacje. Przecież co z nią mam zrobić? Dałem im niech się cieszą, bo mi się już i tak nigdzie nie przyda.

A jak byśmy nic nie potrafili zrobić to tej prezentacji i serwera by nie było mój drogi.

a potraficie?

Server stał 15 minut? 30?

Ogarnijcie się i zróbcie cos pożądnego jezeli wgl potraficie ;]

// klient czysty? xD xD xD xD

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

mam rozkminę :D ludzie już grają aktualności na stronie mówią o tym że serwer działa tutaj administracja piszę że o 18:32 start. Więc jak jest naprawdę ?

Opublikowano

Naprawdę clienta robie ja...

Mam serwer AlioS2 możecie mi zaufać :)

Czyli robisz obecnie nowego klienta bez wirusów ;-; ? Tak ?

Tak tobie akurat ufam bo grałem na Raliosie i nie było żadnych poważnych błędów. Jak to jest teraz twój serwer to zrób cos z nim a szczególnie tego klienta bez wirusów .. :)

Opublikowano

Miałam problem przez 2 dni z komputerem, więc myśle, że to było z powodu waszego klienta. Czy na pewno są to nie groźne wirusy? Juz nie wiem czy znów pobierać... W tym czasie tylko wasz klient pobierałam oraz po tym włączyłam, więc musiałam zrobić formata. Jak już mam grać na waszym serwerze to czekam na klient bez wirusów.

Opublikowano

Miałam problem przez 2 dni z komputerem, więc myśle, że to było z powodu waszego klienta. Czy na pewno są to nie groźne wirusy? Juz nie wiem czy znów pobierać... W tym czasie tylko wasz klient pobierałam oraz po tym włączyłam, więc musiałam zrobić formata. Jak już mam grać na waszym serwerze to czekam na klient bez wirusów.

Wirusy są niegroźne, spokojnie :) Kolega trochę wyżej napisał że ma droższego antywirusa i mu nie wykrywa. A jak ktoś ma jakiegoś darmowca to tak niestety jest że mu 1000 wirusów w pustym folderze wykrywa;D

w6qirs.jpg

Opublikowano

Cześć.

Weszłam na TeamSpeak by dowiedzieć się coś o tym serwerze, ale admina / "adminki" nie ma...

Pozdriawiam 

99523830871009328537.png

Opublikowano

Witam up proszę Cie poczytaj co oznacza słowo wirus nie ma niegroźnych, tak samo można powiedzieć masz gorączkę ale w organizmie nic się nie dzieje. 

W temacie serwera poproszę o podanie systemu ulepszania czyli np. co na co i ile (stalka + 9 +  10 pereł = ...... takie coś mam na myśli). 

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Jak dacie czystego clienta to wbije, teraz nie mam zamiaru nawet tego dotykac..

I jeszcze takie pytanko:

Łuczniki na nowych mapach i av1/2 podbiegaja pod konia?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

kurwa. Dzięki za info o skanowaniu!

jednak nie zagram, są inne lepsze serwery bez syfu w kliencie

Ja pobieram i mam wy*ebane bo ostatnio jak stała nexoria 43 minuty dokładnie to inni pisali, że mieli po kilka tysi wirusów od clietna -.-.Ja jakoś pobrałem go, dałem pliki pod kwarantannę i do dzisiaj stan wirusów na moim kompie to 0.

Kto Chce Pograć, niech ściąga, przeskanuje i da kwarantanne=proste :).

Opublikowano

To jakiś żart z tą prezentacją ? 

Nikt na tym nie zagra po ostatniej "wpadce" z klientem.....

POZDRO 600

91.jpg

Opublikowano

Poczekam wraz z ekipą na info dotyczące clienta;d , bo jak mamy ściągać i nałapać wirusów po czym serwer ma paść za 1h to pindole :D. Pozdrawiam !

Opublikowano

Pobrałem clienta z mega.conz

Pokazało mi 11 wirusów:

Co zrobiłem? Wyleczyłem pliki z tego badziewia, dałem skan i proszę :

http://ifotos.pl/zobacz/Czysty-cl_exaearp.jpg/

Mam czystego clienta. Także nie rozumie administracji jak i graczy w czym wy macie problem żeby je usunąć i nie mówcie, że każdy client ma wiry, bo właśnie nie ma jak się umie je zlikwidować -.-.

Tyle o de mnie pozdro dla ludzi ogarniętych, którzy zrobią jak ja  B) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...