Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gimnazjalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fałsz. Nie da się tego wywnioskować.

to zajebiscie, z polaka mam narazie full dobrze -

http://fakty.interia.pl/raport-egzamin-gimnazjalny/informacje/news-egzamin-gimnazjalny-2014-jezyk-polski-arkusz-i-odpowiedzi,nId,1413903

pare odpowiedzi jest, ale z tego  co widze na kazdym portalu sa inne odpowiedzi, np bylo pytanie z wosu o panstwa centralne i ententy, polowa klasy dala tam prawde, a falsz miala byc, bo panstwa centralne - Niemcy + austro wegry wiec mniej.

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gimbusy myślą że mają  100% z egzaminu a jak przyjdą wyniki to  takie rozczarowanie a dopiero rozczarowanie to będzie po wakacjach w następnej szkole . 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

gimbusy myślą że mają  100% z egzaminu a jak przyjdą wyniki to  takie rozczarowanie a dopiero rozczarowanie to będzie po wakacjach w następnej szkole . 

pewnie bol dupki bo nic nie strzeliles.

Opublikowano

pewnie bol dupki bo nic nie strzeliles.

na szczęście gimnazjum dawno skończyłem bo tylko cofa w rozwoju . 

a ty  coś strzeliłeś ?

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

na szczęście gimnazjum dawno skończyłem bo tylko cofa w rozwoju . 

a ty  coś strzeliłeś ?

nie bede dyskutowal z podczłowiekiem, który stawia kropki po spacji, btw co tam w zawodówce?

Opublikowano

nie bede dyskutowal z podczłowiekiem, który stawia kropki po spacji, btw co tam w zawodówce?

w Najlepszym Technikum w Polsce na najtrudniejszym kierunku mechatronika ?      Bywało lepiej, ale jakoś daję  radę.  Nie polecam gimbusom tej szkoły i kierunku bo długo w niiej nie wytrzymają.

ps.  Sorki że nie umiem / nie wiem jak stawiać kropkę ale niestety muszę się germanizować w szkole zamiast .  Nigdy nie byłem mistrzem w humanistyce ale ciebie chyba nikt nie nauczył kultury ?

Powodzenia  na jutrzejszej porażce z matematyki . 

Opublikowano

w Najlepszym Technikum w Polsce na najtrudniejszym kierunku mechatronika ?      Bywało lepiej, ale jakoś daję  radę.  Nie polecam gimbusom tej szkoły i kierunku bo długo w niiej nie wytrzymają.

ps.  Sorki że nie umiem / nie wiem jak stawiać kropkę ale niestety muszę się germanizować w szkole zamiast .  Nigdy nie byłem mistrzem w humanistyce ale ciebie chyba nikt nie nauczył kultury ?

Powodzenia  na jutrzejszej porażce z matematyki . 

DZIEKI ZIOMEK DZIEKI, chuj mnie to obchodzi do jakiego technikum chodzisz (jezeli w ogóle chodzisz). Pozatym piszesz jak typowy gimb, czesc.

Uczyć się na test gimnazjalny.

Fajnie, że nie dochodziłem nawet do średniej 3.0, a zdałem lepiej od ludzi ze średnimi 5.0+. 

70%-80% w każdym teście było conajmniej

To świadczy o twojej inteligencji inteligencja > uczenie sie.

Jakie lekturki były?

nic nie bylo :p w rozprawce tylko trzeba było dać przykłady z literatury :D

Opublikowano

DZIEKI ZIOMEK DZIEKI, chuj mnie to obchodzi do jakiego technikum chodzisz (jezeli w ogóle chodzisz). Pozatym piszesz jak typowy gimb, czesc.

To świadczy o twojej inteligencji inteligencja > uczenie sie.

nic nie bylo :P w rozprawce tylko trzeba było dać przykłady z literatury :D

Wiedza a inteligencja to zupełnie co innego...

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Historia - 29/40

Polski - 18/20

Weźcie na jutro przyrządy geometryczne, tak mi powiedziała babka od matmy.

ja biore sam dlugopis, nie potrzebne bedzie zobaczycie.

Opublikowano

Sorry że piszę pod sobą, ale nie mogłem edytować

Jeśli jest zadanie np. 9, i tam mamy dwa zdania i je musimy określić jako P/F, z czego mamy tylko jedno dobrze, to jak z punktacją, skoro jest na (0-1) ? 0,5 pkt czy 0 >?

Opublikowano

Sorry że piszę pod sobą, ale nie mogłem edytować

Jeśli jest zadanie np. 9, i tam mamy dwa zdania i je musimy określić jako P/F, z czego mamy tylko jedno dobrze, to jak z punktacją, skoro jest na (0-1) ? 0,5 pkt czy 0 >?

0 jest :) na 100%

Opublikowano

no nie wiem czy taki łatwy (jutro matma Kappa).

Wykorzystanie lektur tylko w rozprawce, żeby nie mieć przynajmniej 80% z abcd to chyba trzeba by było nie umieć czytać.Zero wiedzy z gim tylko czytanie ze zrozumieniem myśle że  6 klasa by ogarneła te zamkniete zadania na ponad 60%

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...