Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Gimnazjalny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie rozprawka to tylko lepiej, wtedy piszesz na czuja i tak będą punkty.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

No tak, gorzej jak napiszą, że rozprawka ma być na podstawie np. któregoś z wymienionych dzieł Sienkiewicza (Krzyżacy, Quo Vadis, Pan Wołodyjowski). Jak ktoś nie zna lektur to ma przewalone.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

No tak, gorzej jak napiszą, że rozprawka ma być na podstawie np. któregoś z wymienionych dzieł Sienkiewicza (Krzyżacy, Quo Vadis, Pan Wołodyjowski). Jak ktoś nie zna lektur to ma przewalone.

nom, pierdole to nie powtarzam te testy sa banalne, myslalem ze to prze chuj jakis a probne napisalem jako jeden z najlepszych w klasie.

Opublikowano

nom, pierdole to nie powtarzam te testy sa banalne, myslalem ze to prze chuj jakis a probne napisalem jako jeden z najlepszych w klasie.

ja się trochę martwię o siebie, bo przedmioty ścisle zajebiście wyszły, ale historia ledwo 45% nabite i kompletnie nie miałem pojęcia co zaznaczam. trochę się boję, że 0% wyciągnę :/

Opublikowano

ja się trochę martwię o siebie, bo przedmioty ścisle zajebiście wyszły, ale historia ledwo 45% nabite i kompletnie nie miałem pojęcia co zaznaczam. trochę się boję, że 0% wyciągnę :/

na tych testach z tego co zauwazylem to myslec trzeba i nic wiecej, no wiedzy tez trzeba miec, ale to jeden chuj.

z histy na probnym mialem bodajze 3 wynik w klasie, a moje plebsiary z klasy plakaly za to ze 20 pkt nie mialy, haha to bylo smieszne - z polaka miałem troszkę gorszy wynik pod względem klasy, ale i tak mialem wiecej niz ci niektórzy 4 uczniowie, angielski byl naprawdeee latwy i zawsze jest, nie wiem czy test 6 klasisty nie jest trudniejszy naprawde. A 0% nigdy nie zrobisz, dobra wyjebka na te testy juz :D

Opublikowano

Pamiętam że jak dwa lata temu pisałem to mi się tak ręka pociła że mi się długopis ślizgał w niej :D

naprawde ? wow xD ja najwiekszy stres mam jak ide do skzoly, pozniej luz

Opublikowano

Spokojnie, zawodówka na was czeka.

Oj tam oj tam, liceum to tez dobra inwestycja, potem mamusia opłaci studia, synek bedzie sie opieprzal po czym wroci na garnuszek konczac na kasie w Tesco, a mamusia bedzie skandowac, ze to wina Tuska.

Opublikowano

a po gimbazjalnym wakacje <3 wiecie może, czy piszemy już nową formułę, czy nie?

Opublikowano

Ta, pierdolisz ;) Pojdziesz do zawdy na kucharza zarobisz 1500 zl, powodzenia. Prawda, ze w tych czasach bez wykszt, i inteligencji nic nie osiagniesz poza zarabianiem 2k w jakims syfie, ale no tak szlachta nie pracuje - to zawda, ok to prawda dostaniesz szybko prace narobisz ale sie w chuj za

byle grosz.

Opublikowano

3ead625602_przez_3_lata_uczyl_sie_pisani

To śmieszne nie jest i nie należy też sugerować się tym, że rok temu była charakterystyka to teraz nie będzie. Ile lat pod rząd rozprawki były? Może teraz też dowalą jakąś charakterystyke? Ja tam się najbardziej boje chemii :(

Opublikowano

Jak bedzie charakterystyka to zeby tylko nie jakiejś postaci z lektury.. najlepiej by bylo np. charakterystyke o sobie napisac :D

Taka nie jest możliwa, ale nigdy nam nie dadzą np. opisz bohatera lektury, tylko zawsze będzie coś w sensie problematycznym.

Opublikowano

Jak bedzie charakterystyka to zeby tylko nie jakiejś postaci z lektury.. najlepiej by bylo np. charakterystyke o sobie napisac :D

haha :D tak to ja nie wiem haha :D

Opublikowano

Często pojawiają się zadania związane z aktualnymi zdarzeniami. Teraz może pojawić się wypracowanie na temat kanonizacji Jana Pawła II i 10'lecia wstąpienia do Unii 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale się w ogóle nie stresuje, odwrotnie - doczekać się nie mogę. Bo w domu przez tyle dni wolnego usiedzieć już nie mogłem xD

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...