Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl Serwer z pazurem! [Dedyk] [Easy]

ddaammiiaannq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pobierać tego syfu zarąbanego w wirusach!!
Ja to gówno pobrałem, zaraziło mi wszystkie pliki .dll na kompie. Przez to gówno nic mi nie działa, żadna gra i programy.
Wszystko muszę od nowa robić i wszystko pobierać. Wypad z tym syfem.

Niegroźne wirusy i aż 12?! Weź bo jebnę ze śmiechu!

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pobierać tego syfu zarąbanego w wirusach!!

Ja to gówno pobrałem, zaraziło mi wszystkie pliki .dll na kompie. Przez to gówno nic mi nie działa, żadna gra i programy.

Wszystko muszę od nowa robić i wszystko pobierać. Wypad z tym syfem.

Niegroźne wirusy i aż 12?! Weź bo jebnę ze śmiechu!

Popatrz Na mój post wyżej.

Co do wirusów nie ma czegoś takiego jak "niegroźne" i tu masz racje, jak umiesz sobie poradzić z wirami to client będziesz miał czysty także :). Ja czekam na serwer bo nie ma nic ogarniętego, aslan się dobrze zapowiadał, ale wyszło co wyszło  :P.

Opublikowano

Popatrz Na mój post wyżej.

Co do wirusów nie ma czegoś takiego jak "niegroźne" i tu masz racje, jak umiesz sobie poradzić z wirami to client będziesz miał czysty także :). Ja czekam na serwer bo nie ma nic ogarniętego, aslan się dobrze zapowiadał, ale wyszło co wyszło   :P.

Tych plików naprawić się nie dało. Jedyne wyjście było usunięcie, aby tego syfu się pozbyć!

Nie polecam.

plotka# W maju ma być reaktywacja prawdziwego Therisa!

Opublikowano

Tych plików naprawić się nie dało. Jedyne wyjście było usunięcie, aby tego syfu się pozbyć!

Nie polecam.

plotka# W maju ma być reaktywacja prawdziwego Therisa!

To powiedz mi jakim cudem przeskanowałem clienta, który ma wirusy, a dokładnie 11 w 100%, a mam 0? Oświeć mnie -.-. Pierd*lenie jak umiesz coś zrobić/naprawić to nie ma czegoś takiego jak się nie da -.-.

W sumie szkoda mojego czasu na rozmowę z tobą, mógłbym udostępnić clienta z 0 wirusami, ale mam chu*owy upload plików.

Opublikowano

Gdzie logika?..Tyle,że to nie my powinniśmy kasować wirusy itd , to administracja powinna wrzucać czyste clienty :) . Wszedłbym chętnie ,ale odstrasza mnie ten client + nie wiadomo czy ludzie będą:D . Także poczekam .

Opublikowano

Gdzie logika?..Tyle,że to nie my powinniśmy kasować wirusy itd , to administracja powinna wrzucać czyste clienty :) . Wszedłbym chętnie ,ale odstrasza mnie ten client + nie wiadomo czy ludzie będą :D . Także poczekam .

Widocznie albo nie umieją tego zrobić albo im się nie chce. Co do logiki to ona już dawno temu umarła także..

Opublikowano

Wirusy są niegroźne, z czasem będzie nowy klient bez tych pseudo wirusów. 

Już mówiłem że te lepsze antywirusy nie wykrywają ich w naszym kliencie.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do tego serwera. Wirusy są niegroźne. Moim zdaniem będzie się grało zajebiście. Logika jest i to duża :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Damian nie ma czegoś takiego jak niegroźne weź je usuń i będzie bez kłopotów/oskarżeń itp. Nie wmawiaj ludziom "Wirusy są niegroźne" bo oni nie są idiotami. Nie pokazuj na przykładzie swoich wypowiedzi poziomu idioty proszę ja cb.. Dlaczego ja mam bez wirusów clienta a tobie dupy za przeproszeniem nie chce ci się ruszyć do usunięcia ich i wstawianie nowego hosta z czystym clientem ja się pytam?

Opublikowano

Nexoria.pl Serwer z wirusami, a nie z pazurem ^^:)

rambox32 człowiek bez mózgu, a nie z mózgiem ^^:)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Już mówiłem że te lepsze antywirusy nie wykrywają ich w naszym kliencie.

Wirusy są nie groźne ? Ziomek kogo ty próbujesz okłamać ?!

Przy superanckim pierwszy starcie też była mowa, ŻE WIRUSY SĄ NIE GROŹNE, zaufałem wam . I CO ? Musiałem formatować kompa bo miałem tyle wirusów,  że ch**j nie temat!!!!!

NIE POLECAM !!!!!! Po pierwszy odpaleniu tego "brudnego" klienta wyskakiwać będzie wam ciągle "NIE MA DYSKU BLABLA".

BTW. Autor poprzedniej prezentacji dostał perma za to coś. Multi konto ? :>

91.jpg

Opublikowano

Przy superanckim pierwszy starcie też była mowa, ŻE WIRUSY SĄ NIE GROŹNE, zaufałem wam . I CO ? Musiałem formatować kompa bo miałem tyle wirusów,  że ch**j nie temat!!!!!

NIE POLECAM !!!!!! Po pierwszy odpaleniu tego "brudnego" klienta wyskakiwać będzie wam ciągle "NIE MA DYSKU BLABLA".

Koleś co ty gadasz? Też grałem na starcie serwera. Te wirusy które są dla Ciebie w chuj groźne na moim kompie nic nie zrobiły. Mi się wydaje, że to ty próbujesz tu okłamać. Pozdro. Temat założony zapewne przez innego GA serwera :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Co do wirusów jak już nawet H@ wspominał to są ,ale że piszesz takiego głupoty to masz dowód i teraz mi powiedz gdzie mi wyskakuje "Nie ma dysku bla bla bla"?

Dowód:

http://ifotos.pl/zobacz/Client-hm_exawhwa.jpg/

Teraz powiem to ostatni raz jak wyleczysz pliki clienta za przeproszeniem to nie znajdziesz w cliencie ani na kompie żadnego wirusa. Pozdrawiam KaC.

Opublikowano

Koleś co ty gadasz? Też grałem na starcie serwera. Te wirusy które są dla Ciebie w chuj groźne na moim kompie nic nie zrobiły. Mi się wydaje, że to ty próbujesz tu okłamać. Pozdro. Temat założony zapewne przez innego GA serwera :)

Znajdź starą prezentację, gdzie zamknęli ten temat z powodu wirusów w kliencie tam masz dowody ! :)

Co do wirusów jak już nawet H@ wspominał to są ,ale że piszesz takiego głupoty to masz dowód i teraz mi powiedz gdzie mi wyskakuje "Nie ma dysku bla bla bla"?

Dowód:

http://ifotos.pl/zobacz/Client-hm_exawhwa.jpg/

Teraz powiem to ostatni raz jak wyleczysz pliki clienta za przeproszeniem to nie znajdziesz w cliencie ani na kompie żadnego wirusa. Pozdrawiam KaC.

Odpalić klienta też odpaliłem ziomeczku. Potem (po wyłączeniu go) zaczęło mi to wyskakiwać ciągle :)

Pozdrawiam.

@@@@@ DOWN

I słusznie, że zamknął :))) Zamknięcie tej to tylko kwiestia czasu ! :)

91.jpg

Opublikowano

Znajdź starą prezentację, gdzie zamknęli ten temat z powodu wirusów w kliencie tam masz dowody ! :)

Odpalić klienta też odpaliłem ziomeczku. Potem (po wyłączeniu go) zaczęło mi to wyskakiwać ciągle :)

Pozdrawiam.

Zamknęli bo jakieś dzieci myślały, że wirusy są w choy groźne. Zaczęły płakać, admin im uwierzył i zamknął prezke.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Co w z tymi wirusami? :D Połowa mówi że jest, połowa że nie ma. 

Ja powiem Wam tak: Wirusy są, ale niegroźne ani nie powodują żadnych szkód na komputerze. Takie wirusy ma większość prywatnych serwerów, nawet PL! 

Te lepsze antywirusy nic nie wykrywają ; > 

Start dziś o 18;32 bez opóźnień! Zakładajcie konta i pobierajcie klienta!

w6qirs.jpg

Opublikowano

Ja powiem Wam tak: Wirusy są, ale niegroźne ani nie powodują żadnych szkód na komputerze. Takie wirusy ma większość prywatnych serwerów, nawet PL! 

Zamiast pier*olic od rzeczy zejdź do graczy na ts3 -.-.

Opublikowano

zagram zobaczę co i jak ale jak będą wirusy to tak fajnie nie będzie

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Mylisz się, sprawdziłem te wirusy i są one groźne a nawet bardzo.

Pliki .dll z twojego wirusa mogą zaraźić inne pliki .dll na twoim komputerze.

A jak wszyscy wiemy większość gier/programów na naszych komputerach zawiera pliki .dll.

Jeżeli chcesz to odwrócić to wystarczy naprawić te pliki jakimś wirusem ale tylko 20% nam naprawi reszte albo trzeba będzie usunąć co przyniesie ogromne szkody dla komputera , ponieważ jak wyżej wspominałem usuwając pliki zarażone .dll kasujesz oby dwa * ten z twojego klienta oraz ten zarażony*. Możesz przeprowadzić też kwarantanne.

Po za tym naprawienie tych .dll to zaledwie pare min roboty, jeżeli tak się prezentujecie to ten serwer nie jest prowadzony przez doświadczoną Administrację.

+Żaden albo przynajmniej większość serwerów nie ma tych wirusów.

Serwer może z plików jest dobry ale patrząc na administrację nie jestem w stanie polecic.

Opublikowano

A jak wszyscy wiemy większość gier/programów na naszych komputerach zawiera pliki .dll.

Jeżeli chcesz to odwrócić to wystarczy naprawić te pliki jakimś wirusem ale tylko 20% nam naprawi reszte albo trzeba będzie usunąć co przyniesie ogromne szkody dla komputera , ponieważ jak wyżej wspominałem usuwając pliki zarażone .dll kasujesz oby dwa * ten z twojego klienta oraz ten zarażony*. Możesz przeprowadzić też kwarantanne.

Po za tym naprawienie tych .dll to zaledwie pare min roboty, jeżeli tak się prezentujecie to ten serwer nie jest prowadzony przez doświadczoną Administrację.

Serwer może z plików jest dobry ale patrząc na administrację nie jestem w stanie polecic.

Nie za mądry próbujesz być? Wirusy są nie groźne. Na moim komputerze nic nie zrobiły.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Pokaż mi te wirusy w PL'u to pogadamy.

Specjalnie pobralem klienta przeskanowalem AVG i są wirki.

a w PL'u masz gówno a nie wirusy;]

@UP

Zobaczysz za dzien , dwa trzy , pięć jak Ci kompa wypierdoli w kosmos ;]

Opublikowano

W końcu osoba, która coś rozumie Boże dzięki ci. Piszę to chyba od dwóch godzin, a H@ Master powiedziałem żeby usunął wiry z clienta jak widać bezskutecznie ale dla beki można pograć :>.

Opublikowano

Nie za mądry próbujesz być? Wirusy są nie groźne. Na moim komputerze nic nie zrobiły.

Włącz Anty Wirusa , przeskanuj clienta,zobaczysz ,że wykryje pliki .dll jako wirus , usuń je i zobacz czy ci zadziała jakas gra , która ma pliki .dll :)

Opublikowano

Tak więc 18:32 po raz kolejny? Kiedy wy się nauczycie czegoś.

Do 18:32, znów się  rozczarujecie.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...