Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gimnazjalny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha :D tak to ja nie wiem haha :D

nie dadzą charakterystyki  bo była w tamtym roku .

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Co jak co, ale mi się dopiero przypomniało, że muszę mieć na jutro czarny długopis. xD

A no i ja tam się nie przejmuje, easy.

Powodzenia Julio! Przez najbliższe trzy dni będę trzymał kciuki żeby Ci się udało!  B)

Opublikowano

HISTORIA I WOS TO TRAGEDIA, MOZE Z 9 PKT BEDE MIAL. Polski nawet łatwy ale nie napisałem rozprawki, bo się zestresowałem.Dopiero teraz do mnie doszło, że ta rozprawka była taka łatwa... No ale cóż. Liczę, że podgonię w punktach w przyrodniczych, języku i matmie. Orłem z humana to nie jestem :P

Opublikowano

Musze przyznać, że wos i polski był dość łatwy, z historią u mnie nieco gorzej, ale zobaczymy.

Co najgorsze to jutro (chemia). ;x

Opublikowano

J. polski b, łatwy. Najbardziej się cieszyłem, że nie było żadnych zdań podrzędnych itp. itd.

Historia Dosyć łatwe. Miałem trochę problemów z konfederacją targowicką bo w ogóle jej nie kojarzyłem. W jednym zadaniu zamiast Augusta Poniatowskiego zaznaczyłem Augusta II, a w jeszcze innym zaznaczyłem, że tylko w tekście nr. 1 zaznaczono władce rosyjskiego, zmylił mnie cesarz z carem ^.o. Jeszcze zastanawiałem się nad gladiatorami gdyż wyczuwałem jakiś haczyk, ale ostatecznie zaznaczyłem starożytnym Rzym.

WOS Największy problem mi sprawiło zadanie z Sejmem, prezydentem, rada gmin i ministrów. Strasznie pokręciłem i wyszło C, B, D. Z ostatniego zadania nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. : P

Opublikowano

J. polski b, łatwy. Najbardziej się cieszyłem, że nie było żadnych zdań podrzędnych itp. itd.

Historia Dosyć łatwe. Miałem trochę problemów z konfederacją targowicką bo w ogóle jej nie kojarzyłem. W jednym zadaniu zamiast Augusta Poniatowskiego zaznaczyłem Augusta II, a w jeszcze innym zaznaczyłem, że tylko w tekście nr. 1 zaznaczono władce rosyjskiego, zmylił mnie cesarz z carem ^.o. Jeszcze zastanawiałem się nad gladiatorami gdyż wyczuwałem jakiś haczyk, ale ostatecznie zaznaczyłem starożytnym Rzym.

WOS Największy problem mi sprawiło zadanie z Sejmem, prezydentem, rada gmin i ministrów. Strasznie pokręciłem i wyszło C, B, D. Z ostatniego zadania nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. : P

ja tez zaznaczylem augusta :P od zadan 1-7 mam wszystkie dobrze, pozniej juz nie pamietam zbytnio, tez sie cieszylem strasznie, że własnie nie ma tych podrzędnych etc. :p`

Opublikowano

Rozprawka była tragiczna... Jako ostatni argument wziąłem Czerwonego kapturka, bo już nie wiedziałem co...

Opublikowano

HAhaha stary ja tak samo , na serio identycznie jak ty zaznaczylem , zmylil mnie ten cesarz no bo przeciez w rosjii sa carowie . Tak samo wyczuwalem haczyk z gladiatorami chyba rozkminialem nad tym z 5 minut bo myslalem ze mnie pojebalo czy cos , ale dalem tych gladiatorow z rzymu xD

Opublikowano

24 pkt ^ ^ Trochę mało. Spodziewałem się więcej, ale za głupie błędy trzeba płacić :s

Rozprawka była tragiczna... Jako ostatni argument wziąłem Czerwonego kapturka, bo już nie wiedziałem co...

Nie była taka zła. Ja wybrałem Winicjusza z Quo Vadis i jakiegoś rybaka od Henningway'a. Wszystko zakończyłem podsumowując, że w każdej czynności czy też w dążeniu do celu towarzyszy nam różna forma ciekawości. xD

Opublikowano

Ale ty wziąłeś, że pomaga w życiu. Ja wziąłem, że utrudnia i na argumenty Parkera i Karolinę z Zabójstwa Rogera Ackroyda i czerwonego kapturka -.-

Opublikowano

Ale ty wziąłeś, że pomaga w życiu. Ja wziąłem, że utrudnia i na argumenty Parkera i Karolinę z Zabójstwa Rogera Ackroyda i czerwonego kapturka -.-

Ale przeciez ciekawosc potrafi pomagac w zyciu jak i utrudniac ... Mozna bylo dac Malego Ksiecia , Janko Muzykanta , Tego co byl ciekawych wiatrakow ale nie pamietam nazwy , Antygona .

Opublikowano

Ale przeciez ciekawosc potrafi pomagac w zyciu jak i utrudniac ... Mozna bylo dac Malego Ksiecia , Janko Muzykanta , Tego co byl ciekawych wiatrakow ale nie pamietam nazwy , Antygona .

Ja dałem, że ułatwia i to mam nadzieję dobrze udowodniłem. Się zobaczy. jednak jeżeli ktoś dał, że nie ułatwia to niech się nie przejmuje bo jeżeli dobrał dobre argumenty to też ma dobrze :)

Opublikowano

24 pkt ^ ^ Trochę mało. Spodziewałem się więcej, ale za głupie błędy trzeba płacić :s

Nie była taka zła. Ja wybrałem Winicjusza z Quo Vadis i jakiegoś rybaka od Henningway'a. Wszystko zakończyłem podsumowując, że w każdej czynności czy też w dążeniu do celu towarzyszy nam różna forma ciekawości. xD

Nie przejmuj się, odpowiedzi są złe w kilku przypadkach (albo i się przejmuj xD).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

2 - w wyniku emancypacji polepszały się warunki życia kobiet - fałsz

przecież to prawda... kto to rozwiązywał?

ja dalem falsz, skad niby wiesz ze poprawily sie warunki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...